QUESTIONS AND CORRECT ANSWERS
COMPLETE STUDY GUIDE
●● 2. Improving external customer satisfaction is the main objective of
__________.
a) Customer service department.
b) Retired employees
c) Maintenance departments
d) HR departments.
Answer: customer service
●● 3. Vendors could be considered what type of customer?
a) Main
b) Substantial
c) Internal
d) External
Answer: external
●● 4. Customer satisfaction should always be the first objective
considered when developing _________.
a) Vendors
,b) New or improved products
c) Teamwork
d) Training matrix
Answer: new or improved products
●● 5. The ________ of the product describes the features requested for
the product to perform the tasks for which it was intended.
a) Form
b) Function
c) Cost
d) Utilization
Answer: function
●● 6. Product designers should always consider the effects of tooling
design and cost during ___________.
a) Prototype development
b) Process capability studies
c) Team kickoff meetings
d) Maintenance of a machine
Answer: prototype development
●● 7. Product design teams should provide an environment that
encourages ________.
,a) Criticize other team members at any time
b) Add their design ideas freely
c) Attend meetings whenever they are available
d) Report team meetings to the boss
Answer: Add their design ideas free
●● 8. Teamwork, concurrent engineering, tools and techniques are
needed in order to make _______________.
a) Product introduction
b) Sales
c) Product scam prevention efforts
d) Safety tests
Answer: Product introduction
●● 9. Engineers working with manufacturing to become aware of
tooling limitations and other problems that may increase production time
and cost is an example of _____________.
a) Brainstorming
b) Product analysis
c) Concurrent engineering
d) Production processing
Answer: Concurrent engineering
, ●● 10. _______ is a design methodology that designs features into the
product that makes it cheaper to manufacture, while maintaining its
ability to perform its intended function.
a) Design for Manufacturing and Assembly (DFMA)
b) Design Criteria and Performance (DCP)
c) Design, Manufacture, Deliver (DMD)
d) Design for Production and Performance (DPP)
Answer: Design for Manufacturing and Assembly (DFMA)
●● 11. to be successful ________must be tied to the company's business
plan.
a) Team goals
b) Donations to the community
c) The stock market
d) Cross-Training assignments
Answer: team goals
●● 12. A team should develop a spending plan as part of their decision
making process ________________.
a) to ensure that they do not exceed the amount of money allocated to
the project
b) to ensure that they use all the money allocated to the project
c) in case they are audited