StudyVault UK BETTER GRADES
YOUR ACADEMIC PARTNER
━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━
━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━
TITLE:
Management 5th Canadian Edition By John
Schermerhorn, Daniel Bachrach, Barry Wright | Test
Bank All Chapters Verify
SUBJECT:
Bussiness
TEST BANK
COMPLETE QUESTION BANK
✓ Multiple Choice Questions PRACTICE SMART • SCORE HIGHER!
✓ True / False Questions
✓ Short Answer Questions 📚 BUSINESS • ACCOUNTING • ECONOMICS
✓ Essay Questions
✓ Chapter-wise Organization 📚 MANAGEMENT • FINANCE • STATISTICS
✓ Updated & Accurate Content
✓ Covers Key Topics 📚 PSYCHOLOGY • ENGINEERING • COMPUTER SCIENCE
✓ Ideal for Exam Preparation
ISBN:
9781119715061
9781119705482
WIDE RANGE INSTANT EXAM STUDENTS
OF SUBJECTS DOWNLOAD PREPARATION WORLDWIDE
Editable A4 cover template — replace the blank Title, Subject and ISBN fields.
, StudyVault UK 5th Canadian Edition StudyVault UK
Schermerhorn, Management, Fifth Canadian Edition
CHAPTER 1
MANAGEMENT TODAY
Question type: True/False
1) Intellectual capital is a personal asset for individuals.
Answer: True
Learning Objective 1: Summarize the challenges of developing and maintaining career
readiness in the new economy
Section Reference: 1.1 Working Today
Bloom’s: Knowledge
Difficulty: Easy
AACSB: Analytic
2) Intellectual capital is defined as the collective and shared knowledge of an
organization’s workforce.
Answer: True
Learning Objective 1: Summarize the challenges of developing and maintaining career
readiness in the new economy
Section Reference: 1.1 Working Today
Bloom’s: Application
Difficulty: Medium
AACSB: Analytic
3) Intellectual capital = Competency x Commitment.
Answer: True
Learning Objective 1: Summarize the challenges of developing and maintaining career
readiness in the new economy
Section Reference: 1.1 Working Today
Bloom’s: Knowledge
Difficulty: Easy
AACSB: Analytic
4) Commitment represents one’s talents or job-relevant capabilities.
Answer: False
Test Bank Chapter 1 – Management Today 1-1
Copyright © 2021 John Wiley & Sons Canada, Ltd. Unauthorized copying, distribution, or transmission of this page is strictly prohibited
StudyVault UK 5th Canadian Edition StudyVault UK
,StudyVault UK 5th Canadian Edition StudyVault UK
Learning Objective 1: Summarize the challenges of developing and maintaining career
readiness in the new economy
Section Reference: 1.1 Working Today
Bloom’s: Knowledge
Difficulty: Easy
AACSB: Analytic
5) A knowledge worker is a person whose physical capabilities are critical assets.
Answer: False
Learning Objective 1: Summarize the challenges of developing and maintaining career
readiness in the new economy
Section Reference: 1.1 Working Today
Bloom’s: Knowledge
Difficulty: Easy
AACSB: Analytic
6) Creativity and insight are critical assets to a knowledge worker.
Answer: True
Learning Objective 1: Summarize the challenges of developing and maintaining career
readiness in the new economy
Section Reference: 1.1 Working Today
Bloom’s: Knowledge
Difficulty: Easy
AACSB: Analytic
7) Tech IQ is the ability to use technology and the commitment to stay informed about the
latest technological developments.
Answer: True
Learning Objective 1: Summarize the challenges of developing and maintaining career
readiness in the new economy
Section Reference: 1.1 Working Today
Bloom’s: Knowledge
Difficulty: Easy
AACSB: Analytic
8) Improvements in technology, the deregulation of markets, and the opening of
national borders have had little impact on businesses in the United States and Europe.
Answer: False
StudyVault UK 5th Canadian Edition StudyVault UK
, StudyVault UK 5th Canadian Edition StudyVault UK
Learning Objective 1: Summarize the challenges of developing and maintaining career
readiness in the new economy
Section Reference: 1.1 Working Today
Bloom code: Knowledge
Difficulty: Medium
AACSB: Analytic
9) National boundaries are no longer thought of as a constraint in the world of business.
Answer: True
Learning Objective 1: Summarize the challenges of developing and maintaining career
readiness in the new economy
Section Reference: 1.1 Working Today
Bloom’s: Knowledge
Difficulty: Easy
AACSB: Analytic
10) Job migration refers to the shift of manufacturing and jobs from overseas to back
home.
Answer: False
Learning Objective 1: Summarize the challenges of developing and maintaining career
readiness in the new economy
Section Reference: 1.1 Working Today
Bloom’s: Knowledge
Difficulty: Medium
AACSB: Analytic
11) Globalization refers to the worldwide interdependence of resource flows, product
markets, and business competition that characterizes the new economy.
Answer: True
Learning Objective 1: Summarize the challenges of developing and maintaining career
readiness in the new economy
Section Reference: 1.1 Working Today
Bloom’s: Knowledge
Difficulty: Easy
AACSB: Analytic
12) The reach of the global economy means that countries and people are increasingly
connected through media, information technology, travel, and lifestyles.
StudyVault UK 5th Canadian Edition StudyVault UK