2026-2027 Exams Includes Frequently Tested Questions
With ELABORATED 100% Correct COMPLETE SOLUTIONS
Guaranteed Pass First Attempt!! Current Update!!
1. The function of which type of cable is to provide interconnections between equipment
rooms and telecommunications rooms? - Correct Answer: Backbone cable
2. The main components of backbone cabling are cabling pathways, cables, miscellaneous
support facilities and which of the following? - Correct Answer: Connection
hardware
3. What is the maximum length of a patch cord? - Correct Answer: 16.4'
4. You are installing horizontal structured cabling in an open office environment with
modular furniture. You are using category 6A cabling. You have to terminate 22 cabling
runs in each modular furniture cluster of 11 units, and you are using MUTOAs. How
many MUTOAs are required for this application. - Correct Answer: 1
5. How many transition points can you install in a horizontal cabling run? - Correct
Answer: 1
6. What color represents 1st level backbone cross-connect in a telecommunications room?
- Correct Answer: White
7. What color represents the horizontal cabling cross-connect in a telecommunications
room? - Correct Answer: Blue
, 8. Which class of administration of a SCS addresses infrastructure with multiple sight or
campuses? - Correct Answer: 4
9. You are installing an outside plant cable into a building entrance. The customer is not
concerned about aesthetic appearance. They just want the cheapest and most easily
maintained option. What type of cable entrance would you use? - Correct Answer:
Aerial
10. The main difference between an entrance facility and this room is that this room is
generally considered to be floor-serving as opposed to building serving facilities. -
Correct Answer: TR
11. What is the space defined as a case or housing dedicated to the telecommunications
function and related support facilities. - Correct Answer: TE
12. What is the recommended minimum separation between telecommunications cable and
electric motors exceeding 5 kilovolt-amperes? - Correct Answer: 48"
13. What type of telecommunications space generally houses equipment that serves and
entire building, campus, or customer? - Correct Answer: ER
14. What finished grade of plywood should be used in a telecommunications room? -
Correct Answer: A/C
15. How far should toggle bolts be installed from the edge of a plywood backboard? -
Correct Answer: 2"
16. In a TR, on how many walls SHOULD cable tray be installed? - Correct Answer: All