CORRECT ANSWERS
Question:
1. Bradycardia
Answer:
slow heart beat
Question:
2. Tachycardia
Answer:
fast heart rate
Question:
3. Respiration
Answer:
Inhalation and exhalation of air.
Question:
4. systolic
Answer:
Question:
5. Abduction
Answer:
The movement away from the midline of the body
Question:
6. addiction
Answer:
Moving a body part towards the midline
Question:
7. Flexion
Answer:
Bending a body part
Question:
8. Hypertension
Answer:
abnormally high blood pressure
Question:
9. Dorsiflexion
, Answer:
Bending the toes and foot up at the ankle
Question:
10. plantar flexion
Answer:
bends the foot downward at the ankle
Question:
11. Rotation
Answer:
Turning at the joint
Question:
12. internal rotation
Answer:
turning the joint inward
Question:
13. external rotation
Answer:
turning the joint outward
Question:
14. Pronation
Answer:
palm down
Question:
15. Supination
Answer:
turning the palm upward
Question:
16. 1 ounce
Answer:
30 mL
Question:
17. 1 cup
Answer:
8 oz or 240 ml
Question:
18. 1 liter = ____ milliliters