CORRECT ANSWERS
Question:
1. industrial revolution
Answer:
A series of improvements in industrial technology that transformed the process of manufacturing goods.
Question:
2. 4IR
Answer:
The Fourth Industrial Revolution characterized by rapid technological advancements such as
nanotechnology, brain research, and 3D printing.
Question:
3. business information system
Answer:
the analysis and organization of information through the application of technology (system around
information for the benefit of Business)
Question:
4. knowledge hierarchy
Answer:
data, information, business intelligence, knowledge
Question:
5. data
Answer:
Facts and statistics collected together for reference or analysis
Question:
6. digital transformation
Answer:
The evolution of traditional business models to meet the needs of highly empowered customers, with
technology playing an enabling role.
, Question:
7. agile development
Answer:
A software development methodology that delivers functionality in rapid iterations, measured in weeks,
requiring frequent communication, development, testing, and delivery.
Question:
8. waterfall
Answer:
technique used for scheduling and monitoring project execution
Question:
9. waterfall disadvantages
Answer:
delays in completing actitives has a trickle-down effect , changes are difficult, stakeholders feedback is late
in the program, majority of testing is late in the program
Question:
10. 12 agile principles
Answer:
1. Our highest priority is to satisfy the customer through early & continuous delivery of valuable software.
2. Welcome changing requirements, even late in development. Agile processes harness change for the
customer's competitive advantage.
3. Deliver working software frequently, from a couple of weeks to a couple of months, with a preference to
the shorter timescale.
4. Business people and developers must work together daily throughout the project.
5. Build projects around motivated individuals. Give them the environment and support they need, & trust
them to get the job done.
6. The most efficient and effective method of conveying information to and within a development team is
face-to-face conversation.
7. Working software is the primary measure of progress.
8. Agile processes promote sustainable development. The sponsors, developers, and users should be able to
maintain a constant pace indefinitely.
9. Continuous attention to technical excellence and good design enhances agility.
10. Simplicity--the art of maximizing the amount of work not done--is essential.
11. The best architectures, requirements, and designs emerge from self-organizing teams.
12. At regular intervals, the team reflects on how to become more effective, then tunes and adjusts its
behavior accordingly.
Question:
11. vertical development
Answer:
create a portion of the entire system (agile)
Question:
12. horizontal development