Geschreven door studenten die geslaagd zijn Direct beschikbaar na je betaling Online lezen of als PDF Verkeerd document? Gratis ruilen 4,6 TrustPilot
logo-home
Document preview thumbnail
Voorbeeld 2 van de 5 pagina's
Tentamen (uitwerkingen)

HAS 106F comprehensive Questions and Answers with 100% Correct Answers | Latest Version

Document preview thumbnail
Voorbeeld 2 van de 5 pagina's

HAS 106F comprehensive Questions and Answers with 100% Correct Answers | Latest Version

Voorbeeld van de inhoud

HAS 106F comprehensive Questions and Answers with
100% Correct Answers | Latest Version
Question 1.
The two sensitive duty programs
Correct Answer: 1.personal Reliability Assurance Program(PRAP) 2.Presidential
Support Duty (PSD)

Question 2.
Duty of Sensitive Duties Program
Correct Answer: monitors military personnel performing sensitive duties that could
cause severe or grave damage to our nation

Question 3.
individual may participate in one or two sensitive duty programs. true or false?
Correct Answer: True

Question 4.
Four steps followed after individual is identified and acknowledges sensitive duties
assignment;
Correct Answer: 1.Administrative Qualification Cell (AQC) initiates administrative
qualification (AQ) which includes AF Form 286/286A and PRP Questionnaire
2.Gaining Certifying Official (CO) returns AQ within 14 days of receipt. CO reviews file
for suitability 3. ACQ verifies completion of AF Form 286/286A, electronically sends
forms to gaining base PRP monitor 4.Gaining base forwards to AFPC PRP processing
using case management system (CMS) for filing in members automated record when
certification is complete.

Question 5.
AF Form 286/286A name?
Correct Answer: Personnel Reliability Program(PRP)Permanent Disqualification or
Decertification Action

Question 6.
Mission of Personnel Reliability Assurance Program
Correct Answer: Provide guidance, advocacy and oversight of the Air Force nuclear
enterprise and countering weapons of mass destruction mission to ensure airmen
have the necessary capabilities to defend our nation.

, Question 7.
Two types of PRP positions?
Correct Answer: 1. Critical 2.Controlled

Question 8.
Critical position meaning
Correct Answer: has access and technical knowledge of nuclear
enterprise/countering weapons

Question 9.
Controlled position meaning
Correct Answer: has access but no technical knowledge of the nuclear enterprise/
countering weapons

Question 10.
Which key standard must an individual in consideration for PRP have besides all other
standards
Correct Answer: reliable

Question 11.
AUOF
Correct Answer: Armed Use of Force

Question 12.
AUoF members are?
Correct Answer: security force members charged with guarding our nations most
critical resources/nuclear weapons/countering weapons

Question 13.
Under AUOF Security Force Members must meet the following
Correct Answer: 1. US Citizen 2.Maintain secret clearance,favorably adjudicated
within last 5 years 3.Fully qualified,completed technical school 4.Reliable

Question 14.
Under AUOF, 4A0's are responsible for
Correct Answer: Preparing and updating individuals records

Documentinformatie

Geüpload op
4 september 2026
Aantal pagina's
5
Geschreven in
2026/2027
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden
$14.99

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kun je een ander document kiezen. Je kunt het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Seller avatar
De reputatie van een verkoper is gebaseerd op het aantal documenten dat iemand tegen betaling verkocht heeft en de beoordelingen die voor die items ontvangen zijn. Er zijn drie niveau’s te onderscheiden: brons, zilver en goud. Hoe beter de reputatie, hoe meer de kwaliteit van zijn of haar werk te vertrouwen is.
Favorgrades
3.8
(193)
Verkocht
830
Volgers
376
Items
52691
Laatst verkocht
3 dagen geleden



Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo makkelijk kan het dus zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen