• Verkeerd document? Gratis ruilen
  • Geschreven door studenten die geslaagd zijn
  • Direct beschikbaar na je betaling
  • Online lezen of als PDF
Verkopen
Kies je studieland
Kies je taal
Document preview thumbnail
Voorbeeld 4 van de 234 pagina's
Tentamen (uitwerkingen)

Test Bank for Wilkins’ Clinical Assessment in Respiratory Care, 9th Edition by Albert J. Heuer, Chapters 1 – 21

Document preview thumbnail
Voorbeeld 4 van de 234 pagina's

Test Bank for Wilkins’ Clinical Assessment in Respiratory Care, 9th Edition by Albert J. Heuer, Chapters 1 – 21 Test Bank for Wilkins’ Clinical Assessment in Respiratory Care, 9th Edition by Albert J. Heuer, Chapters 1 – 21 Test Bank for Wilkins’ Clinical Assessment in Respiratory Care, 9th Edition by Albert J. Heuer, Chapters 1 – 21 Test Bank for Wilkins’ Clinical Assessment in Respiratory Care, 9th Edition by Albert J. Heuer, Chapters 1 – 21 Test Bank for Wilkins’ Clinical Assessment in Respiratory Care, 9th Edition by Albert J. Heuer, Chapters 1 – 21 Test Bank for Wilkins’ Clinical Assessment in Respiratory Care, 9th Edition by Albert J. Heuer, Chapters 1 – 21 Test Bank for Wilkins’ Clinical Assessment in Respiratory Care, 9th Edition by Albert J. Heuer, Chapters 1 – 21 Test Bank for Wilkins’ Clinical Assessment in Respiratory Care, 9th Edition by Albert J. Heuer, Chapters 1 – 21 Test Bank for Wilkins’ Clinical Assessment in Respiratory Care, 9th Edition by Albert J. Heuer, Chapters 1 – 21 Test Bank for Wilkins’ Clinical Assessment in Respiratory Care, 9th Edition by Albert J. Heuer, Chapters 1 – 21 Test Bank for Wilkins’ Clinical Assessment in Respiratory Care, 9th Edition by Albert J. Heuer, Chapters 1 – 21 Test Bank for Wilkins’ Clinical Assessment in Respiratory Care, 9th Edition by Albert J. Heuer, Chapters 1 – 21 Test Bank for Wilkins’ Clinical Assessment in Respiratory Care, 9th Edition by Albert J. Heuer, Chapters 1 – 21

Voorbeeld van de inhoud

Test Bank for Wilkins’ Clinical Assessment in Respiratory Care,
9th Edition by Albert J. Heuer,
Chapters 1 – 21

, Wilkins’ Clinical Assessment in Respiratory Care,
9th Edition by Albert J. Heuer,
Chapters 1 – 21

Contents:
Chapter 1. Preparing for the Patient Encounter
Chapter 2. The Medical History and the Interview
Chapter 3. Cardiopulmonary Symptoms
Chapter 4. Vital Signs
Chapter 5. Fundamentals of Physical Examination
Chapter 6. Neurologic Assessment
Chapter 7. Clinical Laboratory Studies
Chapter 8. Interpretation of Blood Gases
Chapter 9. Pulmonary Function Testing
Chapter 10. Chest Imaging
Chapter 11. Electrocardiography
Chapter 12. Neonatal and Pediatric Assessment
Chapter 13. Older Patient Assessment
Chapter 14. Monitoring in Critical Care
Chapter 15. Vascular Pressure Monitoring
Chapter 16. Cardiac Output Measurement
Chapter 17. Bronchoscopy
Chapter 18. Nutritional Assessment
Chapter 19. Sleep and Breathing Assessment
Chapter 20. Home Care Patient Assessment
Chapter 21. Documentation

,Chapter 1: Preparing for the Patient Encounter
Test Bank


MULTIPLE CHOICE

1. Which of the following activities is not part of the role of respiratory therapists (RTs) in
patient assessment?
a. Assist the physician with diagnostic reasoning skills.
b. Help the physician select appropriate pulmonary function tests.
c. Interpret arterial blood gas values and suggest mechanical ventilation changes.
d. Document the patient diagnosis in the patient’s chart.
ANSWER: D
RTs are not qualified to make an official diagnosis. This is the role of the attending physician.

REF: Table 1-1, pg. 4 OBJ: 9

2. In which of the following stages of patient–clinician interaction is the review of physician
orders carried out?
a. Treatment stage
b. Introductory stage
c. Preinteraction stage
d. Initial assessment stage
ANSWER: C
Physician orders should be reviewed in the patient’s chart before the physician sees the
patient.

REF: Table 1-1, pg. 4 OBJ: 9

3. In which stage of patient–clinician interaction is the patient identification bracelet checked?
a. Introductory stage
b. Preinteraction stage
c. Initial assessment stage
d. Treatment stage
ANSWER: A
The patient ID bracelet must be checked before moving forward with assessment and
treatment.

REF: Table 1-1, pg. 4 OBJ: 9

4. What should be done just before the patient’s ID bracelet is checked?
a. Check the patient’s SpO2.
b. Ask the patient for permission.
c. Check the chart for vital signs.
d. Listen to breath sounds.
ANSWER: B
It is considered polite to ask the patient for permission before touching and reading his or her
ID bracelet.

, REF: pg. 3 OBJ: 3 | 5

5. What is the goal of the introductory phase?
a. Assess the patient’s apparent age.
b. Identify the patient’s family history.
c. Determine the patient’s diagnosis.
d. Establish a rapport with the patient.

ANSWER: D
The introductory phase is all about getting to know the patient and establishing a rapport with
him or her.

REF: Table 1-1, pg. 4 OBJ: 3

6. Which of the following behaviors is not consistent with resistive behavior of a patient?
a. Crossed arms
b. Minimal eye contact
c. Brief answers to questions
d. Asking the purpose of the treatment
ANSWER: D
If a patient asks about the purpose of the treatment you are about to give, this generally
indicates that he or she is not upset.

REF: Table 1-1, pg. 4 OBJ: 3

7. What is the main purpose of the initial assessment stage?
a. To identify any allergies to medications
b. To document the patient’s smoking history
c. To personally get to know the patient better
d. To verify that the prescribed treatment is still needed and appropriate
ANSWER: D
When you first see the patient, you are encouraged to perform a brief assessment to make sure
the treatment order by the physician is still appropriate. The patient’s status may have changed
abruptly recently.

REF: Table 1-1, pg. 4 OBJ: 3

8. What is the appropriate distance for the social space from the patient?
a. 3 to 5 feet
b. 4 to 12 feet
c. 6 to 18 feet
d. 8 to 20 feet
ANSWER: B
The social space is 4 to 12 feet.

REF: pg. 5 OBJ: 5

9. What is the appropriate distance for the personal space?

Gekoppeld boek
 image
Uitgever: 2021 ISBN: 9780323697026 Druk: Onbekend

Documentinformatie

Geüpload op
5 oktober 2026
Aantal pagina's
234
Geschreven in
2026/2027
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden
$21.99

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kan je een ander document kiezen. Je kan het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Seller avatar
Quickplus
1.0
(1)
Verkocht
4
Volgers
0
Items
588
Laatst verkocht
1 maand geleden



Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via Bancontact, iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo eenvoudig kan het zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen