and answers A+ Grade
1. Which cranial nerve is affected by trigeminal neuralgia?
a. I
b. V
c. VI
d. VII
- correct answer b. V
2. What is used to lubricate the donor site and reduce friction from the dermatome?
a. Bacitracin ointment
b. Lodophor solution
c. Petrolatum gel
d. Mineral oil
- correct answer d. Mineral oil
3. Which of the following is an example of proper sterile technique when performing the prep for a split-
thickness skin graft?
a. Donor site first
b. Recipient site first
c. Donor site only
d. Recipient site only
- correct answer a. Donor site first
4. What is the recommended range of intra-abdominal pressure in an adult patient when using an
insufflator during a laparoscopic procedure?
,a. 8-11 mm Hg
b. 12-15 mm Hg
c. 16-19 mm Hg
d. 20-23 mm Hg
- correct answer b. 12-15 mm Hg
5. Which of these terms refers to the inability to direct both eyes at the same object?
a. Strabismus
b. Chalazion
c. Glaucoma
d. Cataract
- correct answer a. Strabismus
6. What procedure is perform to correct chronic cerebral ischemia?
a. Rhizotomy
b. Cranioplasty
c. Arteriography
d. Endarterectomy
- correct answer d. Endarterectomy
7. According to the Rule of Nines, what percentage is assigned to the front and back of the trunk?
a. 27%
b. 18%
c. 4 1/2%
d. 1%
- correct answer b. 18%
8. Which term refers to an abnormal increase in the number of cells?
a. Atrophy
b. Dysplasia
,c. Hyperplasia
d. Hypertrophy
- correct answer c. Hyperplasia
9. A second intention wound heals by:
a. Granulation
b. Evisceration
c. Primary union
d. Delayed suturing
- correct answer a. Granulation
10. Intraoperative ventricular arrhythmias are treated with:
a. Lidocaine
b. Digitoxin
c. Prostigmin
d. Furosemide
- correct answer a. Lidocaine
11. How many milliters equal 2 ounces?
a. 40
b. 50
c. 60
d. 70
- correct answer c. 60
12. Covering a sterile back table for later us is:
a. Permissible for up to one hour before the procedure
b. Permissible in instances of an emergency
c. Not permissible for up to 2 hours before the procedure
, d. Not permissible under any circumstances
- correct answer d. Not permissible under any circumstances
13. In which position would a patient be placed to counteract hypovolemia?
a. Left lateral
b. Right lateral
c. Trendelenburg
d. Reverse Trendelenburg
- correct answer c. Trendelenburg
14. Which of the following types of suture create the least tissue trauma and drag?
a. Swaged multifilament
b. Swaged monofilament
c. Threaded multifilament
d. Threaded monofilament
- correct answer b. Swaged monofilament
15. Which organization has legal oversight for the safety of healthcare providers in the work place?
a. EPA
b. CDC
c. OSHA
d. NIOSH
- correct answer c. OSHA
16. Which level of maslow's hierarchy of needs is most applicable to the surgical patient?
a. Esteem and prestige
b. Love and belonging
c. Safety and security
d. Physiological and survival
- correct answer d. Physiological and survival