Questions and Guide Answers
100% Verified Graded A+
1. You need to access the Review Batches tab but are unsure what each icon
stands for in your sidebar. What action should you take to reveal the tab
names?
a. Click the expand arrow icon in the sidebar.
b. Toggle the tab names field in user settings.
c. Refresh your page.
d. Click the Relativity icon.
Answer: a. Click the expand arrow icon in the sidebar.
2. How can you update your user settings?
a. Type "Settings" into quick nav.
,b. From the Workspace Details tab under advanced settings.
c. Click the user dropdown menu and select "My Settings."
d. From the user browser panel
Answer: c. Click the user dropdown menu and select "My Settings."
3. Where can you click to see all tabs in your workspace available to you?
a. The collapse arrow icon
b. The three horizontal lines icon
c. The user dropdown menu
d. The RelativityOne Homepage
Answer: b. The three horizontal lines icon
4. What is a secure data repository in which documents are stored?
a. Choice
b. Workspace
c. Integration Point
d. Field
Answer: b. Workspace
,5. Where do you view your saved searches?
a. Saved searches tab
b. Saved searches modal
c. Saved searches browser
d. Saved searches dashboard
Answer: c. Saved searches browser
6. What allows you to view and access your recently viewed pages?
a. Favorites menu
b. User options
c. Quick Nav
d. Workspace Details
Answer: a. Favorites menu
7. You are reviewing documents and are told that the folder browser is orga-
nized by custodian, you are assigned to review documents from Custodian A,
how can you filter your list to documents from Custodian A only via the folder
browser?
, a. Type Custodian A in the Quick Nav.
b. Select the Custodian A folder in the folder browser.
c. Right click on the parent folder and search for Custodian A.
d. Select Custodian A from the preview panel.
Answer: b. Select the Custodian A folder in the folder browser.
8. How do you build complex searches using drag-and-drop to rearrange and
visualize nested conditions?
a. Navigate to the Search Indexes Tab.
b. Use the Search panel.
c. Double click on a Search in the Search Browser.
d. Use the Layout Builder
Answer: b. Use the Search panel.
9. How do you mark a page as a favorite in Relativity?
a. Click the star to the right of the breadcrumbs at the top of the page.
b. Press CTRL + F.
c. Click "Add as favorite " in the User options drop-down.
d. Type "Favorite " into Quick Nav