e Anatomy,
J Colbert,
for Health
Anatomy,
Anatomy, Jeff
Anatomy,Professionals
JPhysiology
PhysiologyAnkney
Physiology
Physiology & An
& Disease 4th
Karen
& An
& Disease Disease
& DiseaseEdition
TInteractive
Lee.pdf!@@@@@@@@!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Interactive
An Test
AnJourney
Interactive Interactive
JourneyBank
Journey –
for for
Health
for Journey
Bruce
Health
Health J Colbert,
for Health
Professionals
Professionals
Professionals
4th 4thJeff
Professionals
Edition
4th J Ankney
Edition
Edition
TestTest
Bank
Test
Bank&–
– 4th
Karen
Bank
Bruce
–Edition
BruceTJ Colbert,
BruceLee.pdf!@@@@@@@@!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
J Test
J Colbert,
Colbert,Bank
JeffJeff J–
J Ankney
Jeff & Bruce
J Ankney
Ankney
Karen TJLee.docx
& Karen TColbert,
& KarenLee.docxJeff J
T Lee.docx
Anatomy, Physiology, and Disease, 4e (Colbert/Ankney/Lee)
Chapter 1 Anatomy, Physiology, and Disease
1.1 Multiple Choice Questions
1) Gross anatomy is also known as .
A) microscopic anatomy
B) pathologic anatomy
C) macroscopic anatomy
D) diagnostic anatomy
Correct Answer:- C
2) An example of gross anatomy would be .
A) viewing an x-ray
B) using a microscope
C) performing a complete cellular blood count
D) determining the etiology of a disease
Correct Answer:- A
3) The study of physiology deals with .
A) disease
B) genetics
C) structures
D) functions
Correct
Answer:-
D
4) The potential outcome of a disease is the .
A) etiology
B) diagnosis
C) prognosis
D) treatment
Correct
Answer:- C
5) The study of disease is known as .
A) neurology
B) pathology
C) microbiology
D) cytology
Correct
Answer:-
B
6) The three basic parts of a medical term are .
A) prefix, word root, suffix
B) suffix, base, meaning
C) prefix, stem, ending
D) base, word root, stem
Correct Answer:- A
e Anatomy,
ney Anatomy,
3/15/2026,
Physiology
J Colbert,
for Health Physiology
Anatomy,
Jeff 2:09:11
& Disease
&PM
Disease
Professionals
JPhysiology
Ankney & An
& An
4thInteractive
Karen Interactive
Disease
Edition Journey
AnJourney
for for
Health
Health
Professionals
Professionals
4th 4th
Edition
Edition
Test
Test
Bank
Bank
–
&–
Bruce
Bruce
J Colbert,
TJ Colbert,
JeffJeff
J Ankney
J Ankney
–& Bruce
Karen
& Karen
TJLee.docx
TColbert,
Lee.docxJeff J
T Lee.pdf!@@@@@@@@!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
TestInteractive
Bank – Journey
Bruce J Colbert,
for Health Jeff
Professionals
J Ankney 4th
KarenEdition
Lee.pdf!@@@@@@@@!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Test Bank
,ney
e Anatomy,
J Colbert,
for Health
Anatomy,
Anatomy, Jeff
Anatomy,Professionals
JPhysiology
PhysiologyAnkney
Physiology
Physiology & An
& Disease 4th
Karen
& An
& Disease Disease
& DiseaseEdition
TInteractive
Lee.pdf!@@@@@@@@!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Interactive
An Test
AnJourney
Interactive Interactive
JourneyBank
Journey –
for for
Health
for Journey
Bruce
Health
Health J Colbert,
for Health
Professionals
Professionals
Professionals
4th 4thJeff
Professionals
Edition
4th J Ankney
Edition
Edition
TestTest
Bank
Test
Bank&–
– 4th
Karen
Bank
Bruce
–Edition
BruceTJ Colbert,
BruceLee.pdf!@@@@@@@@!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
J Test
J Colbert,
Colbert,Bank
JeffJeff J–
J Ankney
Jeff & Bruce
J Ankney
Ankney
Karen TJLee.docx
& Karen TColbert,
& KarenLee.docxJeff J
T Lee.docx
7) What system is known as the mathematical language of medicine?
A) Abbreviation system
B) Metric system
C) English system
D) Customary system
Correct Answer:- B
8) Which of the following is NOT a vital sign?
A) Heart rate
B) Temperature
C) Odor
D) Respiratory rate
Correct Answer:-
C
9) When the physician has documented several signs and symptoms, he or she will beable to
make a(n) .
A) prognosis
B) etiology
C) cytology
D) diagnosis
Correct
Answer:-
D
10) The adjustments that maintain a stable environment within the body are known as
.
A) homeostasis
B) metabolism
C) syndrome
D) pathology
Correct
Answer:- A
11) The body uses feedback loops to maintain homeostasis. The response thatopposes
an action is known as a(n) .
A) depressing feedback loop
B) negative feedback loop
C) positive feedback loop
D) affirmative feedback loop
Correct Answer:- B
12) A positive feedback loop is necessary in which of the following situations?
A) Blood pressure
B) Coughing
C) Bleeding
D) Childbirth
Correct
Answer:- D
e Anatomy,
ney Anatomy,
3/15/2026,
Physiology
J Colbert,
for Health Physiology
Anatomy,
Jeff 2:09:11
& Disease
&PM
Disease
Professionals
JPhysiology
Ankney & An
& An
4thInteractive
Karen Interactive
Disease
Edition Journey
AnJourney
for for
Health
Health
Professionals
Professionals
4th 4th
Edition
Edition
Test
Test
Bank
Bank
–
&–
Bruce
Bruce
J Colbert,
TJ Colbert,
JeffJeff
J Ankney
J Ankney
–& Bruce
Karen
& Karen
TJLee.docx
TColbert,
Lee.docxJeff J
T Lee.pdf!@@@@@@@@!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
TestInteractive
Bank – Journey
Bruce J Colbert,
for Health Jeff
Professionals
J Ankney 4th
KarenEdition
Lee.pdf!@@@@@@@@!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Test Bank
,ney
e Anatomy,
J Colbert,
for Health
Anatomy,
Anatomy, Jeff
Anatomy,Professionals
JPhysiology
PhysiologyAnkney
Physiology
Physiology & An
& Disease 4th
Karen
& An
& Disease Disease
& DiseaseEdition
TInteractive
Lee.pdf!@@@@@@@@!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Interactive
An Test
AnJourney
Interactive Interactive
JourneyBank
Journey –
for for
Health
for Journey
Bruce
Health
Health J Colbert,
for Health
Professionals
Professionals
Professionals
4th 4thJeff
Professionals
Edition
4th J Ankney
Edition
Edition
TestTest
Bank
Test
Bank&–
– 4th
Karen
Bank
Bruce
–Edition
BruceTJ Colbert,
BruceLee.pdf!@@@@@@@@!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
J Test
J Colbert,
Colbert,Bank
JeffJeff J–
J Ankney
Jeff & Bruce
J Ankney
Ankney
Karen TJLee.docx
& Karen TColbert,
& KarenLee.docxJeff J
T Lee.docx
13) Vital signs include all of the following EXCEPT .
A) coloring
B) heart rate
C) respirations
D) temperature
Correct
Answer:- A
14) RBC is the abbreviation for .
A) really bad cut
B) red and blue circulation
C) red blood cells
D) ruptured blood clot
Correct Answer:- C
15) The nurse found a preoperative patient out of bed, barefoot, and watching TV while eating
breakfast. "We have to cancel your surgery, because you're not NPO," the nurse said. What did
the patient do wrong?
A) The patient ate food.
B) The patient watched TV.
C) The patient walked barefoot.
D) The patient left the hospital
bed. Correct Answer:- A
16) A patient rang the call bell because he was in great pain. "I want my p.r.n.
medication now," he said. Which medication timing is the nurse going to follow?
A) Medications given in the morning
B) Medications given at noontime
C) Medications given in the evening
D) Medications given when needed
Correct Answer:- D
17) A lab technician finishes a test. "The CBC results are in the computer," she tells her
supervisor. What body fluid did the technician examine?
A) Saliva
B) Urine
C) Blood
D) Cerebrospinal fluid
Correct Answer:- C
18) All members of the Code Team have to take ACLS training annually. Which organswill
they practice reviving?
A) Eyes and ears
B) Heart and lungs
C) Nose and throat
D) Stomach and colon
Correct Answer:- B
e Anatomy,
ney Anatomy,
3/15/2026,
Physiology
J Colbert,
for Health Physiology
Anatomy,
Jeff 2:09:11
& Disease
&PM
Disease
Professionals
JPhysiology
Ankney & An
& An
4thInteractive
Karen Interactive
Disease
Edition Journey
AnJourney
for for
Health
Health
Professionals
Professionals
4th 4th
Edition
Edition
Test
Test
Bank
Bank
–
&–
Bruce
Bruce
J Colbert,
TJ Colbert,
JeffJeff
J Ankney
J Ankney
–& Bruce
Karen
& Karen
TJLee.docx
TColbert,
Lee.docxJeff J
T Lee.pdf!@@@@@@@@!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
TestInteractive
Bank – Journey
Bruce J Colbert,
for Health Jeff
Professionals
J Ankney 4th
KarenEdition
Lee.pdf!@@@@@@@@!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Test Bank
,ney
e Anatomy,
J Colbert,
for Health
Anatomy,
Anatomy, Jeff
Anatomy,Professionals
JPhysiology
PhysiologyAnkney
Physiology
Physiology & An
& Disease 4th
Karen
& An
& Disease Disease
& DiseaseEdition
TInteractive
Lee.pdf!@@@@@@@@!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Interactive
An Test
AnJourney
Interactive Interactive
JourneyBank
Journey –
for for
Health
for Journey
Bruce
Health
Health J Colbert,
for Health
Professionals
Professionals
Professionals
4th 4thJeff
Professionals
Edition
4th J Ankney
Edition
Edition
TestTest
Bank
Test
Bank&–
– 4th
Karen
Bank
Bruce
–Edition
BruceTJ Colbert,
BruceLee.pdf!@@@@@@@@!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
J Test
J Colbert,
Colbert,Bank
JeffJeff J–
J Ankney
Jeff & Bruce
J Ankney
Ankney
Karen TJLee.docx
& Karen TColbert,
& KarenLee.docxJeff J
T Lee.docx
19) If a patient complains of SOB, which body system is having a problem?
A) Urinary
B) Neurological
C) Reproductive
D) Respiratory
Correct
Answer:- D
20) The indicators that are essential for human life include all of the following EXCEPT
.
A) coloring
B) heart rate
C) respirations
D) temperature
Correct
Answer:- A
21) Which is NOT a definition for disease?
A) Not at ease
B) A condition in which the body fails to function normally
C) Anything that is a normal structure or function
D) Anything that upsets normal structure or function
Correct Answer:- C
22) The term tachycardia means " ."
A) fast heart rate
B) slow heart rate
C) rhythmic heart rate
D) study of the heart rate
Correct Answer:- A
23) Which is NOT a symptom of metabolic syndrome?
A) High triglycerides
B) Low HDL level
C) High blood pressure
D) Vomiting and diarrhea
Correct Answer:- D
24) A sign that could be an indication of diabetes is breath that smells like .
A) fruit-flavored chewing gum
B) clay or starchy paste
C) sweat
D) maple
Correct
Answer:-
A
e Anatomy,
ney Anatomy,
3/15/2026,
Physiology
J Colbert,
for Health Physiology
Anatomy,
Jeff 2:09:11
& Disease
&PM
Disease
Professionals
JPhysiology
Ankney & An
& An
4thInteractive
Karen Interactive
Disease
Edition Journey
AnJourney
for for
Health
Health
Professionals
Professionals
4th 4th
Edition
Edition
Test
Test
Bank
Bank
–
&–
Bruce
Bruce
J Colbert,
TJ Colbert,
JeffJeff
J Ankney
J Ankney
–& Bruce
Karen
& Karen
TJLee.docx
TColbert,
Lee.docxJeff J
T Lee.pdf!@@@@@@@@!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
TestInteractive
Bank – Journey
Bruce J Colbert,
for Health Jeff
Professionals
J Ankney 4th
KarenEdition
Lee.pdf!@@@@@@@@!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Test Bank