• Verkeerd document? Gratis ruilen
  • Geschreven door studenten die geslaagd zijn
  • Direct beschikbaar na je betaling
  • Online lezen of als PDF
Verkopen
Kies je studieland
Kies je taal
Document preview thumbnail
Voorbeeld 3 van de 24 pagina's
Tentamen (uitwerkingen)

ATI NUR265 Exam Questions and Answers| 2026

Document preview thumbnail
Voorbeeld 3 van de 24 pagina's

ATI NUR265 Exam Questions and Answers| 2026

Voorbeeld van de inhoud

ATI NUR265 Exam Questions and
Answers
Question 1: A home health nurse is assisting a client in planning care for a
family member who has Alzheimer's disease. Which of the following
instructions should the nurse include?

A) Restrict the client's access to the home to prevent wandering
B) Review the daily schedule with the client every morning
C) Avoid discussing the client's past to prevent confusion
D) Keep the client sedated during the day for safety

ANSWER: B - Review the daily schedule with the client every morning

Question 2: A nurse in a long-term care facility is caring for a client who has
dementia. Which of the following actions should the nurse take?

A) Keep the client isolated to maintain calm
B) Provide finger foods at meal time
C) Use complex verbal instructions for all tasks
D) Encourage the client to eat large meals independently

ANSWER: B - Provide finger foods at meal time

Question 3: A nurse in an emergency department is assessing a client who is
overusing prescribed diuretics and has a sodium level of 127. Which of the
following lab findings should the nurse expect?

A) High urine specific gravity with elevated osmolality
B) Low urine specific gravity
C) Normal urine specific gravity with high sodium
D) High urine specific gravity with low osmolality

ANSWER: B - Low urine specific gravity

Question 4: A nurse is assessing a client for fluid volume deficit following
lumbar spinal surgery. Which of the following findings indicates the client is at
risk for fluid volume deficit?

,A) Urine output of 50 mL per hour
B) Surgical drain output of 300 mL during an eight-hour shift
C) Blood pressure increase of 10 mm Hg
D) Skin turgor that returns immediately

ANSWER: B - Surgical drain output of 300 mL during an eight-hour shift

Question 5: A nurse is assessing a client who is suspected of having
appendicitis. Which of the following manifestations should the nurse expect?
(Select all that apply)

A) Elevated WBC count, rebound tenderness, anorexia
B) Decreased WBC count, hyperactive bowel sounds
C) Hyperthermia, increased appetite
D) Tachycardia, diarrhea

ANSWER: A - Elevated WBC count, rebound tenderness, anorexia

Question 6: A nurse is assessing a client who has a central venous catheter
with IV fluids infusing. The client suddenly develops shortness of breath and
the IV tubing and needleless connector device are disconnected. Which action
should the nurse take first?

A) Clamp the catheter proximally at the skin
B) Close the pinch clamp on the CVC
C) Place the client in Trendelenburg position
D) Notify the provider immediately

ANSWER: B - Close the pinch clamp on the CVC

Question 7: A nurse is assessing a client who has a chest tube connected to a
closed water seal drainage system. Which of the following findings should the
nurse report to the provider?

A) Gentle bubbling during expiration
B) Constant bubbling in the water seal chamber
C) Fluctuation of fluid in the water seal chamber
D) Slight hissing sound from the chamber

, ANSWER: B - Constant bubbling in the water seal chamber (indicates air leak)

Question 8: A nurse is assessing a client with a history of type 2 diabetes
mellitus. Which of the following findings indicates a microvascular
complication?

A) Coronary artery disease
B) Peripheral arterial disease
C) Retinopathy
D) Cerebrovascular accident

ANSWER: C - Retinopathy

Question 9: A nurse is assessing a client with a new diagnosis of diabetes
mellitus. Which of the following findings is a manifestation of hyperglycemia?

A) Bradycardia and decreased appetite
B) Hypotension and lethargy
C) Increased thirst
D) Tremors and diaphoresis

ANSWER: C - Increased thirst

Question 10: A nurse is assessing a client with a new diagnosis of pericarditis.
Which of the following findings indicates cardiac tamponade?

A) Persistent friction rub on auscultation
B) Paradoxical pulse
C) Elevated ST segments on ECG
D) Chest pain relieved by leaning forward

ANSWER: B - Paradoxical pulse

Question 11: A nurse is assessing a client with an exacerbation of diverticular
disease. In which of the following quadrants should the nurse anticipate the
client experiencing abdominal pain?

A) Right upper quadrant
B) Right lower quadrant
C) Left lower quadrant

Documentinformatie

Geüpload op
12 september 2026
Aantal pagina's
24
Geschreven in
2026/2027
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden
$7.99

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kun je een ander document kiezen. Je kunt het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Seller avatar
De reputatie van een verkoper is gebaseerd op het aantal documenten dat iemand tegen betaling verkocht heeft en de beoordelingen die voor die items ontvangen zijn. Er zijn drie niveau’s te onderscheiden: brons, zilver en goud. Hoe beter de reputatie, hoe meer de kwaliteit van zijn of haar werk te vertrouwen is.
gradepapers465
3.0
(1)
Verkocht
15
Volgers
0
Items
1176
Laatst verkocht
1 week geleden




Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo makkelijk kan het dus zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen