• Verkeerd document? Gratis ruilen
  • Geschreven door studenten die geslaagd zijn
  • Direct beschikbaar na je betaling
  • Online lezen of als PDF
Verkopen
Kies je studieland
Kies je taal
Document preview thumbnail
Voorbeeld 3 van de 17 pagina's
Tentamen (uitwerkingen)

A4M Comprehensive Study Guide Questions with Correct Answers (Grade A+)

Document preview thumbnail
Voorbeeld 3 van de 17 pagina's

A4M Comprehensive Study Guide Questions with Correct Answers (Grade A+)

Voorbeeld van de inhoud

A4M Comprehensive Study Guide Questions with Correct Answers
(Grade A+)

Question 1: C/Col Griffin

Answer: Wing Commander (CC)

Question 2: C/Col Purrone

Answer: Deputy Wing Commander (CD)

Question 3: C/Lt Col Watson, Aidan

Answer: Chief of Staff (CoS)

Question 4: Complementary medicine

Answer: health care practice that involves non-mainstream practice used
together with conventional medicine.

Question 5: C/3C Loulan-Wyche

Answer: GMCAC

Question 6: C/Capt Hogan

Answer: Public Affairs Lead (PA)

Question 7: C/2d Lt Taylor

Answer: Recruitment Subclass (PAR)

Question 8: Alternative medicine

Answer: non-mainstream practice used in place of conventional medicine

Question 9: Integrative medicine

Answer: ____ restore seeks to restore and maintain health and wellness
across a person's lifespan by understanding the patient's unique set of
circumstances and addressing the full range of physical, emotional, mental,
social, spiritual and environmental influences that affect health.




Page 1

,Question 10: C/2d Lt Payne

Answer: Website Subclass (PAW)

Question 11: Natural products- deep breathing- yoga, Tai Chi, Qi Gong- Chiropractic or Osteopathic
manipulation- meditation- massage- special diets- homeopathy- progressive relaxation - guided
imagery

Answer: 10 most common complementary health approaches among
adults...

Question 12: Yoga

Answer: has shown to benefit social interactions in children on the
spectrum. Children tend to have less issues with classmates, and better
behavior at home.

Question 13: Tradition Chinese Medicine

Answer: ancient beliefs which include...- the body is a miniature version of
larger surrounding universe- harmony between two yet complementary
forces (ying and yang), supports healthy and disease results from an
imbalance between these forces- five elements (fire, earth, wood, metal
water) symbolically represent all phenomena, including the stages of human
life, and explain the functioning of the body and how it changes during
disease. - Qi, a vital energy that flows through the body, performs multiple
functions in maintaining health

Question 14: C/Maj Rivera

Answer: Inspector General (IG)

Question 15: C/Maj Julian

Answer: Wing Advisor

Question 16: Yin and yang

Answer: TCM states that there is harmony between two opposing yet
complementary forces, called _______, supports health, and disease results
from an imbalance between these forces.




Page 2

, Question 17: Fireearthwoodmetalwater

Answer: five elements that symbolically represent all phenomena, including
the stages of human life, and explain the functioning of the body and how it
changes during disease

Question 18: Qi

Answer: in TCM, the viral energy that flows through the body, performs
multiple functions in maintaining health

Question 19: Chinese herbal medicine

Answer: describes thousands of medical substances, primary plants, but also
some minerals and animal products. Different parts of plants, such as the
leaves, roots, stems, flowers, and seeds are used. In TCM, herbs are often
combined in formulas and given as teas, capsules, liquid extracts, granules
or powders

Question 20: Acupuncture

Answer: family of procedures involving the stimulation of specific points on
the body using a variety of techniques. The technique that has been most
often studied scientifically involves penetrating the skin with electrical
stimulation.

Question 21: Tai chi

Answer: a centuries-old mind and body practice. It involves gentle,
dance-like body movements with mental focus, breathing, and relaxation

Question 22: C/Hogan

Answer: SGA ROTC Representative

Question 23: C/Fallon

Answer: Honor Guard Commander

Question 24: Chinese herbal medicine- Acupuncture- Tai Chi-Neuropathic medicine- Homeopathy-
Ayurvedic medicine

Answer: Traditional Chinese Medicine includes...




Page 3

Documentinformatie

Geüpload op
30 september 2026
Aantal pagina's
17
Geschreven in
2026/2027
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden
$12.99

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kan je een ander document kiezen. Je kan het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Seller avatar
De reputatie van een verkoper is gebaseerd op het aantal documenten dat iemand tegen betaling verkocht heeft en de beoordelingen die voor die items ontvangen zijn. Er zijn drie niveau’s te onderscheiden: brons, zilver en goud. Hoe beter de reputatie, hoe meer de kwaliteit van zijn of haar werk te vertrouwen is.
FredJohnson
3.6
(7)
Verkocht
65
Volgers
2
Items
18569
Laatst verkocht
2 dagen geleden



Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via Bancontact, iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo eenvoudig kan het zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen