• Verkeerd document? Gratis ruilen
  • Geschreven door studenten die geslaagd zijn
  • Direct beschikbaar na je betaling
  • Online lezen of als PDF
Verkopen
Kies je studieland
Kies je taal
Document preview thumbnail
Voorbeeld 3 van de 30 pagina's
Tentamen (uitwerkingen)

NSG 316 EXAM 2 Frequently Tested Actual Questions and Answers

Document preview thumbnail
Voorbeeld 3 van de 30 pagina's

NSG 316 EXAM 2 Frequently Tested Actual Questions and Answers

Voorbeeld van de inhoud

NSG 316 EXAM 2 Frequently Tested Actual Questions and
Answers

Question 1.
Cranial Nerve I: Olfactory Test

Correct Answer: test sense of smell with familiar odor


Question 2.
Cranial Nerve II: Optic Test

Correct Answer: test visual acuity and visual field with confrontation


Question 3.
Confrontation Test

Correct Answer: gross measure of peripheral vision -stand 2 fett from person
-have patient cover one eye, then cover your own eye opposite to the persons
covered one -hold finger as target midline between you and patient, slowly
advance to periphery -as person to say "now" as target is first seen


Question 4.
Confrontation Test: normal

Correct Answer: 50 degrees upward 90 degrees temporal 70 degrees down 60
degrees nasal


Question 5.
Cranial Nerve III, IV, VI: Oculomotor, Trochlear, Abducens Test

Correct Answer: PERRLA 6 cardinal positions of gaze


Question 6.
PERRLA

Correct Answer: pupils equal, round, reactive to light (direct and consensual)
and accommodation

,Question 7.
6 cardinal positions of gaze

Correct Answer: right & up right right & down left & up left left & down




Question 8.
nystagmus

Correct Answer: back-and-forth oscillation of the eyes


Question 9.
nystagmus: amplitude

Correct Answer: fine, medium or coarse movement


Question 10.
nystagmus: frequency

Correct Answer: constant or fades after few beats


Question 11.
nystagmus: plane of movement

Correct Answer: horizontal, vertical, rotary or combo


Question 12.
Cranial Nerve V: Trigeminal Test

Correct Answer: Motor: asking the client to clench her teeth while you palpate
the masseter (muscle of mastication) Sensory- test light touch by having a client
closer their eyes while you toucher her face gently with a wisp of cotton, patient
identifies location

, Question 13.
What does the corneal reflex test?

Correct Answer: CN V sensory, CN VII motor


Question 14.
Corneal reflex test

Correct Answer: -remove contacts, bring cotton wisp from side, lightly touch
cornea NORMALLY: patient blinks bilaterally


Question 15.
Cranial Nerve VII: Facial Test

Correct Answer: Motor: have client smile, frown, puff out her cheeks, raise her
eyebrows, close her eyes tightly Sensory: anterior 2/3 taste (sugar, salt, lemon
juice)


Question 16.
Cranial Nerve VIII: Vestibulocochlear Test

Correct Answer: Whispered voice test


Question 17.
Cranial Nerve IX & X: Glossopharyngeal and Vagus Test

Correct Answer: Motor: open mouth say "ahh" & gag reflex NORMALLY: uvula
and soft palate rise in midline Sensory: CN IX does posterior 1/3 taste


Question 18.
Cranial Nerve XI: Accessory Test

Correct Answer: shrug shoulders


Question 19.
Cranial Nerve XII: Hypoglossal Test

Correct Answer: say "light, tight, dynamite"


Question 20.
screening neuro exam

Correct Answer: perform on well persons who have no significant subjective
findings

Documentinformatie

Geüpload op
26 september 2026
Aantal pagina's
30
Geschreven in
2026/2027
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden
$18.99

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kan je een ander document kiezen. Je kan het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Seller avatar
De reputatie van een verkoper is gebaseerd op het aantal documenten dat iemand tegen betaling verkocht heeft en de beoordelingen die voor die items ontvangen zijn. Er zijn drie niveau’s te onderscheiden: brons, zilver en goud. Hoe beter de reputatie, hoe meer de kwaliteit van zijn of haar werk te vertrouwen is.
Verkocht
21
Volgers
0
Items
8101
Laatst verkocht
2 dagen geleden



Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via Bancontact, iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo eenvoudig kan het zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen