Comprehensive Resource To Help You Ace 2026-2027 Exams
Includes Frequently Tested Questions With ELABORATED
100% Correct COMPLETE SOLUTIONS
Guaranteed Pass First Attempt!! Current Update!!
1. In which setting does a trauma nurse work? - Correct Answer:
Emergency Room
2. In the 1960s, a shortage of primary care physicians in certain geographic
areas resulted in the creation of which profession? - Correct Answer:
Physician Assistant (PA)
3. Which of the following is a typical task of a physician assistant? -
Correct Answer: Perform a comprehensive physical exam
4. Which of the following is a typical task of a surgical technologist? -
Correct Answer: Use sponges or suction to clear fluids
5. Which of the following is a typical task of a clinical medical assistant? -
Correct Answer: Change Dressings
6. Legislation at the state level that regulates the nursing profession consists
of the... - Correct Answer: Nurse Practice Acts
,7. Which type of professional education is provided on-site at hospitals and
other health care facilities to teach a particular skill or provide information
about specific diseases or health care issues? - Correct Answer: In-
service
8. Which is the most advanced professional level for emergency medical
technicians? - Correct Answer: Paramedic
9. Who attends an RN-to-BSN bridge program? - Correct Answer: Working
RNs who wish to obtain a bachelor's degree
10. What are the primary functions of nurse-midwives? - Correct Answer:
Delivering babies and providing gynecological services
11. Which of the following is not an area of specialty for registered nurses? -
Correct Answer: Phlebotomy
12. A health care professional who plays some type of role in the examination
and/or treatment of patients is part of which team? - Correct Answer:
Clinical
13. A health care professional whose work involves carrying out office
procedures is providing... - Correct Answer: Administrative Support
,14. Nurses authorized to administer medications follow a procedure that
begins with checking the patient's chart, the medication order, and the... -
Correct Answer: Medication Administration Record
15. The national licensing exam for registered nurses is the... - Correct
Answer: NCLEX-RN
16. Which of the following is a not typical task of a licensed practical nurse? -
Correct Answer: Conducting a Physical Exam
17. Keen observation skills, good judgment, effective interpersonal skills, and
the ability to develop a respectful and compassionate bedside manner are
important qualities in which of the following professions? - Correct
Answer: Physician Assistant (PA)
18. In which areas are the majority of the growth in employment opportunities
for licensed practical nurses predicted to occur? - Correct Answer:
Home health care services and nursing care facilities
19. Which of the following is a preoperative process of thoroughly washing the
hands and forearms? - Correct Answer: Scrub
20. Nurse practitioners are registered nurses with a graduate education who
can serve as primary care providers or - Correct Answer: Specialists
, Chapter 4: Who is credited as being the founder of modern nursing education? -
Correct Answer: Florence Nightingale
Chapter 3: A professional who is part of a health care team responsible for
diagnosing and/or treating patients is providing... - Correct Answer: Direct
Patient Care
Chapter 3: Which of the following is a typical task of an emergency medical
technician? - Correct Answer: Perform a Rapid Trauma Assessment
Chapter 3: What are Sutures? - Correct Answer: stitches made to close a
wound or hold tissues together.
Chapter 4: Which of the following is a typical task of a registered nurse? -
Correct Answer: Contributing to a patient's plan of care
Chapter 3: Which of the following is a typical task of an administrative medical
assistant? - Correct Answer: Arrange hospital admissions and lab services
Chapter 4: Which of the following is a typical task of a certified nursing assistant?
- Correct Answer: Feed patients and record input and output
Chapter 4: Nurse practitioners work independently and combine the caring
function of nursing with which physician functions? - Correct Answer:
Diagnosis and Treatment