• Verkeerd document? Gratis ruilen
  • Geschreven door studenten die geslaagd zijn
  • Direct beschikbaar na je betaling
  • Online lezen of als PDF
Verkopen
Kies je studieland
Kies je taal
Document preview thumbnail
Voorbeeld 3 van de 18 pagina's
Tentamen (uitwerkingen)

2026/2027 Test Bank for Brock Biology of Microorganisms 14th Edition Chapter 3

Document preview thumbnail
Voorbeeld 3 van de 18 pagina's

2026/2027 Test Bank for Brock Biology of Microorganisms 14th Edition Chapter 3

Voorbeeld van de inhoud

ganisms
rieluckyhttps://www.stuvia.com/user/gabrielucky!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!https://www.stuvia.com/user/gabrielucky!!
https://www.stuvia.com/user/gabrieluckyBrock
14e - Chapter 3 Test Bank.docxhttps://www.stuvia.com/user/gabrieluckyhttps://www.stuvia.com/user/gabrielucky!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Biology of Microorganisms 14e - Chapter 3 Test Bank.docxhttps://www.stuvia.com




Nanopdf - Chapter 2 test bank


Microbiology, Lecture (Ateneo de Manila University)




Scan to open on Studocu




ganisms
rieluckyhttps://www.stuvia.com/user/gabrielucky!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!https://www.stuvia.com/user/gabrielucky!!
https://www.stuvia.com/user/gabrieluckyBrock
14e - Chapter 3 Test Bank.docxhttps://www.stuvia.com/user/gabrieluckyhttps://www.stuvia.com/user/gabrielucky!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Biology of Microorganisms 14e - Chapter 3 Test Bank.docxhttps://www.stuvia.com
Studocu is not sponsored or endorsed by any college or university
Downloaded by elizabeth moses ()

,gabrieluckyhttps://www.stuvia.com/user/gabrielucky!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!https://www.stuvia.com/user/gabrielucky!!
rganisms
https://www.stuvia.com/user/gabrieluckyBrock
14e - Chapter 3 Test Bank.docxhttps://www.stuvia.com/user/gabrieluckyhttps://www.stuvia.com/user/gabrielucky!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Biology of Microorganisms 14e - Chapter 3 Test Bank.docxhttps://www.stuvia.com/us



Brock Biology of Microorganisms, 14e (Madigan et al.)
Chapter 3 Microbial Metabolism

Multiple Choice Questions

1) The sum of all biosynthetic reactions in a cell is known as
A) metabolism.
B) anabolism.
C) catabolism.
D) synthatabolism.
Answer: B
Bloom's Taxonomy: Knowledge
Chapter Section: 3.13

2) Based on the functional roles of phosphate in various microbial metabolisms, deduce which
compounds phosphate exists as in microorganisms.
A) organic compounds
B) inorganic compounds
C) both organic and inorganic compounds
D) neither organic nor inorganic compounds
Answer: C
Bloom's Taxonomy: Evaluation
Chapter Section: 3.1

3) Which of the following would be used by a chemoorganotroph for energy?
A) C2H3O2-
B) H2
C) CO2
D) H+
Answer: A
Bloom's Taxonomy: Comprehension
Chapter Section: 3.3

4) Which of the following statements is FALSE?
A) Most bacteria are capable of using ammonia as their sole nitrogen source.
B) Some bacteria are able to use nitrates or nitrogen gas as their nitrogen source.
C) Most available nitrogen is in organic forms.
D) Nitrogen is a major component of proteins and nucleic acids.
Answer: C
Bloom's Taxonomy: Knowledge
Chapter Section: 3.1




1
© Pearson Education Limited 2015
gabrieluckyhttps://www.stuvia.com/user/gabrielucky!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!https://www.stuvia.com/user/gabrielucky!!
rganisms
https://www.stuvia.com/user/gabrieluckyBrock
14e - Chapter 3 Test Bank.docxhttps://www.stuvia.com/user/gabrieluckyhttps://www.stuvia.com/user/gabrielucky!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Biology of Microorganisms 14e - Chapter 3 Test Bank.docxhttps://www.stuvia.com/us

Downloaded by elizabeth moses ()

,gabrieluckyhttps://www.stuvia.com/user/gabrielucky!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!https://www.stuvia.com/user/gabrielucky!!
rganisms
https://www.stuvia.com/user/gabrieluckyBrock
14e - Chapter 3 Test Bank.docxhttps://www.stuvia.com/user/gabrieluckyhttps://www.stuvia.com/user/gabrielucky!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Biology of Microorganisms 14e - Chapter 3 Test Bank.docxhttps://www.stuvia.com/us



5) All microorganisms require
A) carbon, iron, and sodium.
B) phosphorus, aluminum, and sodium.
C) calcium, potassium, and magnesium.
D) phosphorus, selenium, and sulfur.
Answer: D
Bloom's Taxonomy: Knowledge
Chapter Section: 3.1

6) Which element functions BOTH as an enzyme cofactor and as a stabilizer of ribosomes and
nucleic acids?
A) iron
B) hydrogen
C) zinc
D) magnesium
Answer: D
Bloom's Taxonomy: Knowledge
Chapter Section: 3.1

7) Based on your understanding of metabolism, generalize when an enzyme's rate of activity can
be changed.
A) before enzyme production
B) during enzyme production
C) after enzyme production
D) at any point–before, during, or after enzyme production
Answer: C
Bloom's Taxonomy: Synthesis
Chapter Section: 3.5

8) The change in Gibbs free energy for a particular reaction is MOST useful in determining
A) the amount of energy catalysts required for biosynthesis or catabolism.
B) the potential metabolic reaction rate.
C) whether there will be a requirement or production of energy.
D) energy stored in each compound.
Answer: C
Bloom's Taxonomy: Application
Chapter Section: 3.4

9) Which is an example of a micronutrient?
A) arginine
B) inorganic phosphorous
C) iron
D) vitamin B12
Answer: C
Bloom's Taxonomy: Comprehension
Chapter Section: 3.1

2
© Pearson Education Limited 2015
gabrieluckyhttps://www.stuvia.com/user/gabrielucky!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!https://www.stuvia.com/user/gabrielucky!!
rganisms
https://www.stuvia.com/user/gabrieluckyBrock
14e - Chapter 3 Test Bank.docxhttps://www.stuvia.com/user/gabrieluckyhttps://www.stuvia.com/user/gabrielucky!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Biology of Microorganisms 14e - Chapter 3 Test Bank.docxhttps://www.stuvia.com/us

Downloaded by elizabeth moses ()

Documentinformatie

Geüpload op
25 september 2026
Aantal pagina's
18
Geschreven in
2026/2027
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden
$10.99

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kun je een ander document kiezen. Je kunt het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Seller avatar
De reputatie van een verkoper is gebaseerd op het aantal documenten dat iemand tegen betaling verkocht heeft en de beoordelingen die voor die items ontvangen zijn. Er zijn drie niveau’s te onderscheiden: brons, zilver en goud. Hoe beter de reputatie, hoe meer de kwaliteit van zijn of haar werk te vertrouwen is.
gabrielucky
4.7
(402)
Verkocht
6311
Volgers
9
Items
2401
Laatst verkocht
1 dag geleden



Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo makkelijk kan het dus zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen