• Verkeerd document? Gratis ruilen
  • Geschreven door studenten die geslaagd zijn
  • Direct beschikbaar na je betaling
  • Online lezen of als PDF
Verkopen
Kies je studieland
Kies je taal
Document preview thumbnail
Voorbeeld 1 van de 2 pagina's
Tentamen (uitwerkingen)

CSE 230 Final Exam Review (Ch. 10) Questions with Correct Answers (Grade A+)

Document preview thumbnail
Voorbeeld 1 van de 2 pagina's

CSE 230 Final Exam Review (Ch. 10) Questions with Correct Answers (Grade A+)

Voorbeeld van de inhoud

CSE 230 Final Exam Review (Ch. 10) Questions with Correct
Answers (Grade A+)

Question 1: Given an 8-word, direct mapped cache, and the sequence of address accesses below, enter
the number of misses. 2 23 24 2 2 2

Answer: 3

Question 2: Given an 8-word, 4-way set associative cache, and the sequence of address accesses below,
enter the number of misses. 16 11 21 21 17 21

Answer: 4

Question 3: Given an 8-word, direct mapped cache, and the sequence of address accesses below, enter
the number of misses. 1 1 1 14 19 14

Answer: 3

Question 4: Given an 8-word, direct mapped cache, and the sequence of address accesses below, enter
the number of misses. 11 1 1 1 19

Answer: 3

Question 5: Given an 8-word, 2-way set associative cache, and the sequence of address accesses below,
enter the number of misses. 20 3 20 24 3 24

Answer: 3

Question 6: The pre-loading of instructions into a cache that follow the instruction currently being
executed is an example of what kind of locality? Dimensional Locality Temporal Locality Web Locality
Spatial Locality

Answer: Spatial Locality

Question 7: In a multilevel cache system, the primary (level-1) cache focuses on Short hit time Low miss
rate Short miss penalty Large block size

Answer: Short hit time

Question 8: A level 2 cache is focused on supporting what kind of locality? Temporal Locality
Dimensional Locality Web Locality Spatial Locality

Answer: Spatial Locality




Page 1

Documentinformatie

Geüpload op
16 september 2026
Aantal pagina's
2
Geschreven in
2026/2027
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden
$10.99

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kan je een ander document kiezen. Je kan het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Seller avatar
De reputatie van een verkoper is gebaseerd op het aantal documenten dat iemand tegen betaling verkocht heeft en de beoordelingen die voor die items ontvangen zijn. Er zijn drie niveau’s te onderscheiden: brons, zilver en goud. Hoe beter de reputatie, hoe meer de kwaliteit van zijn of haar werk te vertrouwen is.
DrJon
3.8
(159)
Verkocht
600
Volgers
188
Items
24731
Laatst verkocht
1 dag geleden




Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via Bancontact, iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo eenvoudig kan het zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen