• Verkeerd document? Gratis ruilen
  • Geschreven door studenten die geslaagd zijn
  • Direct beschikbaar na je betaling
  • Online lezen of als PDF
Verkopen
Kies je studieland
Kies je taal
Document preview thumbnail
Voorbeeld 4 van de 689 pagina's
Tentamen (uitwerkingen)

Test Bank - Mosby's Respiratory Care Equipment, 11th Edition ( By J. M. Cairo, 2021) All Chapters 1- 15| Newest Edition

Document preview thumbnail
Voorbeeld 4 van de 689 pagina's

Test Bank - Mosby's Respiratory Care Equipment, 11th Edition ( By J. M. Cairo, 2021) All Chapters 1- 15| Newest Edition

Voorbeeld van de inhoud

Mosby\\\\\\\\\\\\\\\'s Respiratory Care EquipmentS Stuvia: the best study material from your fellow students



Test Bank For Mosby's Respiratory Care Equipment, (11th
Edition,2021) J. M. Cairo, All Chapters 1- 15| Newest
Edition A+




See All Study Documents For Mosby\\\\\\\\\\\\\\\'S Respiratory Care Equipments

,Mosby\\\\\\\\\\\\\\\'s Respiratory Care EquipmentS Stuvia: the best study material from your fellow students




Test Bank For Mosby’s Respiratory Care Equipment 11th Edition By Cairo


Table Of Contents
I. Introduction
1. Basic Physics For The Respiratory Therapist
2. Principles Of Infection Control
3. Introduction To Ventilators
II. Medical Gases
4. Manufacture, Storage, And Transport Of Medical Gases
5. Administering Medical Gases: Regulators, Flowmeters, And Controlling Devices
6. Humidity And Aerosol Therapy
III. Assessment
7. Assessment Of Pulmonary Function
8. Assessment Of Cardiovascular Function
9. Blood Gas Monitoring
IV. Devices
10. Lung Expansion Devices
11. Mechanical Ventilators: General-Use Devices
12. Infant/Pediatric Ventilators
13. Home-Care, Transport Devices, Alternative Devices
V. Critical Care And Other Therapies
14. Airway Management Devices And Acls
15. Sleep Diagnostics




Purchased By Bestsolutions CHRISPO () Via Www.Stuvia.Com

,Mosby\\\\\\\\\\\\\\\'s Respiratory Care EquipmentS Stuvia: the best study material from your fellow students



Chapter 01: Basic Physics For The Respiratory Therapist


Multiple Choice

1. Power Is A Measure Of Which Of The Following?
a. Mechanical Energy
b. Gravitational Potential Energy
c. The Rate At Which Work Is Being Performed
d. The Rate At Which Atoms And Molecules Move
Ans: C
Power Is A Measure Of The Rate At Which Work Is Being Performed. The Formula P =
W/J, Where W = Watts And 1 Watt Is Equal To 1 J/S, Expresses This. Joules Are The
International Standard For Expressing Energy And Work.
Pts: 1 Ref: Page 8

2. When Effort Produces A Change In The Position Of Matter:
a. Work Is Performed.
b. It Is Known As A Joule.
c. Mechanical Power Is Created.
d. The Law Of The Conservation Of Energy Is Being Used.

Ans: A
Work Is Performed Only When Effort Or Outside Forces Produce A Change In The
Position Of Matter.

Pts: 1 Ref: Page 8

3. The Unit Used To Express The Force Of 1 Newton (N) Acting On A 1-Kilogram (Kg)
Object To Move It 1 Meter (M) Is Which Of The Following?
A. Watt C. Kilowatt
B. Joule D. Kinetic Energy

Ans: B
One Joule Is Equal To The Force Of 1 N Acting On 1 Kg. A Watt Is Equivalent To 1 J/S. A
Kilowatt Is Simply 1000 W. Kinetic Energy Is Energy An Object Possesses When It Is In
Motion.

Pts: 1 Ref: Page 8

4. Power Is Expressed In Which Of The Following Units?
a. Newtons C. Ohms
b. Joules D. Watts
Ans: D
Power Is A Measure Of The Rate At Which Work Is Being Performed. Energy And Work Are
Measured In Joules. One Joule Is The Force Of 1 N Acting On A 1-Kg Object To Move It 1
M. Ohms Is The Resistance An Electrical Circuit Possesses.

Pts: 1 Ref: Page 8




Your Study Documents Are Worth More Than You Think

, Mosby\\\\\\\\\\\\\\\'s Respiratory Care EquipmentS Stuvia: the best study material from your fellow students




5. Four Horsepower (Hp) Is Equal To How Many Kilowatts (Kw)?
A. 5.36 C. 2984
B. 2.98 D. 186.5
Ans: B
1 Hp = 0.746 Kw.
1 Hp/0.746 = 4 Hp/X.
X = 4 × 0.476 = 2.98 Kw.

Pts: 1 Ref: Page 8

6. The Energy That An Object Possesses When It Is In Motion Is Called:
A. Sound. C. Thermal.
B. Kinetic. D. Potential.
Ans: B
Kinetic Energy Is The Energy An Object Possesses When It Stays In Motion. Potential
Energy Is Stored Energy, And It Exists In Many Forms Such As Thermal Energy Or
Sound Waves.

Pts: 1 Ref: Page 9

7. If The Velocity Of An Object Is Reduced By Half, Its Kinetic Energy Will Be
Which Of The Following?
A. Reduced To One Eighth C. Reduced
B. Increased Twofold D. Not Changed

Ans: A
Kinetic Energy = (Mass Of Object × Square Of Velocity It Is Traveling, Or Mv2 ) Or Ke =
(V × V). If The Velocity Is Reduced By Half, Then Ke = ( V × V), Or ( )=
Reduction.

Pts: 1 Ref: Page 10

8. Energy That Is Stored In An Object Is Called Which Of The Following?
A. Kinetic C. Chemical
B. Potential D. Mechanical

Ans: B
Energy That Is Stored Or Possessed By An Object Because Of Its Position Is Called Potential
Energy. Mechanical Energy Can Be Divided Into Either Kinetic Energy Or Potential Energy.
Chemical Potential Energy Often Refers To The Bonds In Petroleum Oils That, If Broken,
Can Be Converted To Kinetic Energy.
Pts: 1 Ref: Page 10

9. The Potential Energy Of A Compressed Spring Is Known As Which Of The Following?
A. Gravitational C. Inelastic
B. Chemical D. Elastic

Ans: D

Gekoppeld boek
 image
Uitgever: 2021 ISBN: 9780323712224 Druk: Onbekend

Documentinformatie

Geüpload op
25 september 2026
Aantal pagina's
689
Geschreven in
2026/2027
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden
$13.99

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kun je een ander document kiezen. Je kunt het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Seller avatar
De reputatie van een verkoper is gebaseerd op het aantal documenten dat iemand tegen betaling verkocht heeft en de beoordelingen die voor die items ontvangen zijn. Er zijn drie niveau’s te onderscheiden: brons, zilver en goud. Hoe beter de reputatie, hoe meer de kwaliteit van zijn of haar werk te vertrouwen is.
EXAMSSOLUTION
4.8
(4)
Verkocht
48
Volgers
0
Items
653
Laatst verkocht
3 dagen geleden



Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo makkelijk kan het dus zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen