Geschreven door studenten die geslaagd zijn Direct beschikbaar na je betaling Online lezen of als PDF Verkeerd document? Gratis ruilen 4,6 TrustPilot
logo-home
Document preview thumbnail
Voorbeeld 2 van de 5 pagina's
Tentamen (uitwerkingen)

HCAD Final Exam Set 4 Questions and Answers with 100% Correct Answers

Document preview thumbnail
Voorbeeld 2 van de 5 pagina's

HCAD Final Exam Set 4 Questions and Answers with 100% Correct Answers

Voorbeeld van de inhoud

HCAD Final Exam Set 4 Questions and Answers with
100% Correct Answers
Question 1.
(true of false) Becoming care organizations and identifying your you to start doing in
Correct Answer: a member of various health true (e.g. ACHCA, NAB, etc.),
networking, career goals would be good for your undergraduate career.

Question 2.
(true or false) Part ing in the textbook health care professionals. #5, "Leadership", reviews
leadership job title nization.
Correct Answer: 1 Chapter 5 of your assigned read- false reviews 12 critical
attributes of the importance of having a in order to be a leader in an orga-

Question 3.
(true or false) The job trends continue to sion.
Correct Answer: outlook in this field is good; true show that this is a growing
profes-

Question 4.
Which of the following manager positions
Correct Answer: was NOT one of the entry-level section head discussed during the
lecture?

Question 5.
(true or false) The UWEC (HCAD) program is tion of University Programs
Correct Answer: Health Care Administration false accredited by AUPHA- the
Associa- in Health Administration.

Question 6.
(true or false) According Chapter 1 in the Friedman tive health sector managers to do their
job properly, understanding of the tivate each role in the results.
Correct Answer: to your assigned reading in true & Kovner text, highly effec-
understand that in order they need 1) knowledge and industry and 2) the ability to
ac- organization to achieve desired

Question 7.
(true or false) Part ing in the textbook health care professionals. #12, "Serving Others",
derstanding health ers- including patients
Correct Answer: 1 Chapter 5 of your assigned read- true reviews 12 critical
attributes of reviews the importance of un- care as a business of serving oth- and
other stakeholder groups.

, Question 8.
(true or false) Administrators health care need to a state of continual changing with
advances consumers, regulation modifications.
Correct Answer: and those who work in True be able to operate effectively in
change. The field is constantly in technology, demands from updates, and payment
model

Question 9.
Which of the following Medical & Health Services discussed in the lecture?
Correct Answer: was the average pay/salary for $101,430 Managers (as of 2019), as

Question 10.
(true or false) The UWEC marily on preparing
Correct Answer: HCAD program focuses pri- false students for the acute care
world.

Question 11.
(true or false) The changing means that health care a more hospitality-based has been
required
Correct Answer: demographics of clientele true settings are having to consider
approach to services than (or demanded) in the past.

Question 12.
(true or false) Home (HCBS) are often provided provided in other settings
Correct Answer: and Community Based Services true at home, but can also be on
the continuum.

Question 13.
An assisted living in ory care would most
Correct Answer: Wisconsin that specialized in mem- Community Based Resi- likely
be classified as a: dential Facility (CBRF)

Question 14.
(true or false)Resident-directed son to take control care.
Correct Answer: true care allows for a per- of their own experience in health

Question 15.
(true or false)In the considered less home-like nity.
Correct Answer: state of Wisconsin, a SNF would be true than a retirement commu-

Question 16.
(true or false) A Medical is not necessarily on-site more involvement
Correct Answer: Director in a nursing facility true all day every day. Some have than
others.

Documentinformatie

Geüpload op
4 september 2026
Aantal pagina's
5
Geschreven in
2026/2027
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden
$14.99

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kun je een ander document kiezen. Je kunt het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Seller avatar
De reputatie van een verkoper is gebaseerd op het aantal documenten dat iemand tegen betaling verkocht heeft en de beoordelingen die voor die items ontvangen zijn. Er zijn drie niveau’s te onderscheiden: brons, zilver en goud. Hoe beter de reputatie, hoe meer de kwaliteit van zijn of haar werk te vertrouwen is.
Favorgrades
3.8
(193)
Verkocht
830
Volgers
376
Items
52691
Laatst verkocht
3 dagen geleden



Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo makkelijk kan het dus zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen