• Verkeerd document? Gratis ruilen
  • Geschreven door studenten die geslaagd zijn
  • Direct beschikbaar na je betaling
  • Online lezen of als PDF
Verkopen
Kies je studieland
Kies je taal
Document preview thumbnail
Voorbeeld 1 van de 2 pagina's
Tentamen (uitwerkingen)

CSE 230 Module 8 Questions with Correct Answers (Grade A+)

Document preview thumbnail
Voorbeeld 1 van de 2 pagina's

CSE 230 Module 8 Questions with Correct Answers (Grade A+)

Voorbeeld van de inhoud

CSE 230 Module 8 Questions with Correct Answers (Grade A+)

Question 1: Which of the following will copy the contents of register t1 to register t0?

Answer: move $t0, $t1

Question 2: What is the ASCII value of a space (' ') in hexadecimal?

Answer: 0x20

Question 3: What is the ASCII value of a period ('.') in decimal?

Answer: 46

Question 4: In decimal, the ASCII encoding of an upper case 'A' is? and the ASCII encoding of a lower
case 'a' is?

Answer: 65 97

Question 5: In decimal, the ASCII encoding of an upper case 'Z' is? and the ASCII encoding of a lower
case 'z' is?

Answer: 90 122

Question 6: Suppose $t4 contains the value,
33. Which value can $t5 contain so that $t0 has a value of 1 after the following instruction is executed? slt $t0,
$t5, $t4

Answer: Any value less than 33 slt rs, t5<t4

Question 7: What does the following instruction do? push $t7

Answer: It decrements $sp by 4, then copies the value of $t7 to the previous address of $sp

Question 8: Suppose $sp contains 0x10FFFFFC, $t0 contains 128, and $t1 contains
256. Fill in what the values in the table will be after running the following lines of code. push $t0push $t1

Answer: 0x10FFFFF8: 256 0x10FFFFFC: 128




Page 1

Documentinformatie

Geüpload op
16 september 2026
Aantal pagina's
2
Geschreven in
2026/2027
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden
$10.99

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kun je een ander document kiezen. Je kunt het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Seller avatar
De reputatie van een verkoper is gebaseerd op het aantal documenten dat iemand tegen betaling verkocht heeft en de beoordelingen die voor die items ontvangen zijn. Er zijn drie niveau’s te onderscheiden: brons, zilver en goud. Hoe beter de reputatie, hoe meer de kwaliteit van zijn of haar werk te vertrouwen is.
DrJon
3.8
(159)
Verkocht
600
Volgers
188
Items
24731
Laatst verkocht
1 dag geleden




Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo makkelijk kan het dus zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen