Geschreven door studenten die geslaagd zijn Direct beschikbaar na je betaling Online lezen of als PDF Verkeerd document? Gratis ruilen 4,6 TrustPilot
logo-home
Document preview thumbnail
Voorbeeld 2 van de 13 pagina's
Tentamen (uitwerkingen)

HCAD Final Exam Set 3 Questions and Answers with 100% Correct Answers

Document preview thumbnail
Voorbeeld 2 van de 13 pagina's

HCAD Final Exam Set 3 Questions and Answers with 100% Correct Answers

Voorbeeld van de inhoud

HCAD Final Exam Set 3 Questions and Answers with
100% Correct Answers
Question 1.
Which of the following looks at a patient's past use of services, past behavioral choices,
and ex- isting health needs to forecast his or her future use of health care? A.
Prevention-oriented intervention B. Predictive analytics C. Electronic health record (EHR)
D. Patient advocacy program
Correct Answer: B. Predictive analytics

Question 2.
Which of the following is currently the key driver of potential change in the health care
system? A. Patient privacy concerns B. Emerging technology and medical know-how C.
The Triple Aim D. Demographic trends
Correct Answer: B. Emerging technology and medical know-how

Question 3.
Which technology has the potential to help overcome the body's tendency to reject trans-
plants? A. Blood transfusion B. Stem-cell technology C. Immunization D. Artificial
intelligence
Correct Answer: B. Stem-cell technology

Question 4.
One of the decisions the public will have to make about the adoption of new medical
technolo- gies is A. Whether to make them available to everyone or only to those who can
pay for them B. Who should be allowed to own the patents on them C. How to measure
whether medical innova- tions are worth the money D. Whether the new technologies are
really safe to use
Correct Answer: A. Whether to make them available to everyone or only to those
who can pay for them

Question 5.
Which of the following are potential applica- tions of stem-cell research? Select all that
apply. A. Growing specific organs B. Overcoming the body's tendency to reject transplants
C. Testing treatment interventions to find the most effective ones D. Improving the use of
artificial intelligence in surgery
Correct Answer: A. Growing specific organs B. Overcoming the body's tendency to
reject transplants C. Testing treatment interventions to find the most effective ones

, Question 6.
Which of the following are examples of disrup- tive innovation in health care? Select all
that apply. A. Patient access to providers via email and tele- health tools B. Apps that help
people manage chronic condi- tions C. High co-pays and deductibles D. Insurance
companies that focus on preven- tion-oriented services
Correct Answer: A. Patient access to providers via email and telehealth tools B.
Apps that help people manage chronic conditions D. Insurance companies that
focus on prevention-oriented services

Question 7.
Which of the following is increasingly a focus of the U.S. health care system? A. Reducing
the rate of medical errors B. Helping people live healthy lifestyles to re- duce their need for
care C. Improving diagnostic tools for identifying chronic diseases D. Introducing robotics
to the operating room
Correct Answer: B. Helping people live healthy lifestyles to reduce their need for
care

Question 8.
The rapid spread of urgent care centers is an example of which of the following? A.
Disruptive innovation B. Integrated health care C. Response to changing demographics D.
Focus on a new culture of health
Correct Answer: A. Disruptive innovation

Question 9.
One predictable result of the aging of the U.S. population is that A. The government's
overall cost for Medicare will increase B. Some insurance companies will exit the in-
dustry C. Large health care providers will begin to offer health insurance D. The
integration of the health care industry will speed up
Correct Answer: A. The government's overall cost for Medicare will increase

Question 10.
Which of the following is one of the most critical requirements for achieving an improved
health care system in the United States? A. Motivated and well-trained leadership B. More
government investment in health care C. Better-funded research to find cures D. More
committed stakeholders
Correct Answer: A. Motivated and well-trained lead- ership

Question 11.
Health information technology (HIT) includes the use of which of the following to
document and maintain health information? A. Paper health records B. Electronic health
records C. Insurance databases D. CDC information about disease outbreaks
Correct Answer: B. Electronic health records

Documentinformatie

Geüpload op
4 september 2026
Aantal pagina's
13
Geschreven in
2026/2027
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden
$14.99

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kun je een ander document kiezen. Je kunt het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Seller avatar
De reputatie van een verkoper is gebaseerd op het aantal documenten dat iemand tegen betaling verkocht heeft en de beoordelingen die voor die items ontvangen zijn. Er zijn drie niveau’s te onderscheiden: brons, zilver en goud. Hoe beter de reputatie, hoe meer de kwaliteit van zijn of haar werk te vertrouwen is.
Favorgrades
3.8
(193)
Verkocht
830
Volgers
376
Items
52691
Laatst verkocht
3 dagen geleden



Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo makkelijk kan het dus zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen