Geschreven door studenten die geslaagd zijn Direct beschikbaar na je betaling Online lezen of als PDF Verkeerd document? Gratis ruilen 4,6 TrustPilot
logo-home
Document preview thumbnail
Voorbeeld 3 van de 16 pagina's
Tentamen (uitwerkingen)

COACHING PRINCIPLES CERTIFICATION EVALUATION FULL QUESTIONS WITH COMPLETE SOLUTION

Document preview thumbnail
Voorbeeld 3 van de 16 pagina's

COACHING PRINCIPLES CERTIFICATION EVALUATION FULL QUESTIONS WITH COMPLETE SOLUTION

Voorbeeld van de inhoud

COACHING PRINCIPLES CERTIFICATION
EVALUATION FULL QUESTIONS WITH
COMPLETE SOLUTION

●● 2. What does a philosophy consist of?
Answer: A philosophy consists in our believes or even values in how we
believe our life should take its path. objectives .


●● 3. What is self-awareness?
Answer: Means having a deep understanding of ones emotions,
strengths, weakness, needs and drives as well as ones effect on others.


●● 4. Define ideal self?
Answer: Is the person who you want to be for your own self and others,
for example an individual who you admired and respect.


●● 5. Define public self?
Answer: Is how we want others to perceive us, or in other words is the
way want to sell our self to the public and social life.


●● 6. Define real self?
Answer: The Real self is person behind the scene. To explain, is being
the real us, we don't have to pretend or sell our self to others.

,●● 7. Discuss the relationship between coaching and self-esteem?
Answer: I consider that a relationship between coaching and self-esteem
is that a coach needs to have good self-esteem, this way he can help
others to be motivated and even to become better persons.


●● 8. What is self-disclosure?
Answer: Self-disclosure is making the decision to share your personal
feelings with someone or others you trust, such as a close friend or a
person with who you might have a relationship.


●● 1. What are the three major objectives of coaching?
Answer: The three major objectives of coaching are for the athletes to
win, to help young people have fun and to help young people to develop.
physical sports skills, physiologically learning to control emotion,
socially / corporation.


●● 2. What is the motto of the American Sport Education Program?
Answer: Athletes first, winning second; Every decision you make and
behavior you display should be based first on what you judge is best for
you athletes and second on what may improve the athletes or teams
chance to winning.


●● 3. What are society's objectives for sport programs?

, Answer: The objectives for sports programs are primary short term is to
have fun and learn the game, with winning clearly a secondary objective.


●● 4. Are your objectives compatible with society's?
Answer: Yes, I believe the objectives are compatible with my beliefs for
the reason that programs should be about having fun and learning the
game. However winning is important to develop the mind of the athletes
to be competitive and always strive for the best.


●● 5. How does the emphasis on winning differ between recreational
and competitive sport programs?
Answer: The emphasis on winning differ between recreational programs
are primary short term is to have fun and learn the game, with winning
clearly a secondary objective. Competitive sports are short-term
objectives, which are winning and performing well, with fun as a
secondary objective.


●● 6. Will you emphasize striving to win, rather than winning with your
athletes?
Answer: I rather strive to winning with the athletes for intention to
motivate the players to become better competitors in the future.


●● 7. How does sport impart a sense of commitment and ethical
behavior in athletes?
Answer: Sports make you become more committed into becoming a
better athlete because you got to practice a lot in order to get better.

Documentinformatie

Geüpload op
29 juni 2026
Aantal pagina's
16
Geschreven in
2025/2026
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden
$13.99

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kun je een ander document kiezen. Je kunt het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Seller avatar
De reputatie van een verkoper is gebaseerd op het aantal documenten dat iemand tegen betaling verkocht heeft en de beoordelingen die voor die items ontvangen zijn. Er zijn drie niveau’s te onderscheiden: brons, zilver en goud. Hoe beter de reputatie, hoe meer de kwaliteit van zijn of haar werk te vertrouwen is.
Favorgrades
3.8
(193)
Verkocht
830
Volgers
376
Items
52691
Laatst verkocht
4 dagen geleden



Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo makkelijk kan het dus zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen