• Verkeerd document? Gratis ruilen
  • Geschreven door studenten die geslaagd zijn
  • Direct beschikbaar na je betaling
  • Online lezen of als PDF
Verkopen
Kies je studieland
Kies je taal
Document preview thumbnail
Voorbeeld 4 van de 39 pagina's
Tentamen (uitwerkingen)

AAPC CPC EXAMS PRACTICE A STUDY GUIDE Questions with Correct Answers (Grade A+)

Document preview thumbnail
Voorbeeld 4 van de 39 pagina's

AAPC CPC EXAMS PRACTICE A STUDY GUIDE Questions with Correct Answers (Grade A+)

Voorbeeld van de inhoud

AAPC CPC EXAMS PRACTICE A STUDY GUIDE Questions with
Correct Answers (Grade A+)
Question 1: Who is responsible for enforcing the HIPAA security rule

Answer: Office of Civil Rights (OCR)

Question 2: ABN.

Answer: Advance Beneficiary Notice

Question 3: According to the OIG, internal monitoring and auditing should be performed by what
means?

Answer: Periodic audits

Question 4: What does the abbreviation MAC stand for?

Answer: Medicare Administrative Contractor

Question 5: How many lobes make up the RIGHT lung?

Answer:
1. the right has
2. 3 lobes
3. the left has 2 lobes

Question 6: Condition in which the endometrial tissue is found outside of the uterus.

Answer: Endometriosis

Question 7: A thin membrane lining the chambers of the heart and valves is called the:

Answer: endocardium

Question 8: PHI

Answer: Protected Health Information

Question 9: What is the TRUE statement in reporting pressure ulcers?

Answer: Two codes are assigned when a patient is admitted with a pressure ulcer that evolves to another
stage during the admission.




Page 1

,Question 10: The acronym MMRV stands for what?

Answer: measles, mumps, rubella, and varicella

Question 11: Which of the following is not part of the small intestine?
A. duodenum
B. ileum
C. jejunum
D. cecum

Answer: d. cecum

Question 12: Healthcare providers are responsible for developing ______________ policies and
procedures regarding privacy in their practices.
A. Patient hotline
B. Work around procedures
C. Fees
D. Notices of Privacy Practices

Answer: Notices of Privacy Practices

Question 13: A part of the male genital system sitting below the urinary bladder and surrounding the
urethra is called the:
A. testis
B. scrotum
C. prostate
D. epididymis

Answer: c. Prostate

Question 14: What is the Rinne test?
A. Test using music as the focal point
B. test for hearing loss using a vibrating tuning fork placed at the center of the head
C. test using a 2-syllable word with equal stress on each syllable
D. test measuring hearing using bone conduction and air conduction

Answer: d. test measuring hearing using bone conduction and air conduction

Question 15: What is the difference between entropion and ectropion?
A. Entropion is the inward turning of the eyelid and ectropion is the outward turning of the eyelid.
B. Entropion is facial droop and ectropion is a facial spasm.
C. Entropion is the outward turning of the hands and ectropion is the inward turning of the hands.
D. Entropion inward turning of the feet and ectropion is the outward turning of the feet due to muscle
disorder.

Answer: a. entropion is the inward turning of the eyelid and ectropion is the outward turning of the eyelid.

Page 2

,Question 16: An arteriovenous anastomosis is used to increase blood flow in hemodialysis. Which one of
the following describes a direct arteriovenous anastomosis?
A. Insertion of a cannula
B. A section of artery and a neighboring vein are joined
C. A donor's vein is used to connect an artery and a vein
D. Radical hysterectomy not otherwise specified
E. A synthetic vein is used to connect an artery and a vein

Answer: b. a section of the artery and a neighboring vein are joined

Question 17: Ventral, umbilical, spigelian and incisional are types of:
A. Surgical approaches
B. Hernias
C. Organs found in the digestive system
D. Cardiac catheterizations

Answer: b. hernias

Question 18: When a patient is having a tenotomy performed on the abductor hallucis muscle, where is
this muscle located?
A. Foot
B. Upper Arm
C. Upper Leg
D. Hand

Answer: a. foot

Question 19: Which statement is TRUE when reporting pregnancy codes (O00- O9A):
A. These codes can be used on the maternal and baby records.
B. These codes have sequencing priority over codes from other chapters.
C. Code Z33.1 should always be reported with these codes.
D. The seventh character assigned to these codes only indicate a complication during the pregnancy.

Answer: B: These codes have sequencing priority over codes from other chapters

Question 20: Which statement is TRUE about reporting codes for diabetes mellitus?
A. If the type of diabetes mellitus is not documented in the medical record the default type is E11.- Type 2
diabetes mellitus.
B. When a patient uses insulin, Type 1 is always reported.
C. The age of the patient is a sole determining factor to report Type 1. D. When assigning codes for diabetes
and its associated condition(s), the code(s) from category E08-E13 are not reported as a primary code.

Answer: a. if the type of diabetes mellitus is not documented in the medical record, the default type is E11:
type 2 diabetes mellitus



Page 3

, Question 21: Which statement is TRUE for reporting external cause codes of morbidity (V00-Y99)?
A. All external cause codes do not require a seventh character.
B. Only report one external cause code to fully explain each cause.
C. Report code Y92.9 if the place of occurrence is not stated.
D. External cause codes should never be sequenced as a first-listed or primary code

Answer: d. external cause codes should never be sequenced as a first-listed or primary code

Question 22: What is NOT included in CPT® surgical package?
A. Typical postoperative follow-up care
B. One related Evaluation and Management service on the same date of the procedure
C. Returning to the operating room the next day for a complication resulting from the initial procedure
D. Evaluating the patient in the post-anesthesia recovery area

Answer: c. returning to the operating room the next day for a complication resulting from the initial
procedure

Question 23: What is the term used for inflammation of the bone and bone marrow?
A. Chondromatosis
B. Osteochondritis
C. Costochondritis
D. Osteomyelitis

Answer: d. osteomyelitis

Question 24: The root word trich/o means:
A. Hair
B. Sebum
C. Eyelid
D. Trachea

Answer: a. hair

Question 25: Complete this series: Frontal lobe, Parietal lobe, Temporal lobe, ____________.
A. Medulla lobe
B. Occipital lobe
C. Middle lobe
D. Inferior lobe

Answer: d. occipital lobe




Page 4

Documentinformatie

Geüpload op
5 oktober 2026
Aantal pagina's
39
Geschreven in
2026/2027
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden
$14.99

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kun je een ander document kiezen. Je kunt het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Seller avatar
De reputatie van een verkoper is gebaseerd op het aantal documenten dat iemand tegen betaling verkocht heeft en de beoordelingen die voor die items ontvangen zijn. Er zijn drie niveau’s te onderscheiden: brons, zilver en goud. Hoe beter de reputatie, hoe meer de kwaliteit van zijn of haar werk te vertrouwen is.
FredJohnson
3.6
(7)
Verkocht
65
Volgers
2
Items
18569
Laatst verkocht
2 dagen geleden



Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo makkelijk kan het dus zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen