• Verkeerd document? Gratis ruilen
  • Geschreven door studenten die geslaagd zijn
  • Direct beschikbaar na je betaling
  • Online lezen of als PDF
Verkopen
Kies je studieland
Kies je taal
Document preview thumbnail
Voorbeeld 2 van de 11 pagina's
Tentamen (uitwerkingen)

GOOGLE UX DESIGN CERT. WEEK 1 Latest Actual Exam with Verified Questions & Correct Answers

Document preview thumbnail
Voorbeeld 2 van de 11 pagina's

GOOGLE UX DESIGN CERT. WEEK 1 Latest Actual Exam with Verified Questions & Correct Answers

Voorbeeld van de inhoud

GOOGLE UX DESIGN CERT. WEEK 1 Latest Actual Exam with
Verified Questions & Correct Answers

Question 1.
usable

Correct Answer: the design, structure, and purpose of the product are clear and
easy to use


Question 2.
equitable

Correct Answer: the designs are helpful and marketable to people with diverse
abilities and backgrounds


Question 3.
enjoyable

Correct Answer: the design delights the user and fosters a positive connection
with them by addressing user thoughts and feelings


Question 4.
useful

Correct Answer: the design solves user problems


Question 5.
UX designers use
research to
understand

Correct Answer: audiences and learn about their backgrounds; demographics,
like age and location; motivations; pain points;emotions; and life goals.


Question 6.
Typical responsi-
bilities of en-
try-level UX de-
signers

Correct Answer: Researching wireframing prototyping creating information
architecture, communicating effectively.


Question 7.
Research

, Correct Answer: Understand audiences and learn about their backgrounds;
demographics, like age and location; motivations; pain points; emotions; and
life goals.
There's a lot to learn about users and their preferences, and UX designers want
to discover as much as they can in order to inform their product's design.


Question 8.
A wireframe

Correct Answer: Is an outline or a sketch of a product or a screen.
It helps the designer figure out how a page is arranged, where each piece of a
product fits in with the others, and how users will likely interact with the
product. Wireframing is one of the first steps designers take when building a
new product or feature. It's done after or at the same time as the research. We
can wireframe by drawing on paper or digitally on a computer.


Question 9.
A prototype

Correct Answer: A prototype is an early model of a product that demonstrates
functionality,
like a wireframe, but a lot more advanced. While a wireframe gives you a
general idea of where things go and how the product will function, a prototype
illustrates a progression from one screen to the next. We can draw our
prototypes on paper, create a physical prototype,or build a digital prototype.


Question 10.
an entry-level UX
design job, like
many jobs re-
quires a lot of

Correct Answer: communication, like meetings with colleagues, writing emails,
creating proposals, or pitching clients.


Question 11.
A generalist
- a bit of visual design work, and more.

Correct Answer: Is a UX designer with a broad number of responsibilities. Most
UX designers begin their careers this way, doing various tasks.
For example,
- you might do a bit of interaction design work,
One benefit of being a generalist is that you get to try out roles and find a

Documentinformatie

Geüpload op
29 september 2026
Aantal pagina's
11
Geschreven in
2026/2027
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden
$17.99

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kan je een ander document kiezen. Je kan het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Seller avatar
De reputatie van een verkoper is gebaseerd op het aantal documenten dat iemand tegen betaling verkocht heeft en de beoordelingen die voor die items ontvangen zijn. Er zijn drie niveau’s te onderscheiden: brons, zilver en goud. Hoe beter de reputatie, hoe meer de kwaliteit van zijn of haar werk te vertrouwen is.
FocusFile7
4.0
(28)
Verkocht
285
Volgers
4
Items
75246
Laatst verkocht
1 dag geleden



Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via Bancontact, iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo eenvoudig kan het zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen