Geschreven door studenten die geslaagd zijn Direct beschikbaar na je betaling Online lezen of als PDF Verkeerd document? Gratis ruilen 4,6 TrustPilot
logo-home
Document preview thumbnail
Voorbeeld 4 van de 35 pagina's
Tentamen (uitwerkingen)

BIOS 256 Anatomy & Physiology IV Exam 3 (Latest Update 2025 / 2026) Anatomy and Physiology IV with Lab | Questions & Answers | 100% Correct | Grade A - Chamberlain

Document preview thumbnail
Voorbeeld 4 van de 35 pagina's

BIOS 256 Anatomy & Physiology IV Exam 3 (Latest Update 2025 / 2026) Anatomy and Physiology IV with Lab | Questions & Answers | 100% Correct | Grade A - Chamberlain

Voorbeeld van de inhoud

BIOS 256 Anatomy & Physiology IV
Exam 3 (Latest Update )
Anatomy and Physiology IV with Lab |
Questions & Answers | 100% Correct |
Grade A - Chamberlain
1. The heart lies in the:

A. Mediastinum
B. Pleural cavity
C. Peritoneal cavity
D. Abdominal cavity
Correct Answer: A. Mediastinum
Rationale: The mediastinum is the central compartment of the
thoracic cavity housing the heart.

2. The sac that encloses the heart is called the:

A. Pericardium
B. Endocardium
C. Myocardium
D. Epicardium
Correct Answer: A. Pericardium

,Rationale: Protects the heart and reduces friction during
contraction.

3. The thick middle layer of the heart wall is the:

A. Myocardium
B. Endocardium
C. Epicardium
D. Pericardium
Correct Answer: A. Myocardium
Rationale: Made of cardiac muscle responsible for pumping blood.

4. The inner lining of the heart chambers is the:

A. Endocardium
B. Myocardium
C. Epicardium
D. Pericardium
Correct Answer: A. Endocardium
Rationale: Provides smooth surface to prevent blood clotting.

5. The heart’s outermost layer is the:

A. Epicardium
B. Myocardium
C. Endocardium
D. Pericardium

,Correct Answer: A. Epicardium
Rationale: Part of the visceral pericardium and protects the heart.

6. The right atrium receives blood from the:

A. Superior and inferior vena cava
B. Pulmonary veins
C. Aorta
D. Coronary sinus only
Correct Answer: A. Superior and inferior vena cava
Rationale: Brings deoxygenated blood from the body to the heart.

7. The left atrium receives blood from the:

A. Pulmonary veins
B. Superior vena cava
C. Inferior vena cava
D. Coronary sinus
Correct Answer: A. Pulmonary veins
Rationale: Brings oxygenated blood from the lungs.

8. The valve between the right atrium and right ventricle is:

A. Tricuspid valve
B. Bicuspid valve
C. Pulmonary valve
D. Aortic valve

, Correct Answer: A. Tricuspid valve
Rationale: Prevents backflow of blood into the right atrium.

9. The valve between the left atrium and left ventricle is:

A. Bicuspid (mitral) valve
B. Tricuspid valve
C. Pulmonary valve
D. Aortic valve
Correct Answer: A. Bicuspid (mitral) valve
Rationale: Prevents backflow into the left atrium.

10. The valve between the right ventricle and pulmonary artery
is:

A. Pulmonary semilunar valve
B. Tricuspid valve
C. Aortic valve
D. Mitral valve
Correct Answer: A. Pulmonary semilunar valve
Rationale: Prevents blood from returning to the right ventricle.

11. The valve between the left ventricle and aorta is:

A. Aortic semilunar valve
B. Pulmonary valve
C. Tricuspid valve
D. Bicuspid valve

Documentinformatie

Geüpload op
11 mei 2026
Aantal pagina's
35
Geschreven in
2025/2026
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden
$19.99

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kan je een ander document kiezen. Je kan het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Seller avatar
De reputatie van een verkoper is gebaseerd op het aantal documenten dat iemand tegen betaling verkocht heeft en de beoordelingen die voor die items ontvangen zijn. Er zijn drie niveau’s te onderscheiden: brons, zilver en goud. Hoe beter de reputatie, hoe meer de kwaliteit van zijn of haar werk te vertrouwen is.
teachme2expert
4.9
(5510)
Verkocht
1357
Volgers
542
Items
7780
Laatst verkocht
1 week geleden



Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via Bancontact, iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo eenvoudig kan het zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen