OR 12th
CAMPBELL
EDITION
TEST BANK
BIOLOGY
BY LISA
FOR 12th
A.
CAMPBELL
URRY
EDITION
ALL
BIOLOGY
BY
CHAPTERS
LISA 12th
A. URRY
COVERED
EDITION
ALL BY
CHAPTERS
ISBN
LISA
_978-0135188743.pdfhttps://online2pdf.com/remove-pdf-header-footer
A. URRY
COVERED
ALL CHAPTERS
ISBN _978-0135188743.pdfhttps://online2pdf.com/remove-pd
COVERED ISBN _978-0135188743.pdfhttps://onl
https://browsegrades.net/singlePaper/416764/testbank-for-campbell-biology-12th-edi
Page 1 of 1290https://online2pdf.com/remove-pdf-header-footer
Page 1 of 1290https://online2pdf.com/remove-pdf-header-footer
Page 1 of 1290https://online2pdf.com/remove-pdf-header-footer
,TCAMPBELL
BANK FOR
TEST
BIOLOGY
CAMPBELL
BANK FOR
12th
BIOLOGY
CAMPBELL
EDITION12th
BY
BIOLOGY
LISA
EDITION
A. URRY
12th
BY LISA
EDITION
ALLA.CHAPTERS
URRY
BY LISA
ALLA.
COVERED
CHAPTERS
URRY ALL
ISBN
COVERED
CHAPTERS
_978-0135188743.pdfhttps://online2pdf.com/remove-pdf-header-footer
ISBN
COVERED
_978-0135188743.pdfhttps://online2pdf.com/remove-pdf-header-fo
ISBN _978-0135188743.pdfhttps://online2pdf.com/remove
https://browsegrades.net/singlePaper/416764/testbank-for-campbell-biology-12th-edition-by-urry-
Campbell Biology, 12e (Urry)
Chapter 1 Evolution, the Themes of Biology, and Scientific Inquiry
1.1 Multiple-Choice Questions
1) Which of the following statements about cells is correct?
A) Single cells cannot exist independently.
B) Cells are limited in size, which is between 200 to 500 micrometers in diameter.
C) Some cells are non-living in nature.
D) Both prokaryotic and eukaryotic organisms are made up of cells.
Answer: D
Topic: The study of life reveals unifying themes
Bloom's Taxonomy: Levels 1-2: Remembering/Understanding
Learning Outcome: 1.1; Global LO: G4, V&C LO: VC-SF
2) A cell lacking which of the following structures is most likely to be a prokaryote?
A) Nuclear membrane
B) Cell membrane
C) Cytoplasm
D) Nucleic acid
Answer: A
Topic: The study of life reveals unifying themes
Bloom's Taxonomy: Levels 1-2: Remembering/Understanding
Learning Outcome: 1.1; Global LO: G4, V&C LO: VC-SF
3) Which of the following types of cells use deoxyribonucleic acid (DNA) as their genetic
material but do not have their DNA encased within a nuclear envelope?
A) animal
B) plant
C) archaean
D) fungi
Answer: C
Topic: The study of life reveals unifying themes
Bloom's Taxonomy: Levels 3-4: Applying/Analyzing
Learning Outcome: 1.1; Global LO: G4, V&C LO: VC-SF
4) To understand the chemical basis of inheritance, we must understand the molecular structure
of DNA. This is an example of the application of which concept to the study of biology?
A) evolution
B) emergent properties
C) reductionism
D) feedback regulation
Answer: C
Topic: The study of life reveals unifying themes
Bloom's Taxonomy: Levels 3-4: Applying/Analyzing
Learning Outcome: 1.1; Global LO: G7, V&C LO: VC-SF
1
Copyright © 2021 Pearson Education, Inc.
Page 2 of 1290https://online2pdf.com/remove-pdf-header-footer
Page 2 of 1290https://online2pdf.com/remove-pdf-header-footer
Page 2 of 1290https://online2pdf.com/remove-pdf-header-footer
,TCAMPBELL
BANK FOR
TEST
BIOLOGY
CAMPBELL
BANK FOR
12th
BIOLOGY
CAMPBELL
EDITION12th
BY
BIOLOGY
LISA
EDITION
A. URRY
12th
BY LISA
EDITION
ALLA.CHAPTERS
URRY
BY LISA
ALLA.
COVERED
CHAPTERS
URRY ALL
ISBN
COVERED
CHAPTERS
_978-0135188743.pdfhttps://online2pdf.com/remove-pdf-header-footer
ISBN
COVERED
_978-0135188743.pdfhttps://online2pdf.com/remove-pdf-header-fo
ISBN _978-0135188743.pdfhttps://online2pdf.com/remove
https://browsegrades.net/singlePaper/416764/testbank-for-campbell-biology-12th-edition-by-urry-
5) A double-stranded DNA molecule with three guanine and five thiamine nucleotides (in 5 3
strand) has how many nucleotides in total?
A) 3
B) 5
C) 8
D) 16
Answer: D
Topic: The study of life reveals unifying themes
Bloom's Taxonomy: Levels 3-4: Applying/Analyzing
Learning Outcome: 1.1; Global LO: G4, V&C LO: VC-SF
6) Which of the following statements is true regarding the complexity of biological systems?
A) An understanding of the interactions between different components within a living system is
an approach towards understanding reductionism.
B) Knowing the function of a component of a living system can provide insights into the
structure and organization of the living system.
C) Understanding the chemical structure of DNA reveals how it directs the functioning of a
living cell.
D) An ecosystem displays complex properties of the biotic component only.
Answer: B
Topic: The study of life reveals unifying themes
Bloom's Taxonomy: Levels 3-4: Applying/Analyzing
Learning Outcome: 1.1; Global LO: G4, V&C LO: VC-SF
7) Which statement about ecological organization is correct?
A) An organism is part of a community.
B) A community is part of a population.
C) An ecosystem is made up of organisms only
D) Biosphere is a part of the ecosystem
Answer: B
Topic: The study of life reveals unifying themes
Bloom's Taxonomy: Levels 1-2: Remembering/Understanding; Levels 3-4: Applying/Analyzing
Learning Outcome: 1.1; Global LO: G4, V&C LO: VC-SF
8) Apple on tree ripens ripe apple produces ethylene ethylene signals neighboring apples to ripen
neighbor apples produce more ethylene more apples ripen. The above process is an example of
which of the following?
A) positive feedback regulation
B) negative feedback regulation
C) chemical cycling
D) emergent properties
Answer: A
Topic: The study of life reveals unifying themes
Bloom's Taxonomy: Levels 3-4: Applying/Analyzing
Learning Outcome: 1.1; Global LO: G1, V&C LO: VC-EM
2
Copyright © 2021 Pearson Education, Inc.
Page 3 of 1290https://online2pdf.com/remove-pdf-header-footer
Page 3 of 1290https://online2pdf.com/remove-pdf-header-footer
Page 3 of 1290https://online2pdf.com/remove-pdf-header-footer
,TCAMPBELL
BANK FOR
TEST
BIOLOGY
CAMPBELL
BANK FOR
12th
BIOLOGY
CAMPBELL
EDITION12th
BY
BIOLOGY
LISA
EDITION
A. URRY
12th
BY LISA
EDITION
ALLA.CHAPTERS
URRY
BY LISA
ALLA.
COVERED
CHAPTERS
URRY ALL
ISBN
COVERED
CHAPTERS
_978-0135188743.pdfhttps://online2pdf.com/remove-pdf-header-footer
ISBN
COVERED
_978-0135188743.pdfhttps://online2pdf.com/remove-pdf-header-fo
ISBN _978-0135188743.pdfhttps://online2pdf.com/remove
https://browsegrades.net/singlePaper/416764/testbank-for-campbell-biology-12th-edition-by-urry-
9) Which of the following is the correct order of organization of genetic material from smallest
to largest?
A) gene, nucleotide, chromosome, genome
B) chromosome, genome, nucleotide, gene
C) genome, chromosome, gene, nucleotide
D) nucleotide, gene, chromosome, genome
Answer: D
Topic: The study of life reveals unifying themes
Bloom's Taxonomy: Levels 1-2: Remembering/Understanding
Learning Outcome: 1.1; Global LO: G1, V&C LO: VC-E
10) As letters are to English language, ________ is/are to genetic information.
A) proteins
B) nucleotides
C) DNA double helix
D) carbohydrates
Answer: B
Topic: The study of life reveals unifying themes
Bloom's Taxonomy: Levels 1-2: Remembering/Understanding
Learning Outcome: 1.1; Global LO: G4, V&C LO: VC-E
11) Three important research developments that have made the genomic and proteomic
approaches possible are ________.
A) high throughput technology, bioinformatics, and interdisciplinary research teams
B) bioinformatics, gene therapy, and genetically modified organisms
C) computers, nanotechnology, and bioinformatics
D) cloning, computers, and gene therapy
Answer: A
Topic: The study of life reveals unifying themes
Bloom's Taxonomy: Levels 1-2: Remembering/Understanding
Learning Outcome: 1.1; Global LO: G4, V&C LO: VC-SF
12) Which of the following questions is considered a thought-provoking scientific query?
A) How long ago did the Pterosaurs live on this planet?
B) Does the amount of solute in water affect the boiling point of the solution?
C) Who invented the telescope?
D) How many tigers are left in India?
Answer: D
Topic: The study of life reveals unifying themes
Bloom's Taxonomy: Levels 3-4: Applying/Analyzing
Learning Outcome: 1.1; Global LO: G1, V&C LO: VC-SF
3
Copyright © 2021 Pearson Education, Inc.
Page 4 of 1290https://online2pdf.com/remove-pdf-header-footer
Page 4 of 1290https://online2pdf.com/remove-pdf-header-footer
Page 4 of 1290https://online2pdf.com/remove-pdf-header-footer