200 Questions and Answers Already Graded A+ Premium Exam
Tested And Verified
Subject Area MACS 609 CERTIFICATION questions with correct answers
Description Exam compiled from the shared exam library.
Expected Grade A+
Total Questions 200
Duration 3 hours
Learning Outcomes 1. Demonstrate mastery of core concepts
Accreditation Sourced from the shared exam library.
Page 1
,1. Broker Amanda is getting discouraged. Even though she's only had her brokerage
open for a few months, she's having second thoughts about her business's original
long-range plan. What should she do?
Answer: She should stick with the original long-range plan until she's established
her company's position in the marketplace.
She should stick with the original long-range plan until she's established her company's
position in the marketplace. When you're creating a business, there may be trends or
ideas that tempt you to change course. Your long-range plan is there to remind you of
your end goal, and the reliable, strategic road map you're following to get there.
2. - ...ANSWER...cloning Workplace fraud includes which of the following?
Answer: Working with a vendor to falsely increase invoice costs, and splitting the
difference Working with a vendor to falsely increase invoice costs, and splitting the
difference
3. Why should operators report recurring equipment problems instead of repeatedly
ignoring them?
Answer: Recurring problems may indicate serious system issues
Repeated failures may require maintenance or replacement.
4. " Tim is thinking of opening his office down the same street as one of his
competitors who has a lot of name recognition. As a newcomer on the scene, what
will be Tim's top consideration if he decides to be so close to this highly visible
competitor?
Answer: how much promotional marketing is required What must a licensee do
regarding property the licensee holds directly or indirectly if it becomes the subject
of a real estate transaction?
Page 2
,5. - ...ANSWER...the services your customers want If a state has incorporation and
tax laws that attract corporations, what are these considered to be in a market
analysis?
Answer: benefit Which of the following brokerage values is most important to a
licensee who wants to thrive at that brokerage?
6. A nurse is providing education about hypertension to a community group. One
client reports that his doctor has diagnosed him with hypertension, but that he feels
just fine. He asks, "What would happen if I did not treat my hypertension?" Which
of the following are possible consequences of untreated hypertension? Choose all
that apply.
Answer: Pancreatitis
People with hypertension may remain asymptomatic for many years. When specific
signs and symptoms appear, however, they usually indicate vascular damage. Coronary
artery disease with angina and myocardial infarction are common consequences of
hypertension. Cerebrovascular involvement may lead to a stroke. Tension
pneumothorax and pancreatitis are not directly related to hypertension. Page 863
7. Why should fuel-oil equipment maintenance be completed according to approved
procedures?
Answer: Proper maintenance helps ensure safe equipment operation
Preventive maintenance reduces failures and improves safety.
8. FISMA refers to ____.
Answer: Federal Information Security Management Act of 2002 and Federal
Information Security Modernization Act of 2014
9. Artery conducts blood in direction:
Answer: Away from the heart
Page 3
, 10. - ...ANSWER...Capable of making an immediate contribution to the brokerage
The staffing philosophy for a brokerage should be developed to support the _______.
- ...ANSWER...Brokerage's mission and goals Which tactic is directly tied to the
strategy, "Train all brokers and licensees to use virtual meeting software"?
Answer: Schedule training sessions for all staff members. Although training
delivered via a recorded webinar may not be very engaging for a learner, it does
have one advantage over other training delivery methods. What is it?
11. The nurse is caring for a client newly diagnosed with secondary hypertension.
Which of the following conditions contributes to the development of secondary
hypertension?
Answer: Renal disease
Secondary hypertension occurs when a cause for the high blood pressure can be
identified. These causes include renal parenchymal disease, narrowing of the renal
arteries, hyperaldosteronism (mineralocorticoid hypertension), pheochromocytoma,
certain medications (e.g., prednisone, epoietin alfa [Epogen]), and coarctation of the
aorta. High blood pressure can also occur with pregnancy; women who experience high
blood pressure during pregnancy are at increased risk of ischemic heart disease, heart
attacks, strokes, kidney disease, diabetes, and death from heart attack. Calcium
deficiency or acid-based imbalance does not contribute to hypertension.
12. Any given enzyme catalyzes ................ .
Answer: One type of reaction
13. t - ...ANSWER...use encryption and physical security Protecting data in motion -
...ANSWER...use encryption, protect the connection with a VPN, Protecting data in
use - ...ANSWER...We are somewhat limited in our ability to protect data while it is
being used by those who legitimately have access to it. Authorized users can print
files, move them to other machines or storage devices, etc. Rivest-Shamir-Adleman -
...ANSWER...encryption algorithm Which term is synonymous with symmetric
cryptography?
Answer: Secret key cryptography Which term is synonymous with asymmetric
cryptography?
Page 4