Geschreven door studenten die geslaagd zijn Direct beschikbaar na je betaling Online lezen of als PDF Verkeerd document? Gratis ruilen 4,6 TrustPilot
logo-home
Document preview thumbnail
Voorbeeld 4 van de 521 pagina's
Tentamen (uitwerkingen)

Test Bank for Medical Terminology: A Short Course & The Language of Medicine (11th Edition) by Davi-Ellen Chabner | All Chapters Included

Document preview thumbnail
Voorbeeld 4 van de 521 pagina's

Perfect for nursing, pre-med, and allied health students looking to test their knowledge, review tricky medical terms, and prepare for exams.

Voorbeeld van de inhoud

TEST BANK.FOR MEDICAL TERMINOLOGY SHORTCOURSE 11TH EDITION BY CHABNER




FULL TEST BANK




INSTANT.DOWNLOAD

,Chapter 01: Basic Word Structure
Chabner: The Language of.Medicine, 11th Edition


MULTIPLE CHOICE

1. Gastrectomy:
a. Gastric resection
b. Intestinal incision
c. Tumor of the stomach
d. Incision of.the stomach
e. Resection of.the intestine

ANS: A REF: p. 9 OBJ: Analyze medical terms.

2. Osteitis:
a. Incision of.a bone
b. Removal of a.bone
c. Incision of.a joint
d. Inflammation of a joint
e. Inflammation of a bone

ANS: E REF: p. 4 | p. 11 OBJ: Analyze medical terms.

3. Cystoscopy:
a. Studyof.cells
b. Visual examination of.cells
c. Removal of a.sac of fluid
d. Removal of the urinarybladder
e. Visual examination of the urinarybladder

ANS: E REF: p. 8 OBJ: Analyze medical terms.

4. Hepatoma:
a. Incision of.the kidney
b. Tumor of.the liver
c. Blood mass
d. Inflammation of the liver
e. Red.blood cell

ANS: B REF: p. 13 OBJ: Analyze medical terms.

5. Iatrogenic:
a. Pertaining.to produced bytreatment
b. Produced by.the mind
c. Cancer producing
d. Pertaining to producing a tumor
e. Cutting into.a tumor

ANS: A REF: p. 10 | p. 13 OBJ: Analyze medical terms.

6. Electroencephalogram:

, a. Record of.electricity.in the brain
b. Record of.electricity.in the heart
c. X-ray of the brain
d. Record of sound waves in.the brain
e. X-ray of the heart.and brain
ANS: A REF: p. 9 OBJ: Analyze medical terms.

7. Diagnosis:
a. Made after.the prognosis
b. A guess as to the patient’s condition
c. A prediction of the course of treatment
d. Made on the basis of complete.knowledge about the patient’s condition
e. A treatment of the patient

ANS: D REF: p. 10 OBJ: Analyze medical terms.

8. Cancerous tumor:
a. Hematoma
b. Adenoma
c. Carcinoma
d. Carcinogenic
e. Neurotomy

ANS: C REF: p. 7 OBJ: Analyze medical terms.

9. Microscopic examination of.living tissue:
a. Incision
b. Pathology
c. Biopsy
d. Autopsy
e. Resection

ANS: C REF: p. 7 OBJ: Use word parts to.build terms.

10. Pertaining to the largest part of the brain:
a. Cerebral
b. Cephalic
c. Renal
d. Cardiac
e. Neural

ANS: A REF: p. 8 OBJ: Use word parts to.build terms.

11. Removal of a gland:
a. Gastrotomy
b. Gastric
c. Hepatic resection
d. Nephric.section
e. Adenectomy

ANS: E REF: p. 7 | p. 13 OBJ: Use word parts to.build terms.

, 12. Decrease in numbers of red blood cells or.hemoglobin within red blood cells:
a. Anemia
b. Erythrocytosis
c. Thrombocytosis
d. Leukemia
e. Leukocytosis

ANS: A REF: p. 14 OBJ: Use word parts to.build terms.

13. Pathologist.is one.who:
a. Examinesx-rays
b. Operates.on.the urinarytract
c. Performs autopsies and examines biopsies
d. Operates on the kidney
e. Treats diseases with chemicals

ANS: C REF: p. 11 OBJ: Analyze medical terms.

14. Pain in a joint:
a. Ostealgia
b. Arthritis
c. Osteoarthritis
d. Arthroalgia
e. Arthralgia

ANS: E REF: p. 7 | p. 13 OBJ: Use word parts to.build terms.

15. Increase in number.of malignant white blood cells:
a. Leukocytosis
b. Leukemia
c. Erythremia
d. Thrombocytosis
e. Erythrocytosis

ANS: B REF: p. 13 OBJ: Use word parts to.build terms.

16. Instrument.to view the eye:
a. Ophthalmoscopy
b. Opthalmoscope
c. Opthalmology
d. Ophthalmoscope
e. Opthalmoscopy

ANS: D REF: p. 11 OBJ: Use word parts to.build terms.

17. A platelet:
a. Hematoma
b. Thrombosis
c. Leukocyte
d. Thrombocyte
e. Erythrocyte

ANS: q - REF: q - m p.q- OBJ: Analyze medical
q - m q-m q-




mD 12
m terms.
m

Documentinformatie

Geüpload op
31 augustus 2026
Aantal pagina's
521
Geschreven in
2026/2027
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden
$21.99

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kun je een ander document kiezen. Je kunt het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Seller avatar
De reputatie van een verkoper is gebaseerd op het aantal documenten dat iemand tegen betaling verkocht heeft en de beoordelingen die voor die items ontvangen zijn. Er zijn drie niveau’s te onderscheiden: brons, zilver en goud. Hoe beter de reputatie, hoe meer de kwaliteit van zijn of haar werk te vertrouwen is.
purepassStuvia
3.9
(19)
Verkocht
130
Volgers
4
Items
1098
Laatst verkocht
3 uur geleden



Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo makkelijk kan het dus zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen