Question 1:
$7500
Answer:
$7500
Question 2:
-3 and 4
Answer:
-3 and 4
Question 3:
0.04 < 0.1 < 1/6
Answer:
0.04 < 0.1 < 1/6
Question 4:
125
Answer:
125
125
125
125
Question 5:
< -1 , 3 >
Answer:
< -1 , 3 >
Question 6:
13 degrees
Answer:
13 degrees
, Question 7:
C can be any real number
Answer:
C can be any real number
C can be any real number
C can be any real number
C can be any real number
Question 8:
-2/7
Answer:
-2/7
Question 9:
√80
Answer:
√80
Question 10:
d = 8t + 10
Answer:
d = 8t + 10
Question 11:
32
Answer:
32
32
32
32
Question 12:
40
Answer:
40