Questions and Guide Answers
100% Verified Graded A+
1. What is a benefit of RelativityOne?
a. Ability to host RelativityOne in your private cloud.
b. No back end management is required.
c. Ability to sync permissions with your Relativity Server environment.
d. Project management services provided at no cost.
Answer: No back end management is required.
2. What is a capability of RelativityOne?
a. Ability to deploy in multiple geographies.
b. Ability to sync with server environments to cut down on user costs.
c. Ability to run previous versions of Relativity.
d. Ability to deploy in the AWS cloud.
, Answer: Ability to deploy in multiple geographies.
3. When is RelativityOne data encrypted?
a. Only when Customer Lockbox is enabled.
b. When data is in transit.
c. After downloading data from RelativityOne.
d. Before loading data into RelativityOne.
Answer: When data is in transit.
4. What counts towards billable data in RelativityOne?
a. SQL Database.
b. Native files.
c. Search Indexes.
d. Relativity Objects.
Answer: Native files.
5. What is the default index type for searching extracted text in RelativityOne?
a. Keyword
b. dtSearch
c. Alphabet
,d. Lucene
Answer: Keyword
6. In what RelativityOne environment can you test API-based applications?
a. Sandbox
b. Preview
c. Utility server
d. Staging
Answer: Sandbox
7. What can you do in a sandbox environment?
a. Test performance of custom applications.
b. Test Active Directory integrations.
c. Use Relativity's back-end APIs.
d. Create custom upgrade schedules.
Answer: Use Relativity's back-end APIs.
8. Where can you create PDFs of multiple documents at the same time?
a. Mass operations.
b. In the coding layout.
, c. Batch set.
d. Production set.
Answer: Mass operations.
9. What action works with automated workflows?
a. Building a dtSearch index.
b. Creating a Review Center queue.
c. Creating new users.
d. Translating documents.
Answer: Building a dtSearch index.
10. What task can you set up as an automated workflow?
a. Run a Production.
b. Run search terms report.
c. Start a prioritized review queue.
d. Batch out documents.
Answer: Run search terms report.
11. What is the added cost for Redact?
a. A small additional fee upon installation per instance.