• Verkeerd document? Gratis ruilen
  • Geschreven door studenten die geslaagd zijn
  • Direct beschikbaar na je betaling
  • Online lezen of als PDF
Verkopen
Kies je studieland
Kies je taal
Document preview thumbnail
Voorbeeld 4 van de 351 pagina's
Tentamen (uitwerkingen)

Biology: The Dynamic Science, 5th Edition (2021) – Test Bank – Russell, Wolfe, Hertz – Chapters 1–47

Document preview thumbnail
Voorbeeld 4 van de 351 pagina's

Biology: The Dynamic Science, 5th Edition (2021) – Test Bank – Russell, Wolfe, Hertz – Chapters 1–47

Voorbeeld van de inhoud

Chapter 01 - Introduction to Biological Concepts and Research

Test bank for biology the dynamic science 5th edition




Cengage Learning Testing, Powered by Cognero Page 1

,Chapter 01 - Introduction to Biological Concepts and Research
Multiple Choice

1. The science of explains the origin and persistence of life, and studies the changes in living things.
a. nanotechnology
b. biology
c. pharmacology
d. mathematics
e. chemistry
ANSWER: b
REFERENCES: 1.1 What Is Life? Characteristics of Living Organisms
QUESTION TYPE: Multiple Choice
LEARNING OBJECTIVES: DYNS.RUSS.17.01.1.6 - Illustrate the processes involved in the life cycle of an organism.
KEYWORDS: Bloom’s: Remember

2. The difference between living and nonliving matter depends not only on the kinds of atoms and molecules present, but
on their as well.
a. chemical complexity
b. electrons
c. organization and interactions
d. atomic profile
e. energy levels
ANSWER: c
REFERENCES: 1.1 What Is Life? Characteristics of Living Organisms
QUESTION TYPE: Multiple Choice
LEARNING OBJECTIVES: DYNS.RUSS.17.01.1.1 - Describe the different levels of hierarchy through which the
organization of life extends.
KEYWORDS: Bloom’s: Understand

3. A cell is minimally defined by .
a. a nucleus that contains DNA
b. an organized chemical system and specialized molecules surrounded by a membrane
c. an organized chemical system for harnessing energy
d. a membrane comprised of phospholipids
e. specialized molecules that respond to their environment
ANSWER: b
REFERENCES: 1.1 What Is Life? Characteristics of Living Organisms
QUESTION TYPE: Multiple Choice
LEARNING OBJECTIVES: DYNS.RUSS.17.01.1.1 - Describe the different levels of hierarchy through which the
organization of life extends.
KEYWORDS: Bloom’s: Remember

4. The lowest level of biological organization that can survive and reproduce is the .
a. cell
b. tissue
c. proton

Cengage Learning Testing, Powered by Cognero Page 2

,Chapter 01 - Introduction to Biological Concepts and Research

d. nucleus
e. DNA
ANSWER: a
REFERENCES: 1.1 What Is Life? Characteristics of Living Organisms
QUESTION TYPE: Multiple Choice
LEARNING OBJECTIVES: DYNS.RUSS.17.01.1.1 - Describe the different levels of hierarchy through which the
organization of life extends.
KEYWORDS: Bloom’s: Remember

5. Emergent properties are .
a. characteristics of atoms but not molecules
b. characteristics that depend on the level of organization of matter but do not exist at lower levels of
organization
c. characteristics of nonliving matter that depend on the level of organization
d. dependent on higher levels of organization of living and nonliving matter
e. characteristics of all multicellular organisms but not unicellular organisms
ANSWER: b
REFERENCES: 1.1 What Is Life? Characteristics of Living Organisms
QUESTION TYPE: Multiple Choice
LEARNING OBJECTIVES: DYNS.RUSS.17.01.1.1 - Describe the different levels of hierarchy through which the
organization of life extends.
KEYWORDS: Bloom’s: Remember

6. Bacteria and protozoans .
a. can be either unicellular or multicellular organisms
b. reside solely in oceans
c. are multicellular organisms
d. are unicellular organisms
e. are precursors to cells
ANSWER: d
REFERENCES: 1.1 What Is Life? Characteristics of Living Organisms
QUESTION TYPE: Multiple Choice
LEARNING OBJECTIVES: DYNS.RUSS.17.01.1.1 - Describe the different levels of hierarchy through which the
organization of life extends.
KEYWORDS: Bloom’s: Remember

7. Every population of animals has an age structure, a graphical representation of the distribution of age groups within the
population. While each individual in a population has a specific age, individuals themselves do not have an age structure.
Age structure is therefore an example of a(n) property.
a. emergent
b. hierarchical
c. environmental
d. organizational
e. cellular
ANSWER: a

Cengage Learning Testing, Powered by Cognero Page 3

, Chapter 01 - Introduction to Biological Concepts and Research

REFERENCES: 1.1 What Is Life? Characteristics of Living Organisms
QUESTION TYPE: Multiple Choice
LEARNING OBJECTIVES: DYNS.RUSS.17.01.1.1 - Describe the different levels of hierarchy through which the
organization of life extends.
KEYWORDS: Bloom’s: Apply

8. A group of organisms of the same species that live together in the same place make up a(n) .
a. population
b. cell
c. biosphere
d. tissue
e. ecosystem
ANSWER: a
REFERENCES: 1.1 What Is Life? Characteristics of Living Organisms
QUESTION TYPE: Multiple Choice
LEARNING OBJECTIVES: DYNS.RUSS.17.01.1.1 - Describe the different levels of hierarchy through which the
organization of life extends.
KEYWORDS: Bloom’s: Remember

9. All the populations of different organisms that live in the same place form a(n) .
a. ecosystem
b. community
c. biosphere
d. sample
e. organ
ANSWER: b
REFERENCES: 1.1 What Is Life? Characteristics of Living Organisms
QUESTION TYPE: Multiple Choice
LEARNING OBJECTIVES: DYNS.RUSS.17.01.1.1 - Describe the different levels of hierarchy through which the
organization of life extends.
KEYWORDS: Bloom’s: Remember

10. The highest level of the hierarchical classification of life is the .
a. biosphere
b. domain
c. ecosystem
d. population
e. cell
ANSWER: b
REFERENCES: 1.1 What Is Life? Characteristics of Living Organisms
QUESTION TYPE: Multiple Choice
LEARNING OBJECTIVES: DYNS.RUSS.17.01.1.1 - Describe the different levels of hierarchy through which the
organization of life extends.
KEYWORDS: Bloom’s: Remember

Cengage Learning Testing, Powered by Cognero Page 4

Documentinformatie

Geüpload op
22 juli 2026
Aantal pagina's
351
Geschreven in
2025/2026
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden
$20.99

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kan je een ander document kiezen. Je kan het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Seller avatar
De reputatie van een verkoper is gebaseerd op het aantal documenten dat iemand tegen betaling verkocht heeft en de beoordelingen die voor die items ontvangen zijn. Er zijn drie niveau’s te onderscheiden: brons, zilver en goud. Hoe beter de reputatie, hoe meer de kwaliteit van zijn of haar werk te vertrouwen is.
ExamEssential01
5.0
(1)
Verkocht
24
Volgers
1
Items
716
Laatst verkocht
16 uur geleden



Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via Bancontact, iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo eenvoudig kan het zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen