One Questions and Guide Answers
100% Verified Graded A+
1. Order the steps of a basic processing workflow.
a. Create Processing Profile/Sets
b. Discovery
c. Publish
d. Inventory
Answer: a. Create Processing Profile/Sets
d. Inventory
b. Discovery
c. Publish
,2. Which step of the basic processing workflow is optional?
a. Create Processing Profile/Sets
b. Discovery
c. Publish
d. Inventory
Answer: d. Inventory
3. A processing profile is an object that stores which of the following settings
that the processing engine refers to when publishing the documents? (Select
All that Apply)
a. Numbering
b. deNIST extraction
c. Inventory
d. Deduplication settings
Answer: a. Numbering
b. deNIST extraction
d. Deduplication settings
4. Relativity extracts embedded objects or images that were added to files as
,links. True/False.
Answer: False
5. When you gather Google Workspace data, Google provides a supplemental
metadata for Google Drive. The metadata file is a .
a. CSV
b. XML
c. Excel
d. TXT
Answer: b. XML
6. When you gather Google Workspace data, Google provides a supplemental
metadata for Gmail. The metadata file is a .
a. CSV
b. XML
c. Excel
d. TXT
Answer: a. CSV
7. Google chat data is converted to Relativity Short Message Format when
, using Google Vault. True/False.
Answer: True
8. Once you save a processing profile, you can associate it with a processing
set. True/False.
Answer: True
9. You can delete the Default processing profile. True/False.
Answer: False - but you can delete processing profiles that you have created.
10. What happens if you delete a profile on a set you've already started?
Answer: It will continue with the original settings you applied when you submitted the job.
11. Which of the following is the default numbering prefix?
a. REL
b. REL1
c. Custodian Field
d. PPP
Answer: a. REL
12. If you use a different prefix for the Custodian field on the processing data
source(s) that you add to your processing set, the custodians prefix takes
precedence over the profile's prefix. True/False.