Geschreven door studenten die geslaagd zijn Direct beschikbaar na je betaling Online lezen of als PDF Verkeerd document? Gratis ruilen 4,6 TrustPilot
logo-home
Document preview thumbnail
Voorbeeld 2 van de 14 pagina's
Tentamen (uitwerkingen)

HCAD Final Exam Set 2 Questions and Answers with 100% Correct Answers

Document preview thumbnail
Voorbeeld 2 van de 14 pagina's

HCAD Final Exam Set 2 Questions and Answers with 100% Correct Answers

Voorbeeld van de inhoud

HCAD Final Exam Set 2 Questions and Answers with
100% Correct Answers
Question 1.
What is the basic principle behind health insur- ance
Correct Answer: pooled risks

Question 2.
The largest share of total US health care expen- ditures usually pays for what
Correct Answer: personal health care services pro- vided to individuals

Question 3.
Enrollment in Medicare has doubled since its passage, but annual expenditures have
Correct Answer: increased 40-fold

Question 4.
why have a number of providers stopped serving MC or MA patients in recent years
Correct Answer: payment rates have not kept up with health care costs

Question 5.
example of an out of network provider
Correct Answer: a provider that does not negotiate rates with an insurer through a
contract

Question 6.
Almost 1/3 of MC spending is devoted to what
Correct Answer: Patients in their last two years of life

Question 7.
The institute of medicine identifies what as the primary source of wasteful health care
spending
Correct Answer: medical errors

Question 8.
Which families are most likely to have their annu- al health care spending exceed the
average
Correct Answer: no insurance, underinsured, have member with chronic disease

Question 9.
Managed care tries to encourage customers to avoid?
Correct Answer: over utilization with copays and deductibles

, Question 10.
who does healthcare quality affect
Correct Answer: individuals and populations

Question 11.
Medical errors can refer to what realms
Correct Answer: disease, injury, syndrome

Question 12.
example of a model that rewards health care providers for providing quality care
Correct Answer: pay for performance programs

Question 13.
what is especially important for those in leader- ship positions
Correct Answer: prioritizing quality and safety

Question 14.
Disruptive innovation
Correct Answer: innovations that create new mar- kets

Question 15.
how do disruption innovations create new mar- kets
Correct Answer: provides different set of values to appeal to a new customer base

Question 16.
Examples of disruptive innovation in health care
Correct Answer: telemedicine, wearable health de- vices, retail clinics

Question 17.
What is Telemedicine
Correct Answer: use of telecommunication to pro- vide healthcare from a distance

Question 18.
What does telemedicine allow patients to do
Correct Answer: access health care remotely

Question 19.
when did telemedicine become increasingly pop- ulare
Correct Answer: during the COVID-19 pandemic

Question 20.
examples of wearable health devices
Correct Answer: smart watches and fitness trackers

Documentinformatie

Geüpload op
4 september 2026
Aantal pagina's
14
Geschreven in
2026/2027
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden
$14.99

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kun je een ander document kiezen. Je kunt het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Seller avatar
De reputatie van een verkoper is gebaseerd op het aantal documenten dat iemand tegen betaling verkocht heeft en de beoordelingen die voor die items ontvangen zijn. Er zijn drie niveau’s te onderscheiden: brons, zilver en goud. Hoe beter de reputatie, hoe meer de kwaliteit van zijn of haar werk te vertrouwen is.
Favorgrades
3.8
(193)
Verkocht
830
Volgers
376
Items
52691
Laatst verkocht
3 dagen geleden



Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo makkelijk kan het dus zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen