CORRECT ANSWERS
Question:
1. Epidemiology
Answer:
the study of health and disease from a societal perspective
Question:
2. Disease
Answer:
failure of adaptive mechanisms; diagnosis
Question:
3. Illness
Answer:
what the patient experiences; subjective; presence of signs and symptoms of disease
Question:
4. Advocate
Answer:
directly assist people to obtain the services needed
Question:
5. Care Manager
Answer:
assist individuals to obtain care-coordinates care
Question:
6. Consultant
Answer:
specialize skills and knowledge
Question:
7. Deliverer of services
Answer:
provide direct care
Question:
8. Educator
Answer:
promotes patient literacy
Question:
9. Healer