Geschreven door studenten die geslaagd zijn Direct beschikbaar na je betaling Online lezen of als PDF Verkeerd document? Gratis ruilen 4,6 TrustPilot
logo-home
Document preview thumbnail
Voorbeeld 4 van de 137 pagina's
Tentamen (uitwerkingen)

TEST BANK For Microbiology for the Healthcare Professional, 3rd Edition By Karin C. VanMeter, Robert J. Hubert, All Chapters 1 - 25, Complete Newest Version (100% Verified)

Document preview thumbnail
Voorbeeld 4 van de 137 pagina's

TEST BANK For Microbiology for the Healthcare Professional, 3rd Edition By Karin C. VanMeter, Robert J. Hubert, All Chapters 1 - 25, Complete Newest Version (100% Verified)

Voorbeeld van de inhoud

Test Bank Microbiology for the Healthcare Professional
zz zz zz zz zz zz




3rd Edition zz




By Karin C. VanMeter, Robert J. Hubert
zz zz zz zz zz zz zz




| Verified Chapter's 1 - 25 | Complete Newest Version
zz zz zz zz zz zz zz zz zz

,Table of content zz zz




1. Scope of microbiology
zz zz zz zz




2. Chemistry of life
zz zz zz zz




3. Cell structure and function
zz zz zz zz zz




4. Bacteria and archaea
zz zz zz zz




5. Viruses
zz zz




6. Eukaryotic microorganisms
zz zz zz




7. Physical and chemical methods of control
zz zz zz zz zz zz zz




8. Microbiological laboratory techniques
zz zz zz zz




9. Microbiological laboratory safety issues
zz zz zz zz zz




10. Pharmacology
zz zz




11. Antimicrobial drugs
zz zz zz




12. Infection and disease
zz zz zz zz




13. The immune response and lymphatic system
zz zz zz zz zz zz zz




14. Infections of the integumentary system, soft tissue, and musculoskeletal system
zz zz zz zz zz zz zz zz zz zz zz




15. Infections of the respiratory system
zz zz zz zz zz zz




16. Infections of the gastrointestinal system
zz zz zz zz zz zz




zz 17. Infections of the nervous system and sensory structures
zz zz zz zz zz zz zz zz zz




zz 18. Infections of the cardiovascular and circulatory systems
zz zz zz zz zz zz zz zz




zz 19. Infections of the urinary system
zz zz zz zz zz zz




20. Infections of the reproductive system
zz zz zz zz zz zz




zz 21. Sexually transmitted infections and diseases
zz zz zz zz zz zz




22. Human age and microorganisms
zz zz zz zz zz




zz 23. Microorganisms in the environment and effects on human health
zz zz zz zz zz zz zz zz zz zz




24. Emerging infectious diseases
zz zz zz zz




25. Biotechnology
zz zz

,Chapter 01: Scope of Microbiology
zz zz zz zz




VanMeter: Microbiology for the Healthcare Professional, 3rd Edition
zz zz zz zz zz zz zz




MULTIPLE CHOICE zz




1. In the sixteenth century a father-and-son team, by the name of
zz zz , produced zz zz zz zz zz zz zz zz zz



acompound microscope consisting of a simple tube with lenses at each end.
zz z zz zz zz zz zz zz zz zz zz zz zz



a. van Leeuwenhoek zz



b. Semmelweis
c. Janssen
d. Hooke

ANS: z z C REF: z z p. 3 zz




2. “Animalcules” were first described by zz zz zz zz



a. Robert Hooke. zz



b. Antony van Leeuwenhoek. zz zz



c. Hans Janssen. zz



d. John Needham. zz




ANS: z z B REF: z z p. 3 zz




3. Micrographia, a publication illustrating insects, sponges, as well as plant cells, was
zz zz zz zz zz zz zz zz zz zz zz



publishedby
zz z



a. Robert Hooke. zz



b. Antony van Leeuwenhoek. zz zz



c. Hans Janssen. zz



d. John Needham. zz




ANS: z z A REF: z z p. 3 zz




4. Low-power microscopes designed for observing fairly large objects such as insects or
zz zz zz zz zz zz zz zz zz zz zz



zz wormsare z



a. electron microscopes. zz



b. dark-field microscopes. zz



c. fluorescence microscopes. zz



d. stereomicroscopes.
ANS: z z D REF: z z p. 5 zz




5. A microscope that provides a three-dimensional image of a specimen is a
zz zz zz zz zz zz zz zz zz zz zz



a. dark-field microscope. zz



b. transmission electron microscope. zz zz



c. bright-field microscope. zz



d. scanning electron microscope. zz zz




ANS: z z D REF: z z p. 7 zz




6. The tool of choice to observe living microorganisms is the
zz zz zz zz zz zz zz zz zz



a. bright-field microscope. zz



b. phase-contrast microscope. zz

, c. fluorescence microscope. zz



d. electron microscope. zz




ANS: z z B REF: z z p. 6
zz




7. Which scientist is most responsible for ending the controversy about spontaneous generation?
zz zz zz zz zz zz zz zz zz zz zz



a. John Needham zz



b. Joseph Lister zz



c. Louis Pasteur zz



d. Robert Koch zz




ANS: z z C REF: z z p. 8
zz




8. Fossils of prokaryotes go back
zz zz zz zz billion years. zz



a. 4.0 to 5.0 zz zz



b. 3.5 to 4.0
zz zz z z zz zz



c. 2.5 to 3.0 zz zz



d. 2.2 to 2.7
zz zz z z zz zz




ANS: z z B REF: z z p. 9
zz




9. Molds belong to which of the following groups of eukaryotic organisms?
zz zz zz zz zz zz zz zz zz zz



a. Protozoans
b. Archaea
c. Fungi
d. Algae

ANS: z z C REF: z z p. 11
zz




10. The correct descending order of taxonomic categories is
zz zz zz zz zz zz zz



a. species, domain, phylum, kingdom, order, division, class, genus.
zz zz zz zz zz zz zz



b. domain, kingdom, phylum, class, family, order, genus, species.zz zz zz zz zz zz zz



c. domain, kingdom, phylum, class, order, family, genus, species.zz zz zz zz zz zz zz



d. kingdom, domain, phylum, order, class, family, genus, species. zz zz zz zz zz zz zz




ANS: z z C REF: z z p. 10
zz




11. Complex communities of microorganisms on surfaces are called
zz zz zz zz zz zz zz



a. colonies.
b. biofilms.
c. biospheres.
d. flora.

ANS: z z B REF: z z p. 12
zz




12. A relationship between organisms in which the waste product of one provides nutrients
zz zz zz zz zz zz zz zz zz zz zz zz



foranother is called
zz z zz zz



a. mutualism.
b. competition.
c. synergism.
d. commensalism.
ANS: z z D REF: z z p. 12
zz

Gekoppeld boek
 image
Karin C. VanMeter, Robert J. Hubert Microbiology for the Healthcare Professional - E-Book
Uitgever: 2021 ISBN: 9780323834797 Druk: Onbekend

Documentinformatie

Geüpload op
30 augustus 2026
Aantal pagina's
137
Geschreven in
2026/2027
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden
$15.99

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kan je een ander document kiezen. Je kan het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Verkocht
0
Volgers
0
Items
15
Laatst verkocht
-



Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via Bancontact, iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo eenvoudig kan het zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen