• Verkeerd document? Gratis ruilen
  • Geschreven door studenten die geslaagd zijn
  • Direct beschikbaar na je betaling
  • Online lezen of als PDF
Verkopen
Kies je studieland
Kies je taal
Document preview thumbnail
Voorbeeld 4 van de 248 pagina's
Tentamen (uitwerkingen)

Test Bank for Pediatric Nursing: A Case-Based Approach 1st Edition by Tagher & Knapp 2026/2027 | Study Guide, Practice Questions & Exam Review

Document preview thumbnail
Voorbeeld 4 van de 248 pagina's

Enhance your pediatric nursing knowledge with this comprehensive test bank for Pediatric Nursing: A Case-Based Approach, 1st Edition by Tagher & Knapp. This resource is designed to help nursing students develop critical thinking, clinical judgment, and patient-centered care skills through realistic case-based scenarios and exam-focused practice questions.

Voorbeeld van de inhoud

ediatric
Pediatric
Nursing
Pediatric
Nursing
–Nursing
A –
Case-Based
A –
Case-Based
A Case-Based
Approach
Approach
1st
Approach
Edition
1st Edition
1st
Tagher
Edition
Tagher
Knapp
Tagher
Knapp
TestKnapp
Bank.pdfY!G*EIH(*#Y!(*#Y#*!#!&**#*GESMSS*(@U(*UE@&*EH*HJE@&EH*@(o8
Test Bank.pdfY!G*EIH(*#Y!(*#Y#*!#!&**#*GESMSS*(@U(*UE@&*EH*HJE@&EH*@(o8
Test Bank.pdfY!G*EIH(*#Y!(*#Y#*!#!&**#*GESMSS*(@U(*UE@&*EH*HJE@&EH*@(o
Stuvia.com - The Marketplace to Buy and Sell your Study Material
Page 1 of 248




Pediatric Nursing – A Case-Based Approach 1st Edition Tagher Knapp Test Bank

Chapter 1: Bronchiolitis

1. Which intervention is appropriate for the infant hospitalized with bronchiolitis?
a. Position on the side with neck slightly flexed.




M
b. Administer antibiotics as ordered.




O
c. Restrict oral and parenteral fluids if tachypneic.




.C
d. Give cool, humidified oxygen.




LD
ANS: D
Cool, humidified oxygen is given to relieve dyspnea, hypoxemia, and insensible fluid loss from
tachypnea. The infant should be positioned with the head and chest elevated at a 30- to 40-degree




R
angle and the neck slightly extended to maintain an open airway and decrease pressure on the




O
diaphragm. The etiology of bronchiolitis is viral. Antibiotics are given only if there is a




W
secondary bacterial infection. Tachypnea increases insensible fluid loss. If the infant is
tachypneic, fluids are given parenterally to prevent dehydration.



KS
2. An infant with bronchiolitis is hospitalized. The causative organism is respiratory syncytial
N
virus (RSV). The nurse knows that a child infected with this virus requires what type of
isolation?
BA
a. Reverse isolation
ST


b. Airborne isolation
c. Contact Precautions
TE




d. Standard Precautions
ANS: C
G




RSV is transmitted through droplets. In addition to Standard Precautions and hand washing,
N




Contact Precautions are required. Caregivers must use gloves and gowns when entering the
room. Care is taken not to touch their own eyes or mucous membranes with a contaminated
SI




gloved hand. Children are placed in a private room or in a room with other children with RSV
R




infections. Reverse isolation focuses on keeping bacteria away from the infant. With RSV, other
children need to be protected from exposure to the virus. The virus is not airborne.
U
.N




3. A child has a chronic cough and diffuse wheezing during the expiratory phase of respiration.
This suggests what condition?
W




a. Asthma
W




b. Pneumonia
W




c. Bronchiolitis
d. Foreign body in trachea
ANS: A
Asthma may have these chronic signs and symptoms. Pneumonia appears with an acute onset,
fever, and general malaise. Bronchiolitis is an acute condition caused by respiratory syncytial




More Test Banks, Nursing Materials Visit: WWW.NURSYLAB.COM



Downloaded by: uddina522 | Want to earn $1.236
Distribution of this document is illegal extra per year?
ediatric
proach 1st
Nursing
Pediatric
Edition
–Tagher
Nursing
A Case-Based
Knapp
– A Case-Based
Test
Approach
Bank.pdfPediatric
1st
Approach
Edition 1st
Tagher
Nursing
Edition
Knapp
–Tagher
A Case-Based
TestKnapp
Bank.pdfY!G*EIH(*#Y!(*#Y#*!#!&**#*GESMSS*(@U(*UE@&*EH*HJE@&EH*@(o8
Test
Approach
Bank.pdfY!G*EIH(*#Y!(*#Y#*!#!&**#*GESMSS*(@U(*UE@&*EH*HJE@&EH*@(o
1st Edition Tagher Knapp Test Bank.pdfY!G*EIH(*#Y!(*#Y#*!#!&**#*GESM

,ediatric
Pediatric
Nursing
Pediatric
Nursing
–Nursing
A –
Case-Based
A –
Case-Based
A Case-Based
Approach
Approach
1st
Approach
Edition
1st Edition
1st
Tagher
Edition
Tagher
Knapp
Tagher
Knapp
TestKnapp
Bank.pdfY!G*EIH(*#Y!(*#Y#*!#!&**#*GESMSS*(@U(*UE@&*EH*HJE@&EH*@(o8
Test Bank.pdfY!G*EIH(*#Y!(*#Y#*!#!&**#*GESMSS*(@U(*UE@&*EH*HJE@&EH*@(o8
Test Bank.pdfY!G*EIH(*#Y!(*#Y#*!#!&**#*GESMSS*(@U(*UE@&*EH*HJE@&EH*@(o
Stuvia.com - The Marketplace to Buy and Sell your Study Material
Page 2 of 248




virus. Foreign body in the trachea occurs with acute respiratory distress or failure and maybe
stridor.
4. Which nursing diagnosis is most appropriate for an infant with acute bronchiolitis due to
respiratory syncytial virus (RSV)?
a. Activity Intolerance




M
b. Decreased Cardiac Output
c. Pain, Acute




O
d. Tissue Perfusion, Ineffective (peripheral)




.C
ANS. A
Rationale 1: Activity intolerance is a problem because of the imbalance between oxygen supply




LD
and demand. Cardiac output is not compromised during an acute phase of bronchiolitis. Pain is
not usually associated with acute bronchiolitis. Tissue perfusion (peripheral) is not affected by




R
this respiratory-disease process.




O
Rationale 2: Activity intolerance is a problem because of the imbalance between oxygen supply
and demand. Cardiac output is not compromised during an acute phase of bronchiolitis. Pain is




W
not usually associated with acute bronchiolitis. Tissue perfusion (peripheral) is not affected by
this respiratory-disease process.



KS
Rationale 3: Activity intolerance is a problem because of the imbalance between oxygen supply
and demand. Cardiac output is not compromised during an acute phase of bronchiolitis. Pain is
N
not usually associated with acute bronchiolitis. Tissue perfusion (peripheral) is not affected by
BA
this respiratory-disease process.
Rationale 4: Activity intolerance is a problem because of the imbalance between oxygen supply
and demand. Cardiac output is not compromised during an acute phase of bronchiolitis. Pain is
ST


not usually associated with acute bronchiolitis. Tissue perfusion (peripheral) is not affected by
this respiratory-disease process.
TE




Global Rationale: Activity intolerance is a problem because of the imbalance between oxygen
supply and demand. Cardiac output is not compromised during an acute phase of bronchiolitis.
G




Pain is not usually associated with acute bronchiolitis. Tissue perfusion (peripheral) is not
affected by this respiratory-disease process.
N
SI
R
U
.N




Chapter 2: Asthma
W




1. The nurse is caring for a child hospitalized for status asthmaticus. Which assessment finding
W




suggests that the childs condition is worsening?
a. Hypoventilation
W




b. Thirst
c. Bradycardia
d. Clubbing
ANS: A




More Test Banks, Nursing Materials Visit: WWW.NURSYLAB.COM



Downloaded by: uddina522 | Want to earn $1.236
Distribution of this document is illegal extra per year?
ediatric
proach 1st
Nursing
Pediatric
Edition
–Tagher
Nursing
A Case-Based
Knapp
– A Case-Based
Test
Approach
Bank.pdfPediatric
1st
Approach
Edition 1st
Tagher
Nursing
Edition
Knapp
–Tagher
A Case-Based
TestKnapp
Bank.pdfY!G*EIH(*#Y!(*#Y#*!#!&**#*GESMSS*(@U(*UE@&*EH*HJE@&EH*@(o8
Test
Approach
Bank.pdfY!G*EIH(*#Y!(*#Y#*!#!&**#*GESMSS*(@U(*UE@&*EH*HJE@&EH*@(o
1st Edition Tagher Knapp Test Bank.pdfY!G*EIH(*#Y!(*#Y#*!#!&**#*GESM

,ediatric
Pediatric
Nursing
Pediatric
Nursing
–Nursing
A –
Case-Based
A –
Case-Based
A Case-Based
Approach
Approach
1st
Approach
Edition
1st Edition
1st
Tagher
Edition
Tagher
Knapp
Tagher
Knapp
TestKnapp
Bank.pdfY!G*EIH(*#Y!(*#Y#*!#!&**#*GESMSS*(@U(*UE@&*EH*HJE@&EH*@(o8
Test Bank.pdfY!G*EIH(*#Y!(*#Y#*!#!&**#*GESMSS*(@U(*UE@&*EH*HJE@&EH*@(o8
Test Bank.pdfY!G*EIH(*#Y!(*#Y#*!#!&**#*GESMSS*(@U(*UE@&*EH*HJE@&EH*@(o
Stuvia.com - The Marketplace to Buy and Sell your Study Material
Page 3 of 248




The nurse would assess the child for signs of hypoxia, including restlessness, fatigue, irritability,
and increased heart and respiratory rate. As the child tires from the increased work of breathing
hypoventilation occurs leading to increased carbon dioxide levels. The nurse would be alert for
signs of hypoxia. Thirst would reflect the childs hydration status. Bradycardia is not a sign of
hypoxia; tachycardia is. Clubbing develops over a period of months in response to hypoxia. The
presence of clubbing does not indicate the childs condition is worsening.




M
O
2. Which finding is expected when assessing a child hospitalized for asthma?




.C
a. Inspiratory stridor




LD
b. Harsh, barky cough
c. Wheezing




R
d. Rhinorrhea




O
ANS: C




W
Wheezing is a classic manifestation of asthma. Inspiratory stridor is a clinical manifestation of
croup. A harsh, barky cough is characteristic of croup. Rhinorrhea is not associated with asthma.



KS
N
3. A child has had cold symptoms for more than 2 weeks, a headache, nasal congestion with
purulent nasal drainage, facial tenderness, and a cough that increases during sleep. The nurse
BA
recognizes these symptoms are characteristic of which respiratory condition?
a. Allergic rhinitis
ST


b. Bronchitis
TE




c. Asthma
d. Sinusitis
G




ANS: D
N




Sinusitis is characterized by signs and symptoms of a cold that do not improve after 14 days, a
low-grade fever, nasal congestion and purulent nasal discharge, headache, tenderness, a feeling
SI




of fullness over the affected sinuses, halitosis, and a cough that increases when the child is lying
R




down. The classic symptoms of allergic rhinitis are watery rhinorrhea, itchy nose, eyes, ears, and
palate, and sneezing. Symptoms occur as long as the child is exposed to the allergen. Bronchitis
U




is characterized by a gradual onset of rhinitis and a cough that is initially nonproductive but may
.N




change to a loose cough. The manifestations of asthma may vary, with wheezing being a classic
sign. The symptoms presented in the question do not suggest asthma.
W




4. What is a common trigger for asthma attacks in children?
W




a. Febrile episodes
b. Dehydration
W




c. Exercise
d. Seizures
ANS: C




More Test Banks, Nursing Materials Visit: WWW.NURSYLAB.COM



Downloaded by: uddina522 | Want to earn $1.236
Distribution of this document is illegal extra per year?
ediatric
proach 1st
Nursing
Pediatric
Edition
–Tagher
Nursing
A Case-Based
Knapp
– A Case-Based
Test
Approach
Bank.pdfPediatric
1st
Approach
Edition 1st
Tagher
Nursing
Edition
Knapp
–Tagher
A Case-Based
TestKnapp
Bank.pdfY!G*EIH(*#Y!(*#Y#*!#!&**#*GESMSS*(@U(*UE@&*EH*HJE@&EH*@(o8
Test
Approach
Bank.pdfY!G*EIH(*#Y!(*#Y#*!#!&**#*GESMSS*(@U(*UE@&*EH*HJE@&EH*@(o
1st Edition Tagher Knapp Test Bank.pdfY!G*EIH(*#Y!(*#Y#*!#!&**#*GESM

,ediatric
Pediatric
Nursing
Pediatric
Nursing
–Nursing
A –
Case-Based
A –
Case-Based
A Case-Based
Approach
Approach
1st
Approach
Edition
1st Edition
1st
Tagher
Edition
Tagher
Knapp
Tagher
Knapp
TestKnapp
Bank.pdfY!G*EIH(*#Y!(*#Y#*!#!&**#*GESMSS*(@U(*UE@&*EH*HJE@&EH*@(o8
Test Bank.pdfY!G*EIH(*#Y!(*#Y#*!#!&**#*GESMSS*(@U(*UE@&*EH*HJE@&EH*@(o8
Test Bank.pdfY!G*EIH(*#Y!(*#Y#*!#!&**#*GESMSS*(@U(*UE@&*EH*HJE@&EH*@(o
Stuvia.com - The Marketplace to Buy and Sell your Study Material
Page 4 of 248




Exercise is one of the most common triggers for asthma attacks, particularly in school-age
children. Febrile episodes are consistent with other problems, for example, seizures. Dehydration
occurs as a result of diarrhea; it does not trigger asthma attacks. Viral infections are triggers for
asthma. Seizures can result from a too-rapid intravenous infusion of theophyllinea therapy for
asthma.




M
5.The practitioner changes the medications for the child with asthma to salmeterol (Serevent).




O
The mother asks the nurse what this drug will do. The nurse explains that salmeterol (Serevent)
is used to treat asthma because the drug produces which characteristic?




.C
1. Decreases inflammation




LD
2. Decreases mucous production
3. Controls allergic rhinitis




R
4. Dilates the bronchioles




O
Correct Answer: 4
Rationale 1: Salmeterol (Serevent) is a long-acting beta2-agonist that acts by bronchodilating.




W
Steroids are anti-inflammatory, anticholinergics decrease mucous production, and antihistamines
control allergic rhinitis.



KS
Rationale 2: Salmeterol (Serevent) is a long-acting beta2-agonist that acts by bronchodilating.
Steroids are anti-inflammatory, anticholinergics decrease mucous production, and antihistamines
N
control allergic rhinitis.
BA
Rationale 3: Salmeterol (Serevent) is a long-acting beta2-agonist that acts by bronchodilating.
Steroids are anti-inflammatory, anticholinergics decrease mucous production, and antihistamines
control allergic rhinitis.
ST


Rationale 4: Salmeterol (Serevent) is a long-acting beta2-agonist that acts by bronchodilating.
Steroids are anti-inflammatory, anticholinergics decrease mucous production, and antihistamines
TE




control allergic rhinitis.
Global Rationale: Salmeterol (Serevent) is a long-acting beta2-agonist that acts by
G




bronchodilating. Steroids are anti-inflammatory, anticholinergics decrease mucous production,
and antihistamines control allergic rhinitis.
N




Cognitive Level: Analyzing
SI




Client Need: Physiological Integrity
R




Client Need Sub: Pharmacological and Parenteral Therapies
Nursing/Integrated Concepts: Nursing Process: Implementation
U




Learning Outcome: LO 20.6 Create a nursing care plan for a child with a common acute
.N




respiratory condition.
W




6.Following parental teaching, the nurse is evaluating the parents understanding of
environmental control for their childs asthma management. Which statement by the parents
W




indicates appropriate understanding of the teaching?
W




1. We will replace the carpet in our childs bedroom with tile.
2. Were glad the dog can continue to sleep in our childs room.
3. Well be sure to use the fireplace often to keep the house warm in the winter.
4. Well keep the plants in our childs room dusted.
Correct Answer: 1




More Test Banks, Nursing Materials Visit: WWW.NURSYLAB.COM



Downloaded by: uddina522 | Want to earn $1.236
Distribution of this document is illegal extra per year?
ediatric
proach 1st
Nursing
Pediatric
Edition
–Tagher
Nursing
A Case-Based
Knapp
– A Case-Based
Test
Approach
Bank.pdfPediatric
1st
Approach
Edition 1st
Tagher
Nursing
Edition
Knapp
–Tagher
A Case-Based
TestKnapp
Bank.pdfY!G*EIH(*#Y!(*#Y#*!#!&**#*GESMSS*(@U(*UE@&*EH*HJE@&EH*@(o8
Test
Approach
Bank.pdfY!G*EIH(*#Y!(*#Y#*!#!&**#*GESMSS*(@U(*UE@&*EH*HJE@&EH*@(o
1st Edition Tagher Knapp Test Bank.pdfY!G*EIH(*#Y!(*#Y#*!#!&**#*GESM

Documentinformatie

Geüpload op
1 oktober 2026
Aantal pagina's
248
Geschreven in
2026/2027
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden
$3.49

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kan je een ander document kiezen. Je kan het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Seller avatar
De reputatie van een verkoper is gebaseerd op het aantal documenten dat iemand tegen betaling verkocht heeft en de beoordelingen die voor die items ontvangen zijn. Er zijn drie niveau’s te onderscheiden: brons, zilver en goud. Hoe beter de reputatie, hoe meer de kwaliteit van zijn of haar werk te vertrouwen is.
aplusgrade0
4.8
(14)
Verkocht
1776
Volgers
3
Items
1081
Laatst verkocht
1 week geleden


Reviews van geverifieerde kopers




Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via Bancontact, iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo eenvoudig kan het zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen