NIGHTNGALE COLLEGE COMPLETE 300+ QUESTIONS
AND CORRECT DETAILED ANSWERS - JUST RELEASED.|
NEWEST UPDATED ,GRADED A+ ,UPDATED AND
RATIONALIZED | LATEST EXAM!!!
1. Stamp collecting (being a hobby that is) sometimes used in
the schools to teach economics and social studies.
A. being a hobby that is
B. is a hobby because it is
C. which is a hobby
D. is a hobby
CORRECT ANSWER: D
2. (Knocked sideways, the statue looked) as if it would fall.
A. Knocked sideways, the statue looked
B. The statue was knocked sideways, looked
C. The statue looked knocked sideways
D. The statue, looking knocked sideways,
CORRECT ANSWER: A
3. (To walk, biking, and driving) are Pat's favorite ways of
getting around.
A. To walk, biking, and driving
B. Walking, biking, and driving
C. To walk, biking, and to drive
D. To walk, to bike, and also driving
CORRECT ANSWER: B
4. (When you cross the street in the middle of the block, this) is an example of
jaywalking.
A. When you cross the street in the middle of the block,this
B. You cross the street in the middle of the block,this
,C. Crossing the street in the middle of the block
D. The fact that you cross the street in the middle of the block
CORRECT ANSWER: C
5. Walking by the corner the other day, (a child, I noticed, was watching) for the
light to change.
A. a child, I noticed, was watching
B. I noticed a child watching
C. a child was watching, I noticed,
D. there was, I noticed, a child watching
CORRECT ANSWER: B
6. (Going back to his old school,) everything there looked smaller than Don
remembered.
A. Going back to his old school,
B. When he went back to his old school,
C. To go back to his old school,
D. As he went back to his old school,
CORRECT ANSWER: B
7. (Painting, drawing and to sculpt) are some of the techniques artists such as
Picasso used to express themselves.
A. Painting, drawing and to sculpt
B. To paint, to draw, and sculpting
C. Painting, drawing, and sculpting
D. To paint, draw, and sculpting
CORRECT ANSWER: C
8. Playing sports in school (which is an activity) meant to teach teamwork and
leadership skills students can use later in life.
A. which is an activity
B. is an activity because it is
C. being an activity which is
D. is an activity
CORRECT ANSWER: D
9. (Glancing at his watch,) Daniel picked up his speed.
A. Glancing at his watch,
B. He glanced at his watch, and
,C. To glance at his watch,
D. He glanced at his watch,
CORRECT ANSWER: A
10. (For a snake, shedding their skin) up to eight times a year is part of a natural
process.
A. For a snake, shedding their skin
B. A snake's shedding its skin
C. When a snake sheds its skin
D. To shed its skin, for snakes
CORRECT ANSWER: B
11. (I was surprised by the noise peering) through the window to see who was at
the door.
A. I was surprised by the noise peering
B. I was surprised by the noise, peered
C. The noise surprised me, peering
D. Surprised by the noise, I peered
CORRECT ANSWER: D
12. It is easy to carry solid objects without spilling them, but the same cannot be
said of liquids. Rewrite, beginning with (Unlike liquids,) The next words will be
A. it is easy to
B. we can easily
C. solid objects can easily be
D. solid objects are easy to be
CORRECT ANSWER: C
13. Although the sandpiper is easily frightened by noise and light, it will bravely
resist any force that threatens its nest. Rewrite, beginning with
(The sandpiper is easily frightened by noise and light,)
The next words will be
A. but it will bravely resist
B. nevertheless bravely resisting
C. and it will bravely resist
D. even if bravely resisting
CORRECT ANSWER: A
14. If he had enough strength, Todd would move the boulder. Rewrite, beginning
with
, (Todd cannot move the boulder) The next words will be
A. when lacking
B. because he
C. although there
D. without enough
CORRECT ANSWER: B
15. The band began to play, and then the real party started. Rewrite, beginning
with (The real party started)
The next words will be
A. after the band began
B. and the band began
C. although the band began
D. the band beginning
CORRECT ANSWER: A
16. Chris heard no unusual noises when he listened in the park. Rewrite,
beginning with (Listening in the park,)
The next words will be
A. no unusual noises could be heard
B. then Chris heard no unusual noises
C. and hearing no unusual noises
D. Chris heard no unusual noises
CORRECT ANSWER: D
17. It is unusual to see owls during the daytime, since they are nocturnal
animals.
Rewrite, beginning with (Being nocturnal animals,)
The next words will be
A. it is unusual to see owls
B. owls are not usually seen
C. owls during the daytime are
D. it is during the daytime that
CORRECT ANSWER: B
18. If I want your opinion, I will ask for it.
Rewrite, beginning with (I won't ask for your opinion)
The next words will be
A. if I want it
B. when I want it