Geschreven door studenten die geslaagd zijn Direct beschikbaar na je betaling Online lezen of als PDF Verkeerd document? Gratis ruilen 4,6 TrustPilot
logo-home
Document preview thumbnail
Voorbeeld 3 van de 16 pagina's
Tentamen (uitwerkingen)

FAM 104 Module 3 Quizlet comprehensive Questions and Answers with 100% Correct Answers | Latest Version

Document preview thumbnail
Voorbeeld 3 van de 16 pagina's

FAM 104 Module 3 Quizlet comprehensive Questions and Answers with 100% Correct Answers | Latest Version

Voorbeeld van de inhoud

FAM 104 Module 3 Quizlet comprehensive Questions and
Answers with 100% Correct Answers | Latest Version
Question 1.
18.1 Sequentially list the phases, decision points, and milestones that are part of pre-
systems acquisition
Correct Answer: Everything up to, but not including: - Milestone B - MDD - MSA phase
- Milestone A - CDD validation - Dev RFP release decision

Question 2.
18.2 Describe the Materiel Development Decision
Correct Answer: Document stating that we need to have a material solution

Question 3.
18.3 Describe the purpose, content, and importance of the Materiel Solution Analysis Phase
Correct Answer: Analysis of alternatives, early systems engineering analyses, create
acquisition strategy

Question 4.
18.4 Describe what is reviewed and decided at Milestone A
Correct Answer: Initial capabilities document, analysis of alternatives results,
preferred solution concept, technological issues, certification requirements

Question 5.
18.5 Describe the purpose, content, and importance of the Technology Maturation and Risk
Reduction Phase
Correct Answer: Reduce technology, engineering, integration/LCC risk to allow a
decision to contract for EMD- Develop/validate capability development document-
Authorize re- lease of RFP for EMD- Review preliminary design

Question 6.
19.1 Identify the purpose of the EMD phase and the main work efforts
Correct Answer: Develop, build, test and evaluate a material solution to verify all
operational and implied requirements, including those for security have been met and
to support production, deployment and sustainment decisions- Efforts: Design the
system, build the prototype, test the prototype, evaluate the prototype, prep for
production, then deployment/sustainment

,Question 7.
19.2 Explain the purpose of Milestone B
Correct Answer: Identifying if the technology is mature enough, is the risk acceptable,
and is the program affordable.- MDA approves acquisition program baseline, and
program initiation

Question 8.
19.3 Explain the purpose of the Critical Design Review (CDR)
Correct Answer: The decision point that the system design is ready to begin
developmental prototype hardware fabrication or software coding with acceptable
risk

Question 9.
20.1.1 Describe the purpose of Milestone C
Correct Answer: Authorize entry into the P&D phase for LRIP or limited deployment

Question 10.
20.1.2 Explain the purpose of the Production and Deployment phase
Correct Answer: Produce & deliver requirements-compliant products to receiving
organizations

Question 11.
20.1.3 Define system turnover and key user concerns
Correct Answer: User takes over ops & mx of a new system Support equipment/tools,
spare parts, tech data, facilities, support structure, and training

Question 12.
20.1.4 Define Initial Operational Capability (IOC) and Full Operational Capability (FOC)
DEFINE IOC
Correct Answer: First realization of criteria to effectively employ a system and the
ability to operate, maintain, and support the system

Question 13.
20.2.1 Define learning curve theory
Correct Answer: As the quantity of a produced product doubles, the hours expended
to produce decreases at a fixed rate/constant %

, Question 14.
20.2.2 Define the importance and uses of production metrics
Correct Answer: IDs manufacturing quality problems, delivery slips, and increased
costs. Manages manufacturing risks

Question 15.
20.2.3 Identify the purpose of Acceptance Testing, First Article Testing, and Hardware
Quality Audits IDENTIFY ACCEPTANCE TESTING
Correct Answer: Every delivered system, may be a limited functional test

Question 16.
20.3.1 Describe Government Property and its advantages
Correct Answer: Property made available for use by contractor. Can reduce technical
risks, cost, and delivery schedule

Question 17.
21.2 Know the role of Congress in the acquisition process
Correct Answer: Provides oversight, and funds through the authorization and
appropriation statutes and passes legislation governing the expenditure of funds.

Question 18.
21.2.1 Describe the role of the Armed Services Committees
Correct Answer: Reviews programs sent by the DoD and authorizes them. After
authorization, they set a funding ceiling and then collaborates with the House Armed
Service Committee (HASC) to create a common bill for passage.

Question 19.
21.2.2 Describe the role of the Appropriation Committees
Correct Answer: Comprised of the House Appropriations Committee (HAC) and the
Senate Appropriations Committee (SAC). The Appropriation Committee assigns the
amount of money to be used by each program.

Question 20.
21.2.3 Describe the role of the Budget Committees
Correct Answer: To establish overall budgetary goals for the military budget. The
committee also reports any studies to the Appropriations Committee.

Documentinformatie

Geüpload op
4 september 2026
Aantal pagina's
16
Geschreven in
2026/2027
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden
$14.99

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kun je een ander document kiezen. Je kunt het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Seller avatar
De reputatie van een verkoper is gebaseerd op het aantal documenten dat iemand tegen betaling verkocht heeft en de beoordelingen die voor die items ontvangen zijn. Er zijn drie niveau’s te onderscheiden: brons, zilver en goud. Hoe beter de reputatie, hoe meer de kwaliteit van zijn of haar werk te vertrouwen is.
Favorgrades
3.8
(193)
Verkocht
830
Volgers
376
Items
52663
Laatst verkocht
3 dagen geleden



Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo makkelijk kan het dus zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen