m m 123
TEST BANK FOR LORA CLAYWELL LPN TO RN TRANSITIONS6TH
m m m m m m m m m
mEDITION/COMPLETE GUIDE 2024-2025
m m
, 2 of
m m 123
CHAPTER 01: Honoring Your Past, Planning Your Future m m m m m m m
MULTIPLE CHOICE m
1. A nursing advisor is meeting with a learner who is interested in earning her RN
m m m m m m m m m m m m mm mm
degree. She knows that licensedpractical professional nurse/license vocational
m m m m m m m m
professional nurse (LPN/LVNs)who enter nursing school to become RNs come
m m m m m m m m m m
intothe learning environment with prior knowledge and understanding. Which
m m m m m m m mm mm mm
statement by the nursing advisor best describes her understanding of the
m m m m m m m m m m m
effectexperience may have on learning?
m m m m m m
a. ―Experience may be a source of insight and motivation, or a barrier.‖ m m m m m m m m m m m
b. ―Experience is usually a stumbling block for LPN/LVNs.‖ m m m m m m m
c. ―Experience never makes learning more difficult.‖ m m m m m
d. ―Once something is learned, it can never be truly modified.‖
m m m m m m m m m
CORRECT ANSWER:- A m m
Rationale :->>>Experience accentuates differences among learners and serves as a
m m m m m m m m m
source of insight and motivation, but it can also bea barrier. Experience can serve as
m m m m m m m m m m m m m m m
mafoundation for defining theself.
m m m m
DIF: Cognitive Level: Application
m m m
OBJ: Identify how experiences influence learning in adults. TOP: Adult Learning
m m m m m m m m m
2. There is a test on the cardiovascular system on Friday morning, and
m m m it is nowm m m m m m m m m m m m m m
mWednesday night. The learner has already taken a vacation day from work Thursday
m m m m m m m m m m m m
mnight so that she can stay home and study. She is consideringskipping her exercise
m m m m m m m m m m m m m m m
mclass on Thursday morning to
m m m m
N go to the library to prepare for the test. Which response best m m m m m m m m m m m m
identifies the m m
learner‘s outcome priority? m m
a. Exercise class m
b. Going to the library m m m
c. Avoiding work by taking a vacation m m m m m
d. Doing well on the test on Friday m m m m m m
CORRECT ANSWER:- D m m
Rationale :->>>The outcome priority is the essential issue or need
m m m m m m m m m
m to beaddressed at anygiven time within aset of conditions or
m m m m m m m m m m
m circumstances.
DIF: Cognitive Level: Application m m
OBJ: Identify motivations and personal outcome priorities m m m m m
mforreturning to school. TOP:Motivation to Learn
m m m m m m
3. A professional nurse who has been an LPN/LVN for 10 years is meeting with an advisor
m m m m m m m m m m m m m m m
to discuss the possibility of taking classes to become an RN. The advisor interprets
m m m m m m m m m m m m m
whichstatement bythe professional nurse as the driving force for returning toschool? a.
m m m m m mm mm m mm m mm mm mm
―I‘ll need to schedule time to attend classes.‖
m m m m m m m m
b. ―I‘ll have to budget for paying tuition.‖
m m m m m m
c. ―I‘ll have to rearranging my schedule.‖
m m m m m
d. ―There is a possibility of m m m m
m advancement into m
m administration.‖ CORRECT ANSWER:- m m
D
, 3 ofm m 123
Rationale :->>>Driving forces are those that push toward making the change, as
m m m m m m m m m m m
mopposed to restraining forces, which are those thatusually present a challenge that needs to
m m m m m m m m m m m m mm
be overcome for thechange to take place or present a negative effect the change may
m m m m m m m m m m m m m m m
minitiate.
DIF: Cognitive Level: Application m m
OBJ: Identify motivations and personal outcome priorities m m m m m
mforreturning to school. TOP:Motivations for Change
m m m m m m
4. An RN is caring for a diabetic client. The client appears interested in changing
m m m m m m m m m m m m m
her lifestyle and has been askingquestions about eating better. The professional
m m m m m m m m m m m
nurse caninterpret thisbehavior as which stage of Lewin‘s Change Theory? a.
m m m m m m m m m m m m
Moving
b. Unfreezing
c. Action
d. Refreezing
m CORRECT ANSWER:- m
m B
Rationale :->>> The client is in the first phase of Lewin‘s Change Theory, known as
m m m m m m m m m m m m m m m m m m m m m
unfreezing. This phase involves determining that a change needs to occur and deciding to
m m m m m m m m m m m m m m m m m m m m m m m
take action. Moving is the second phase and involves actively planning changes and taking
m m m m m m m m m m m m m m m m m m m m
action on them. Refreezing is the last stage, and it occurs when the change has become
m m m m m m m m m m m m m m m m
mapart of the person‘s life.m m m m
DIF: Cognitive Level: Analysis m m
OBJ: Understand Change Theory and how it applies to becoming an RN.
m m m m m m m m m m m
TOP:ChangeTheory
m m
5. An LPN is talking with her clinical instructor about her decision to return to school to
m m m m m m m m m m m m m m m
become an RN. The clinicalinstructor interprets the LPNs outcome priority based on
m m m m m m m m m m m m
which N statement?
m m m
a. ―My family wanted me to go back to school.‖
m m m m m m m m
b. ―I want to better my financial situation.‖
m m m m m m
c. ―I really enjoy school.‖
m m m
d. ―I would like to advance to a educating role someday.‖
m m m m m m m m m
CORRECT ANSWER:- B m m
Rationale :->>>The outcome priority is the essential need that must be addressed,
m m mm m mm mm mm mm mm mm mm
mdetermined by internal andexternal factors, such asneeding to better a financial situation.
m m m m m m m m m m m
mTheother statements indicate reasons for returning to school, but they are not essential
m m m m m m m m m m m m m m
mneeds or issues to be addressed.
mm m m m m
DIF: Cognitive Level: Analysis OBJ: Identify how experiences
m m m m m m m
influencelearning in adults.TOP: Adult Learning
m m m m m m
6. A professional nurse notices a posting for a management position for which she is
m m m m m mm mm m mm mm m m mm
qualified. If the professional nurse is in the moving phaseof Lewin‘s Change Theory,
m m m m m m m m m m m m m
whichstatement reflects the actionshe is most likely to take?
m m m m m m m m m m
a. Does nothing to obtain the position m m m m m
b. Applies for the position m m m
c. Identifies that change is needed m m m m
d. Settles into the routine of her job m m m m m m
CORRECT ANSWER:- B m m
Rationale :->>>Unfreezing begins when reasons for change are identified. The moving phase
m m m m m m m m m m m
involves active planning and action. Moving also means you are dealing with both positive and
m m m m m m m m m m m m m m m
mnegative forcesas they ebb and flow, and you are makingmodifications to your plan as needed.
m m m m m m m m m m m m m m
mRefreezing occurs after the change has become routine. m m m m m m m
, 4 ofm m 123
DIF: Cognitive Level: Application m m
OBJ: Understand Change Theory and how it applies to becoming an RN.
m m m m m m m m m m m
TOP:ChangeTheory
m m
7. An Orthopedic Professional nurse is contemplating changes in her
m m m m m m mm m
mprofessional life andidentifying goals. Which action should them m m m m m m
mprofessionalnurse take if she is interested in pursuing a long-term goal? a.
m m m m m m m m m m m m
mStudies for atelemetry exam scheduled for next week
m m m m m m m
b. Enrolls in a Professional nurse Practitioner program
m m m m m m
c. Attends a seminar to become a charge professional nurse
m m m m m m m m
d. Continues to work on the orthopedic floor full-time m m m m m m m
CORRECT ANSWER:- B m m
Rationale :->>>A short-term goal is one that can be attained in a period of 6 months or
m m m m m mm mm mm mm m mm m mm mm m mm
mless. Short-term goals include becoming a charge professional nurse and passing the
m m m mm mm m mm m mm mm mm
mtelemetry exam. A long-term goal isattained in greater than 6 months and includes
m m m m m m m m m m m m
m studyingto become a Professional nurse Practitioner.
m m m m m m
Continuing to work on the orthopedic floor does not represent either a short-term or a
m m m m m m m m m m m m m m
mlong- term goal. m m
DIF: Cognitive Level: Application m m
OBJ: Identify both short- and long-term personal and professional
m m m m m m m m
mgoals.TOP: SettingGoals m m
8. The RN is talking with the unit manager about ways to improve client care. The manager
m m m m m m m m m m m m m m m
introduces the concept ofa cohort. Which statement by the RN indicates that the educating
m m m m m m m m m m m m m m m m
has N
m m
been effective?
m
a. ―A cohort is a web of connections‖.
m m m m m m
b. ―A cohort is a group of people who share common experiences with each other‖.
m m m m m m m m m m m m m
c. ―A cohort is a group linked together for common purposes‖.
m m m m m m m m m
d. ―A cohort consists of groups of individuals that make up a whole‖.
m m m m m m m m m m m
CORRECT ANSWER:- B m m
Rationale :->>>A cohort is a group of people who share common experiences with
m m m m m m m m m m m m m m m m m m m m m m m
meach other. A scheme is a web of connections, ateam is a group linked together for
m m m m m m m m m m m m m m m m m m m
common purposes, and a unit consists of groups or individuals that make up a whole.
m m m m m m m m m m m m m m m
DIF: Cognitive Level: Evaluation
m m m
OBJ: Identify how experiences influence learning in adults. TOP: Adult Learning
m m m m m m m m m
9. The professional nurse educator is presenting a lecture to a group of new RNs.
m m m m m m m m m m m m m
Whichstatement byone of the RNs indicates that educating has been effective?
m m m m m m m m m m m m
a. ―Experience is a stepping stone to new learning‖. m m m m m m m
b. ―Experience can be a barrier to new learning‖. m m m m m m m
c. ―Experience can be an avenue to new learning‖. m m m m m m m
d. ―Experience can be a detour to new learning‖. m m m m m m m
CORRECT ANSWER:- B m m
Rationale :->>>Experience accentuates differences among learners, serves
m m m m m m
mas asource of insight andmotivation, can be a barrier tonew learning, and
m m m m m m m m m m m m
mserves as a foundation for defining theself.
m m m m m m
DIF: Cognitive Level: Evaluation m m
OBJ: Identify motivations and personal outcome priorities for returning
m m m m m m m m
m toschool. TOP: AdultLearning
m m m
10. The professional nurse educator is presenting a lecture on experience and learning to a group of
m m m m m m m m m m m m m m m
m RN