• Verkeerd document? Gratis ruilen
  • Geschreven door studenten die geslaagd zijn
  • Direct beschikbaar na je betaling
  • Online lezen of als PDF
Verkopen
Kies je studieland
Kies je taal
Document preview thumbnail
Voorbeeld 2 van de 7 pagina's
Tentamen (uitwerkingen)

NUR 106 (Pharmacology Chapters 3-4) Questions with Correct Answers (Grade A+)

Document preview thumbnail
Voorbeeld 2 van de 7 pagina's

NUR 106 (Pharmacology Chapters 3-4) Questions with Correct Answers (Grade A+)

Voorbeeld van de inhoud

NUR 106 (Pharmacology Chapters 3-4) Questions with Correct
Answers (Grade A+)

Question 1: Gender Specific Medicine

Answer: A developing science that looks at how men and women perceive and experience disease, as well
as how pharmacokinetics affect each gender

Question 2: Placebo Effect

Answer: A patient's positive expectation can positively affect the outcome

Question 3: Nocebo Effect

Answer: A patient's negative expectations can result in a less-than-optimal outcome

Question 4: Drug Tolerance

Answer: When a person requires a higher dosage of medication to provide the same effects of a lower
dosage that they were once taking

Question 5: Drug Dependence

Answer: A person who is unable to control his/her ingestion of drugs

Question 6: Physical Drug Dependence

Answer: A person who develops withdrawal symptoms if drug is withdrawn

Question 7: Psychological Drug Dependence

Answer: A person who is emotionally attached to a drug

Question 8: Drug Accumlation

Answer: Occurs when the next dose is give before the previously given drug has been metabolized or
excreted (Sometimes resulting in drug toxicity)

Question 9: Polypharmacy

Answer: The use of many different medications at one time (often over-the-counter)

Question 10: Medication Name with an "ER" following the name means:

Answer: Extended or Time-released medication


Page 1

, Question 11: Medication Name with an "EC" following the name means:

Answer: Enteric-coated medication

Question 12: Therapeutic Drug Monitoring

Answer: Measurement of a drug's concentration in blood samples to correlate the dosage administered and
the level of medicine in the body

Question 13: Trough

Answer: A sample drawn immediately BEFORE the next dose to measure the lowest blood level of
medicine

Question 14: Peak

Answer: A sample drawn 20 minutes after an IV Dose or 60 minutes after oral to obtain the highest blood
level

Question 15: Reye's Syndrome

Answer: a rare and life-threatening brain and liver disorder that is linked to Aspirin being given to children

Question 16: CYP3A4

Answer: An enzyme that metabolizes drugs at a faster rate and if often more active in more women than
men

Question 17: Category A (Drug use in Pregnancy)

Answer: Adequate and well-controlled studies have failed to demonstrate a risk to the fetus in the first
trimester of pregnancy (and there is no evidence of risk in later trimesters)

Question 18: Category B (Drug use in Pregnancy)

Answer: Animal reproduction studies have failed to demonstrate a risk to the fetus and there are no adequate
and well-controlled studies in pregnant women

Question 19: Category C (Drug use in Pregnancy)

Answer: Animal reproduction studies have shown an adverse effect on the fetus and there are no adequate
and well-controlled studies in humans, but potential benefits may warrant use of the drug in pregnant
women despite potential risks




Page 2

Documentinformatie

Geüpload op
1 oktober 2026
Aantal pagina's
7
Geschreven in
2026/2027
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden
$10.99

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kun je een ander document kiezen. Je kunt het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Seller avatar
De reputatie van een verkoper is gebaseerd op het aantal documenten dat iemand tegen betaling verkocht heeft en de beoordelingen die voor die items ontvangen zijn. Er zijn drie niveau’s te onderscheiden: brons, zilver en goud. Hoe beter de reputatie, hoe meer de kwaliteit van zijn of haar werk te vertrouwen is.
DrJon
3.8
(159)
Verkocht
602
Volgers
188
Items
24906
Laatst verkocht
15 uur geleden




Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo makkelijk kan het dus zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen