AND CORRECT ANSWERS
Question:
1. When working with parents of young children who are at risk of botulism , what is the most important
instruction to give them to reduce this risk ?
Answer:
Do not use raw fish or food from damaged or bilging cans of vegetables
Question:
2. Which of the following uses glucose to help make ATP ?
Answer:
Aerobic Respiration
Question:
3. Which muscle is most responsible for movement ?
Answer:
agonist
Question:
4. One common symptom of rhabdomyolysis is ..
Answer:
.dark urine
Question:
5. The ___ muscle moves the abdominal wall .
Answer:
External Oblique
Question:
6. Which of the following is true regarding the cardiac muscle ?
Answer:
It is self - exciting .
Question:
7. An early sign of tetanus is ____.
Answer:
Muscle spasm in the jaw or neck.
Question:
8. Which characteristic applies to smooth muscle?
Answer:
It's produces peristalsis
, Question:
9. When muscles have a buildup of lactic acid, this ___
Answer:
Causes muscle fatigue
Question:
10. I'm adults which of the following contains yellow marrow, which consists of mostly fat?
Answer:
Medullary cavity
Question:
11. A prominent projections on a bone is known as a(n)__?
Answer:
Process
Question:
12. Which type of bone is the patella (kneecap)?
Answer:
sesamoid
Question:
13. Which of the following describes fibrous joints?
Answer:
They are connected by short fibers
Question:
14. The occipital bone is an example of which type of bone?
Answer:
Flat
Question:
15. Which of the following lifestyle changes should be recommended to patients to help them prevent
osteoporosis?
Answer:
Stop smoking
Question:
16. A recommendation to prevent osteoporosis is__?
Answer:
Regular exercise
Question:
17. Which of these surrounds the diaphysis?
Answer:
periosteum