• Verkeerd document? Gratis ruilen
  • Geschreven door studenten die geslaagd zijn
  • Direct beschikbaar na je betaling
  • Online lezen of als PDF
Verkopen
Kies je studieland
Kies je taal
Document preview thumbnail
Voorbeeld 4 van de 54 pagina's
Tentamen (uitwerkingen)

APHY 101 MIDTERM EXAMINATION COMPLETE QUESTIONS AND DETAILED SOLUTIONS LATEST UPDATE THIS YEAR JUST RELEASED

Document preview thumbnail
Voorbeeld 4 van de 54 pagina's

APHY 101 MIDTERM EXAMINATION COMPLETE QUESTIONS AND DETAILED SOLUTIONS LATEST UPDATE THIS YEAR JUST RELEASED

Voorbeeld van de inhoud

APHY 101 MIDTERM
EXAMINATION COMPLETE QUESTIONS AND DETAILED
SOLUTIONS
LATEST UPDATE THIS YEAR JUST RELEASED


Question 1: The breakdown of table sugar into glucose and
fructose is an example of a(n) __________ reaction.
Answer:

hydrolysis


Question 2: Functions of neuroglia include which of the following?
Answer:

They support and bind nervous tissue and provide nutrients and growth factors
to neurons by connecting them to blood vessels.


Question 3: Which of the following is the most abundant inorganic
substance in the body?
Answer:

water


Question 4: Which of the following is not a characteristic of
enzymes?
Answer:

They are most active at temperatures above 53 degrees C.

,Question 5: Cells are placed in a solution that causes them to
absorb liquid until they burst. When more water is removed from
the solution, newly added cells do not burst. The original solutions
was __________ , while the second was __________ to the cells.
Answer:

hypotonic; isotonic


Question 6: Which organelle contains the nucleolus?
Answer:

nucleus


Question 7: Exposure to ultraviolet light darkens skin by
stimulating synthesis of
Answer:

melanin


Question 8: Epidermis is __________, whereas dermis is
__________.
Answer:

composed of stratified squamous epithelial tissue; composed of connective
tissue, smooth muscle, and nerve cell processes


Question 9: Dehydration synthesis reactions __________ , whereas
hydrolysis reactions __________ .
Answer:

lose H2O as bonds are formed; use H2O to break bonds

,Question 10: The dermis is composed largely of
Answer:

dense irregular connective tissue


Question 11: Skin cells play an important role in producing
Answer:

Vitamin D


Question 12: Vesicles are formed from the
Answer:

cell membrane


Question 13: The upper midportion of the abdomen is called the
__________region.
Answer:

epigastric


Question 14: In all organisms, the basic unit of structure and
function is
Answer:

the cell


Question 15: Molecules bind to receptor sites and are enclosed in
vesicles in the process of
Answer:

, receptor-mediated endocytosis.


Question 16: The tissue that forms the inner lining of the
respiratory passages is
Answer:

mucus-secreting, ciliated, and pseudostratified.


Question 17: Which of the following is an example of catabolism?
Answer:

The breakdown of glucose in the cytoplasm and mitochondria


Question 18: The activities of an anatomist consist of __________,
whereas those of a physiologist consist of __________.
Answer:

observing body parts; studying functions of body parts


Question 19: Which of the following diseases would originate in the
abdominopelvic cavity?
Answer:

pancreatitis


Question 20: Specialized cell types organized in a way that
provides a specific function form
Answer:

tissues, which build organs

Documentinformatie

Geüpload op
17 augustus 2026
Aantal pagina's
54
Geschreven in
2026/2027
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden
$26.99

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kun je een ander document kiezen. Je kunt het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Seller avatar
experttutors237
1.0
(1)
Verkocht
2
Volgers
0
Items
558
Laatst verkocht
3 weken geleden



Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo makkelijk kan het dus zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen