CORRECT ANSWERS
Question:
1. LPN
Answer:
licensed practical nurse
Question:
2. Registered nurse scope of practice
Answer:
Initial assessments Comprehensive assessments Develop care plans Initial teaching Evaluate txs Critical
thinking Making independent decisions Consulting with other team members Caring for multiple clients
Question:
3. LPN scope of practice
Answer:
Focused assessment Data collection Assist with parts of the care plan Follow up teaching Problem solving
Question:
4. Prioritization
Answer:
Determine what or who is 1st
Question:
5. How to determine whos prioritized
Answer:
ABC A: most important (O2 sat dropping, SOB, stat meds, anticonvulsant meds) B: Important but can be
postponed (routine meds, linen changes, bath) C: Necessary but not urgent can delegate to UAP
Question:
6. Helpful hints to prioritization
Answer:
What meds need to be first? What procedure? What teaching is first?
Question:
7. Delegation
Answer:
the act of giving someone authority or responsibility
Question:
8. Delegating taks
Answer:
to UAPs catheter care, linen changes, meals