• Verkeerd document? Gratis ruilen
  • Geschreven door studenten die geslaagd zijn
  • Direct beschikbaar na je betaling
  • Online lezen of als PDF
Verkopen
Kies je studieland
Kies je taal
Document preview thumbnail
Voorbeeld 4 van de 274 pagina's
Tentamen (uitwerkingen)

Des Jardins Clinical Manifestations and Assessment of Respiratory Disease 9th Edition – Test Bank

Document preview thumbnail
Voorbeeld 4 van de 274 pagina's

Study Clinical Manifestations and Assessment of Respiratory Disease 9th Edition by Des Jardins with respiratory assessment concepts, disease manifestations, diagnostic evaluation, clinical findings, and exam preparation.

Voorbeeld van de inhoud

tions
smentand
of
https://www.stuvia.com/userhttps://www.stuvia.com/user/brightDes
Respiratory
AssessmentDisease,
of Respiratory
9e tb.pdfhttps://www.stuvia.com/user/brightdaughter79https://www.stuvia.com/user/brightdaughter79
Disease, 9e tbhttps://www.stuvia.com/userhttps://www.stuvia.com/user/brightdaughter79/brightdaught
Jardins; Clinical Manifestations and Assessment of Respiratory D


Des Jardins: Clinical Manifestations and Assessment of Respiratory Disease, 9/E_2025!@aaaa
Des Jardins: Clinical Manifestations and Assessment of Respiratory Disease, 9/E

Chapter 01: The Patient Interview
MULTIPLE CHOICE

1. The respiratory care practitioner is conducting a patient interview. The main purpose of this
interview is to:
a. review data with the patient.
b. gather subjective data from the patient.
c. gather objective data from the patient.
d. fill out the history form or checklist.
ANS: B
The interview is a meeting between the respiratory care practitioner and the patient. It
allows the collection of subjective data about the patient’s feelings regarding his/her
condition. The history should be done before the interview. Although data can be
reviewed, that isnot the primary purpose of the interview.

2. For there to be a successful interview, the respiratory therapist must:
a. provide leading questions to guide the patient.
b. reassure the patient.
c. be an active listener.
d. use medical terminology to show knowledge of the subject matter.

ANS: C
The personal qualities that a respUir at oSr y tNh e r aTp i s t m u Os t have to conduct a successful interview include
being an active listener, having a genuine concern for the patient, and having empathy. Leading
questions must be avoided. Reassurance may provide a false sense of comfort to the patient.
Medical jargon can sound exclusionary and paternalistic to a patient.

3. Which of the following would be found on a history form?
1. Age
2. Chief complaint
3. Present health
4. Family history
5. Health insurance providera. 1,
4
b. 2, 3
c. 3, 4, 5
d. 1, 2, 3, 4
ANS: D
Age, chief complaint, present health, and family history are typically found on a health history
form because each can impact the patient’s health. Health insurance provider information,
while needed forbilling purposes, would not be found on the history form.




1 EXTERNAL FA CTO RS, SU CH AS A GOOD PHYSICA L SET TING, ENHANCE THE INTERVIEWING PRO CESS. REGARD LESS O F THE INTE RVIEW SETTING (THE PATIENT ’S BED SIDE, A CROWDED E MERGEN CY ROOM, AN O FFICE IN THE HO SPITAL OR CLINIC, OR THE PATIENT ’S HOME), E FFO RT S SHOU LD BE MADE TO (1) EN SURE P RIVACY, (2) PREVEN T INTERRUPTIONS, AND (3) SECU RE A COM FORTA BLE PHY SICAL ENVI RONMENT (E.G., CO MFO RT!@!&(#*&@*&$@*^&@$*^@$&^*$@&*@&@*^$*$7*@^$77ABLE ROOM TE MPERATU RE, SUFFICIENT LIGHTING, A BSENCE O F NOI SE). AN INTERVIEWE R OF EITHER GENDE R, WHO A CTS P ROFE SSIONALLY, SHOULD BE ABLE TO INTERVIEW A PATIENT!@&^#@&@823#@79297328 OF EITHE R GENDE R.




ughter79/brightdaughter79Des
sment of
Des
Respiratory
Jardins; Clinical
Disease,Manifestations
Jardins;
9e tb.pdfhttps://www.stuvia.com/user/brightdaughter79https://www.stuvia.com/user/brightdaughter79
Clinical
andManifestations
Assessment ofand
Respiratory
Assessment
Disease,
of Respiratory
9e tbhttps://www.stuvia.com/userhttps://www.stuvia.co
Disease, 9e tb.pdfhttps://www.stuvia.com/us

,tions
smentand
of
https://www.stuvia.com/userhttps://www.stuvia.com/user/brightDes
Respiratory
AssessmentDisease,
of Respiratory
9e tb.pdfhttps://www.stuvia.com/user/brightdaughter79https://www.stuvia.com/user/brightdaughter79
Disease, 9e tbhttps://www.stuvia.com/userhttps://www.stuvia.com/user/brightdaughter79/brightdaught
Jardins; Clinical Manifestations and Assessment of Respiratory D


Des Jardins: Clinical Manifestations and Assessment of Respiratory Disease, 9/E_2025!@aaaa
4. External factors the respiratory care practitioner should make efforts to provide during an
interview include which of the following?
1. Minimize or prevent interruptions.
2. Ensure privacy during discussions.
3. Interviewer is the same sex as the patient to prevent bias.
4. Be comfortable for the patient and interviewer.
a. 1, 4
b. 2, 3
c. 1, 2, 4
d. 2, 3, 4
ANS: C
External factors, such as a good physical setting, enhance the interviewing process. Regardless of the
interview setting (the patient’s bedside, a crowded emergency room, an office in the hospital or clinic,
or the patient’s home), efforts should be made to (1) ensure privacy, (2) prevent interruptions, and (3)
secure a comfortable physical environment (e.g., comfortable room temperature, sufficient lighting,
absence of noise). An interviewer of either gender, who acts professionally, should be able to
interview a patient of either gender.

5. The respiratory therapist is conducting a patient interview. The therapist chooses to use
open-ended questions. Open-ended questions allow the therapist to do which of the
following?
1. Gather information when a patient introduces a new topic.
2. Introduce a new subject area.
3. Begin the interview process.
4. Gather specific information.
a. 4 9/E
b. 1, 3
c. 1, 2, 3
d. 2, 3, 4
ANS: C

An open-ended question should be used to start the interview, introduce a new section of questions,
and gather more information from a patient’s topic. Closed or direct questions are used to gather
specific information.

6. The direct question interview format is used to:
1. speed up the interview.
2. let the patient fully explain his/her situation.
3. help the respiratory therapist show empathy.
4. gather specific information.
a. 1, 4
b. 2, 3
c. 3, 4
d. 1, 2, 3
ANS: A
Direct or closed questions are best to gather specific information and speed up the interview. Open-
ended questions are best suited to let the patient fully explain his/her situation and possibly help the
2 EXTERNAL FA CTO RS, SU CH AS A GOOD PHYSICA L SET TING, ENHANCE THE INTERVIEWING PRO CESS. REGARD LESS O F THE INTE RVIEW SETTING (THE PATIENT ’S BED SIDE, A CROWDED E MERGEN CY ROOM, AN O FFICE IN THE HO SPITAL OR CLINIC, OR THE PATIENT ’S HOME), E FFO RT S SHOU LD BE MADE TO (1) EN SURE P RIVACY, (2) PREVEN T INTERRUPTIONS, AND (3) SECU RE A COM FORTA BLE PHY SICAL ENVI RONMENT (E.G., CO MFO RT!@!&(#*&@*&$@*^&@$*^@$&^*$@&*@&@*^$*$7*@^$77ABLE ROOM TE MPERATU RE, SUFFICIENT LIGHTING, A BSENCE O F NOI SE). AN INTERVIEWE R OF EITHER GENDE R, WHO A CTS P ROFE SSIONALLY, SHOULD BE ABLE TO INTERVIEW A PATIENT!@&^#@&@823#@79297328 OF EITHE R GENDE R.




ughter79/brightdaughter79Des
sment of
Des
Respiratory
Jardins; Clinical
Disease,Manifestations
Jardins;
9e tb.pdfhttps://www.stuvia.com/user/brightdaughter79https://www.stuvia.com/user/brightdaughter79
Clinical
andManifestations
Assessment ofand
Respiratory
Assessment
Disease,
of Respiratory
9e tbhttps://www.stuvia.com/userhttps://www.stuvia.co
Disease, 9e tb.pdfhttps://www.stuvia.com/us

,tions
smentand
of
https://www.stuvia.com/userhttps://www.stuvia.com/user/brightDes
Respiratory
AssessmentDisease,
of Respiratory
9e tb.pdfhttps://www.stuvia.com/user/brightdaughter79https://www.stuvia.com/user/brightdaughter79
Disease, 9e tbhttps://www.stuvia.com/userhttps://www.stuvia.com/user/brightdaughter79/brightdaught
Jardins; Clinical Manifestations and Assessment of Respiratory D


Des Jardins: Clinical Manifestations and Assessment of Respiratory Disease, 9/E_2025!@aaaa
respiratory therapist show empathy.




3 EXTERNAL FA CTO RS, SU CH AS A GOOD PHYSICA L SET TING, ENHANCE THE INTERVIEWING PRO CESS. REGARD LESS O F THE INTE RVIEW SETTING (THE PATIENT ’S BED SIDE, A CROWDED E MERGEN CY ROOM, AN O FFICE IN THE HO SPITAL OR CLINIC, OR THE PATIENT ’S HOME), E FFO RT S SHOU LD BE MADE TO (1) EN SURE P RIVACY, (2) PREVEN T INTERRUPTIONS, AND (3) SECU RE A COM FORTA BLE PHY SICAL ENVI RONMENT (E.G., CO MFO RT!@!&(#*&@*&$@*^&@$*^@$&^*$@&*@&@*^$*$7*@^$77ABLE ROOM TE MPERATU RE, SUFFICIENT LIGHTING, A BSENCE O F NOI SE). AN INTERVIEWE R OF EITHER GENDE R, WHO A CTS P ROFE SSIONALLY, SHOULD BE ABLE TO INTERVIEW A PATIENT!@&^#@&@823#@79297328 OF EITHE R GENDE R.




ughter79/brightdaughter79Des
sment of
Des
Respiratory
Jardins; Clinical
Disease,Manifestations
Jardins;
9e tb.pdfhttps://www.stuvia.com/user/brightdaughter79https://www.stuvia.com/user/brightdaughter79
Clinical
andManifestations
Assessment ofand
Respiratory
Assessment
Disease,
of Respiratory
9e tbhttps://www.stuvia.com/userhttps://www.stuvia.co
Disease, 9e tb.pdfhttps://www.stuvia.com/us

,tions
smentand
of
https://www.stuvia.com/userhttps://www.stuvia.com/user/brightDes
Respiratory
AssessmentDisease,
of Respiratory
9e tb.pdfhttps://www.stuvia.com/user/brightdaughter79https://www.stuvia.com/user/brightdaughter79
Disease, 9e tbhttps://www.stuvia.com/userhttps://www.stuvia.com/user/brightdaughter79/brightdaught
Jardins; Clinical Manifestations and Assessment of Respiratory D


Des Jardins: Clinical Manifestations and Assessment of Respiratory Disease, 9/E_2025!@aaaa
7. During the interview the patient states, “Every time I climb the stairs I have to stop to catch
my breath.” Hearing this, the respiratory therapist replies, “So, it sounds like you get short
of breath climbing stairs.” This interviewing technique is called:
a. clarification.
b. modeling.
c. empathy.
d. reflection.
ANS: D
With reflection, part of the patient’s statement is repeated. This lets the patient know that what
he/she said was heard. It also encourages the patient to elaborate on the topic.
Clarification, modeling, and empathy are other communication techniques.

8. The respiratory therapist may choose to use the patient interview technique of silence
in which of the following situations?
a. To prompt the patient to ask a question
b. After a direct question
c. After an open-ended question
d. To allow the patient to review his/her history
ANS: C
After a patient has answered an open-ended question, the respiratory therapist should pause (use
silence) before asking the next question. This pause allows the patient to add something else before
moving on. The patient may also choose to ask a question.

9. To have the most productive interviewing session, which of the following types of responses
to assist in the interview s h No u URl d t I
S h eGr N eB.s p T ir a tory tOherapist avoid?
a. Confrontation
b. Reflection
c. Facilitation
d. Distancing
ANS: D
With confrontation, the respiratory therapist focuses the patient’s attention on an action, feeling, or
statement made by the patient. This may prompt a further discussion. Reflection helps the patient
focus on specific areas and continues in his/her own way. Facilitation encourages patients to say
more, to continue with the story. The respiratory therapist should avoid giving advice, using
avoidance language, and using distancing language.

10. When closing the interview, the respiratory therapist should do which of the following?
1. Recheck the patient’s vital signs.
2. Thank the patient.
3. Ask if the patient has any questions.
4. Close the door behind himself/herself for patient privacy.
a. 2
b. 2, 3
c. 1, 3, 4
d. 1, 2, 4 ANS: B


4 EXTERNAL FA CTO RS, SU CH AS A GOOD PHYSICA L SET TING, ENHANCE THE INTERVIEWING PRO CESS. REGARD LESS O F THE INTE RVIEW SETTING (THE PATIENT ’S BED SIDE, A CROWDED E MERGEN CY ROOM, AN O FFICE IN THE HO SPITAL OR CLINIC, OR THE PATIENT ’S HOME), E FFO RT S SHOU LD BE MADE TO (1) EN SURE P RIVACY, (2) PREVEN T INTERRUPTIONS, AND (3) SECU RE A COM FORTA BLE PHY SICAL ENVI RONMENT (E.G., CO MFO RT!@!&(#*&@*&$@*^&@$*^@$&^*$@&*@&@*^$*$7*@^$77ABLE ROOM TE MPERATU RE, SUFFICIENT LIGHTING, A BSENCE O F NOI SE). AN INTERVIEWE R OF EITHER GENDE R, WHO A CTS P ROFE SSIONALLY, SHOULD BE ABLE TO INTERVIEW A PATIENT!@&^#@&@823#@79297328 OF EITHE R GENDE R.




ughter79/brightdaughter79Des
sment of
Des
Respiratory
Jardins; Clinical
Disease,Manifestations
Jardins;
9e tb.pdfhttps://www.stuvia.com/user/brightdaughter79https://www.stuvia.com/user/brightdaughter79
Clinical
andManifestations
Assessment ofand
Respiratory
Assessment
Disease,
of Respiratory
9e tbhttps://www.stuvia.com/userhttps://www.stuvia.co
Disease, 9e tb.pdfhttps://www.stuvia.com/us

Documentinformatie

Geüpload op
24 september 2026
Aantal pagina's
274
Geschreven in
2026/2027
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden
$20.99

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kun je een ander document kiezen. Je kunt het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Seller avatar
De reputatie van een verkoper is gebaseerd op het aantal documenten dat iemand tegen betaling verkocht heeft en de beoordelingen die voor die items ontvangen zijn. Er zijn drie niveau’s te onderscheiden: brons, zilver en goud. Hoe beter de reputatie, hoe meer de kwaliteit van zijn of haar werk te vertrouwen is.
brightdaughter79
4.6
(34)
Verkocht
463
Volgers
0
Items
157
Laatst verkocht
1 dag geleden




Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo makkelijk kan het dus zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen