Geschreven door studenten die geslaagd zijn Direct beschikbaar na je betaling Online lezen of als PDF Verkeerd document? Gratis ruilen 4,6 TrustPilot
logo-home
Document preview thumbnail
Voorbeeld 2 van de 15 pagina's
Tentamen (uitwerkingen)

d115 advanced pathophysiology Questions with CORRECT Answers (Grade A+)

Document preview thumbnail
Voorbeeld 2 van de 15 pagina's

d115 advanced pathophysiology Questions with CORRECT Answers (Grade A+)

Voorbeeld van de inhoud

d115 advanced pathophysiology Questions with
CORRECT Answers (Grade A+)

Question 1:
An advanced practice registered nurse (APRN) is caring for an adult patient who fell off a ladder and
has a T5 compression and a compound fracture of the femur. The following assessment data is noted:
Vital signs: BP 102/52 Apical pulse: 48 Weak peripheral pulses Flaccid lower extremities Severe
bruising of the femur Which type of shock should the APRN suspect?
Answer:
Neurogenic

Question 2:
An advanced practice registered nurse (APRN) is caring for a patient who experienced a 20% total
body surface area (TBSA) burn injury. Current assessment findings include massive evaporative water
losses, a flux of large amounts of fluid and electrolytes in the tissues, generalized edema, and
circulatory hypovolemia. The APRN needs to take immediate action to prevent irreversible
hypovolemic shock and death. Which priority action should be taken by the APRN?
Answer:
Administer up to 30 L of lactated ringer solution over 24 hours

Question 3:
An adult patient has experienced a third-degree burn. An advanced practice registered nurse (APRN) is
attempting to calculate the total body surface area affected using the rule of nines. The areas involved
include the anterior and posterior right arm and leg and the groin. What is the estimated total body
surface area that will be assigned by the APRN?
Answer:
28%

Question 4:
An advanced practice registered nurse (APRN) assesses a school-aged child with sepsis who is experi-
Answer:
Systemic inflammatory response syndrome encing new symptoms of hyperthermia, tachycardia, and
tachypnea. Which additional diagnosis should the APRN consider?

, Question 5:
A female patient presents with abnormal hair growth on the face and body and reports that the hair on
her head is receding. An advanced practice registered nurse (APRN) determines that the patient has
hirsutism. Which other diagnosis associated with this condition should be considered by the APRN?
Answer:
Polycystic ovarian syndrome

Question 6:
When discussing sun protection with an older patient, an advanced practice registered nurse
recommends the importance of using sunblock to protect aging skin from ultraviolet exposure when the
patient will be in the sun. Which pathologic changes due to aging of the integumentary system is this
recommendation based on?
Answer:
Decreased melanocytes and clearance of oxidative substances from the dermis

Question 7:
An advanced practice registered nurse (APRN) is working with a bedbound patient who has an area of
skin tissue obscured by slough or eschar over the left greater trochanter. Which way should this
pressure injury be staged by the APRN for treatment?
Answer:
Unstageable

Question 8:
A five-year-old child presents to a clinic with right inner thigh and groin pain that radiates to the knee.
The parents report to an advanced practice registered nurse (APRN) that activity aggravates the pain,
but rest relieves it. The APRN notes the child's Trendelenburg gait. Radiographic examination
confirms a diagnosis
Answer:
Recurrent interruption of the blood supply to the femoral head of Legg-Calvé-Perthes disease (LCPD).
What is the pathologic cause of this disorder?

Question 9:
A patient is discussing symptoms of fibromyalgia with an advanced practice registered nurse (APRN)
and is worried about the effect of the condition on life. The APRN suggests treatment to help control
symptoms. Which treatment should be recommended to this patient?
Answer:
Antidepressants and acupuncture

Documentinformatie

Geüpload op
28 augustus 2026
Aantal pagina's
15
Geschreven in
2026/2027
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden
$10.99

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kun je een ander document kiezen. Je kunt het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Seller avatar
De reputatie van een verkoper is gebaseerd op het aantal documenten dat iemand tegen betaling verkocht heeft en de beoordelingen die voor die items ontvangen zijn. Er zijn drie niveau’s te onderscheiden: brons, zilver en goud. Hoe beter de reputatie, hoe meer de kwaliteit van zijn of haar werk te vertrouwen is.
EmilyRhodes
4.4
(14)
Verkocht
63
Volgers
1
Items
6540
Laatst verkocht
4 dagen geleden



Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo makkelijk kan het dus zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen