Geschreven door studenten die geslaagd zijn Direct beschikbaar na je betaling Online lezen of als PDF Verkeerd document? Gratis ruilen 4,6 TrustPilot
logo-home
Document preview thumbnail
Voorbeeld 3 van de 16 pagina's
Tentamen (uitwerkingen)

Nursing foundations 1004 CNS comprehensive Questions and Answers with 100% Correct Answers | Latest Version

Document preview thumbnail
Voorbeeld 3 van de 16 pagina's

Nursing foundations 1004 CNS comprehensive Questions and Answers with 100% Correct Answers | Latest Version

Voorbeeld van de inhoud

Nursing foundations 1004 CNS comprehensive Questions
and Answers with 100% Correct Answers | Latest Version

Question 1.
Professional Identity
Correct Answer: A sense of onesel that is infulenced by characteristic, norms, and
values of the nursing discpline, resulting in an individual thinking,acting, and feeling
like a nurse

Question 2.
Value
Correct Answer: Core beliefs that guide and motivate actions and attitudes
(caring,integrity,empathy)

Question 3.
Ethics
Correct Answer: Moral principles that govern a persons behaviour (morality,personal
values/character)

Question 4.
Knowledge
Correct Answer: Is the analysis and application if information derived from nursing
and other disciplines, experience critical reflection and scientific discover

Question 5.
Leader
Correct Answer: Advocate, negotiate conflict, communicate, protect rights, needs
concerns of care for patients

Question 6.
Professional comportment
Correct Answer: Behaviours that are demonstrated through words, actions and
presence -demonstrates professional presence -self aware, responsibility -resilience
and ability to adapt -practice

Question 7.
Professional identity formation: composed of 5 subcategories
Correct Answer: -doing: functionalistic, external expectations, codes and tasks

,Question 8.
2.) being
Correct Answer: Personal or psychological view of the nurse professional, explains
what it means to do the right thing even when no one is looking

Question 9.
3.) acting ethically
Correct Answer: Do good from a societal and professional perspective (make safe
choices/ don't accept gifts or money)

Question 10.
4.) Flourishing
Correct Answer: Positive transformational growth

Question 11.
5.)changing identities
Correct Answer: Process of gaining professional identity

Question 12.
CRNNL
Correct Answer: College of Registered Nurses Newfoundland and Labrador (2019)

Question 13.
what does the CRNNL do?
Correct Answer: Promote good practice, prevent poor practice, intervene when
practice is unacceptable

Question 14.
Why is fitness to practice important
Correct Answer: Client centred care Nursing is a trusted profession

Question 15.
CRNNL
Correct Answer: An observable ability of a registered nurse at entry-level that
integrates the knowledge, skills, abilities, and judgement requires to practice nursing
safety and ethically

, Question 16.
ELCs
Correct Answer: Entry level competencies (entry level RNs and all RNs are
accountable for ELCs) 1964

Question 17.
How many competencies
Correct Answer: 101

Question 18.
CRNNL: nine nursing roles
Correct Answer: 1.)clinician 2.)professional 3.)communicator 4.)collaborator
5.)coordinator 6.)leader 7.)advocate 8.)educator 9.) scholar

Question 19.
Nurse as a clinician
Correct Answer: Provide comfort -use discretion, knowledge, skills -using data and
knowledge to make a plan to conduct assessment of clients health status

Question 20.
Nurse as a professional
Correct Answer: Maintain confidentially -responsible -make decisions -own self
regulation -autonomous: make independent decisions based on the clients best
interest

Question 21.
Nurse as a Communicator
Correct Answer: Use variety of strategies and technologies to create and maintain
professional relationships, share info, foster therapeutic environments -need info so
patients can make decisions -record all info

Question 22.
Nurse as a collaborator
Correct Answer: -collaborates to support care planning and safe, continuous
transitions from one health facility to another

Question 23.
Nurse as a coordinator
Correct Answer: -prepare clients for discharge -prepares clients for transitions in care
-ensure client care happens at all the right time -continuous safe care

Documentinformatie

Geüpload op
4 september 2026
Aantal pagina's
16
Geschreven in
2026/2027
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden
$14.99

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kun je een ander document kiezen. Je kunt het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Seller avatar
De reputatie van een verkoper is gebaseerd op het aantal documenten dat iemand tegen betaling verkocht heeft en de beoordelingen die voor die items ontvangen zijn. Er zijn drie niveau’s te onderscheiden: brons, zilver en goud. Hoe beter de reputatie, hoe meer de kwaliteit van zijn of haar werk te vertrouwen is.
Favorgrades
3.8
(193)
Verkocht
830
Volgers
376
Items
52691
Laatst verkocht
3 dagen geleden



Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo makkelijk kan het dus zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen