AND CORRECT ANSWERS
Question:
1. CA
Answer:
Career Association
Question:
2. A student-led organization for career minded students and who are enrolled in JAG?
Answer:
Career Association
Question:
3. What are the 3 levels of Career Assocation?
Answer:
national, state, local
Question:
4. Graduation rate for JAG KY members?
Answer:
100%
Question:
5. What are the 5 goals of CA?
Answer:
Leadership; Career Development; Social Awareness; Civic Awareness; Community Service (Service
Learning)
Question:
6. What are the 3 opportunities in the leadership development goal?
Answer:
Lead, follow or get out of the way
Question:
7. What are ways to have employer involvement under the Career Development goal?
Answer:
guest speakers, field trips, mentors, sponsors, judges
Question:
8. Having the ability to communicate effectively with others in a group setting is part of what CA goal?
Answer:
Social Awareness
, Question:
9. What is the I and I?
Answer:
Initiation and Installation Ceremony
Question:
10. Which goal helps us understand better how our community works?
Answer:
Civic Awareness
Question:
11. Meeting the town's mayor or touring the courthouse falls under which CA goal?
Answer:
Civic Awareness
Question:
12. Which goal gives members opportunities to understand the importance of giving back?
Answer:
Service Learning (community service)
Question:
13. How many hours of personal time for community service is a JAG CA member required to contribute?
Answer:
10 hours
Question:
14. What is a stakeholder?
Answer:
those persons who have an interest in the outcomes of the JAG program.
Question:
15. What does JAG stand for?
Answer:
Jobs for America's Graduates
Question:
16. "I believe I have the right to establish high personal and career goals" is the beginning of what?
Answer:
Career Association Creed
Question:
17. Whose job is it to ensure that meetings are conducted in accordance with Robert's Rules of Order,
Newly Revised?
Answer:
Parliamentarian