QUESTIONS AND CORRECT ANSWERS
Question:
1. latin word for lead
Answer:
Plumbum
Question:
2. Project managers are responsible for _____.
Answer:
controlling the scope and direction of a plumbing business
Question:
3. Out of 110 possible points on the LEED rating scale, how many points are related to the category of
water efficiency?
Answer:
Between 10 and 14 points
Question:
4. developed in the 1930s, What was the first plastic used in plumbing
Answer:
PVC - polyvinyl chloride
Question:
5. Participants in an NCCER training program receive all of the following, _____.
Answer:
certificates for each completed training level training transcripts for your employer a listing in the NCCER
Registry
Question:
6. In 1993 the non-profit (USGBC) united states green building council developed what
Answer:
the Leadership in Energy & environmental design (LEED)
Question:
7. Which of the following does not cause backflow?
Answer:
Insufficient levels of water
Question:
8. What does the backflow preventer do?
Answer:
keeps waste water from entering the water supply system