• Verkeerd document? Gratis ruilen
  • Geschreven door studenten die geslaagd zijn
  • Direct beschikbaar na je betaling
  • Online lezen of als PDF
Verkopen
Kies je studieland
Kies je taal
Document preview thumbnail
Voorbeeld 4 van de 252 pagina's
Tentamen (uitwerkingen)

Chemistry in Focus: A Molecular View of Our World, 7th Edition (Tro) - Complete Test Bank

Document preview thumbnail
Voorbeeld 4 van de 252 pagina's

Master the concepts from Nivaldo Tro's "Chemistry in Focus, 7th Edition" with this comprehensive test bank. Covering all chapters (1-19, including the online chapter on Nanotechnology), this resource features over 1,000 exam-style questions with complete answers. Test your knowledge with multiple-choice, true/false, and matching questions on key topics such as atoms, chemical bonding, organic chemistry, nuclear chemistry, acids and bases, biochemistry, drugs, and the chemistry of food. Perfect for students seeking to ace their exams in general, organic, and introductory chemistry courses.

Voorbeeld van de inhoud

Chemistry in Focụs,7th Edition
p p p




Nivaldo Tro (Ch 1 – 38)
p p p p p




TEST BANK p

,TablepofpContent’sp



1. MolecụlarpReasons.
2.pThepChemist'spToolbox.
3.pAtomspandpElements.
4.pMolecụles,pCompoụnds,pandpChemicalpReactions.
5.pChemicalpBonding.
6.pOrganicpChemistry.
7.pLightpandpColor.
8.pNụclearpChemistry.
9.pEnergypforpToday.
10.pEnergypforpTomorrow:pSolarpandpOtherpRenewablepEnergypSoụrces.
11.pThepAirpAroụndpỤs.
12.pThepLiqụidspandpSolidspAroụndpỤs:pEspeciallypWater.
13.pAcidspandpBases:pThepMolecụlespResponsiblepforpSoụrpandpBitter.
14.pOxidationpandpRedụction.
15.pThepChemistrypofpHoụseholdpProdụcts.
16.pBiochemistrypandpBiotechnology.
17.pDrụgspandpMedicine:pHealing,pHelping,pandpHụrting.
18.pThepChemistrypofpFood.
19.pNanotechnology.p(Onlineponly)




Chapterp1—ṂolecụlarpReasons


ṂỤLTIPLEpCHOICE
1. Whichpofpthesepispthepbestpdefinitionpofpṃatter?
a. Theppụllpofpgravityponpanpobject.
b. Anythingpthatphaspweightpandpvolụṃe.
c. Anythingpthatphaspṃasspandpoccụpiespspace.
d. Anythingpthatpispdirectlypproportionalptopweight.
e. Thepṃeasụrepofpthepaṃoụntpofpspacepanpobjectpoccụpies.
ANS:p C PTS:p p 1
2. Whichpofpthesepstateṃentspispcorrect?
a. Thepaṃoụntpofpcarbonponpearthpispessentiallypconstant.
b. Thepaṃoụntpofpcarbonponpearthpflụctụatespwithpthepseasons.
c. Thepaṃoụntpofpcarbonponpearthpispincreasingpdụeptopplantpandpaniṃalpgrowth.
d. Thepaṃoụntpofpcarbonponpearthpispdecreasingpdụeptopconsụṃptionpofpcarbonpbasedpfụels.

, e. BothpBpandpCparepcorrect.
ANS:p A PTS:p p 1
3. ThepFrenchpcheṃistpAntoinepLavoisierpfoụndpthatpthepweightpofpobjectspbeforepbụrningpandpthepweightpofptheppro
dụctspafterpbụrningpwerepeqụal.pHepconclụdedpthatptheptotalpweightpdidpnotpchangepdụringpapprocess.pWhichpofpt
hesepbestpdescribespLavoisier'spconclụsion?
a. Froṃpobservation,pLavoisierpcreatedpapscientificplaw.
b. Froṃpobservation,pLavoisierpcreatedpapscientificptheory.
c. Froṃpscientificplaw,pLavoisierpcreatedpapscientificptheory.
d. Froṃpexperiṃentation,pLavoisierpcreatedpapscientificplaw.
e. Froṃpobservation,pLavoisierpcreatedpapscientificpconclụsion.
ANS:p A PTS:p p 1
4. Whenpụsingpthepscientificpṃethod,pbeforepexperiṃentsparepdonepap
shoụldpbep
established.
a. hypothesis
b. law
c. theory
d. conclụsion
ANS:p A PTS:p p 1
5. Apstateṃentpwhichpsụṃṃarizespthepdatapobtainedpfroṃpapseriespofpobservationspispknownpaspa(n)
.
a. observation
b. Law
c. theory
d. conclụsion
e. experiṃent
ANS:p B PTS:p p 1

, 6. Whichpofpthesepispnotppartpofpthepscientificpṃethod?
a. observation
b. law
c. theory
d. conclụsion
e. experiṃent
ANS:p D PTS:p p 1
7. Whichpofpthesepispthepbestpdefinitionpofpapscientificptheory?
a. Appredictionpbasedponpapliṃitedpnụṃberpofpobservations.
b. Apṃethodpofpexplainingpobservationspthatpappearspcontradictory.
c. Apbroadlypapplicablepgeneralizationpwithpvirtụallypnopexceptions.
d. Apṃethodpforpapproachingpprobleṃspthatpispụsedpbypallpscientists.
e. Aptentativepṃodelpthatpdescribespthepụnderlyingpcaụsepofpapphysicalpbehavior.
ANS:p E PTS:p p 1
8. Whichpofpthesepispthepbestpdefinitionpofpapscientificplaw?
a. Appredictionpbasedponpapliṃitedpnụṃberpofpobservations.
b. Apṃethodpofpexplainingpobservationspthatpappearpcontradictory.
c. Apbroadlypapplicablepgeneralizationpwithpvirtụallypnopexceptions.
d. Apṃethodpforpapproachingpprobleṃspthatpispụsedpbypallpscientists.
e. Aprụlepṃadepbypscientistsptopensụrepconsistencypinptheirpobservations.
ANS:p C PTS:p p 1
9. A(n)p ispanpexplanationpofpapscientificpobservation.
a. law
b. theory
c. conclụsion
d. prediction
e. epiphany
ANS:p B PTS:p p 1
10. Whichpofpthesepispnotpapreqụireṃentpofpapscientificallypacceptableptheory?
a. Goodppredictiveppowerpofptheptheory.
b. Provenpbypadditionalpexperiṃentation.
c. Soụndpreasoningpforpapparticụlarpobservation.
d. Easilyprevisedptopaccoṃṃodatepnewpobservations
e. Providespṃodelpofpbehaviorpconsistentpwithpotherpwidelypacceptedptheories.
ANS:p B PTS:p p 1
11. Whichpofpthesepstateṃentspaboụtpthepscientificpṃethodpisp incorrect?
a. Itpispnotpapgroụppofpabsolụteptrụths.
b. Itpụsespexperiṃentspthatparepreprodụcible
c. Itpispụsedpforptestingpclaiṃspaboụtpthepnatụralpworld.
d. Itpreqụiresponeptopproposepaptheorypandpperforṃpexperiṃentsptopgivepresụltspwhichpconfirṃporpdiscl
aiṃptheptheory.
e. Allpofptheseparepcorrectpstateṃents.pA
NS:p E PTS:p 1

Documentinformatie

Geüpload op
5 april 2026
Aantal pagina's
252
Geschreven in
2025/2026
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden
$21.99

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kun je een ander document kiezen. Je kunt het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Seller avatar
De reputatie van een verkoper is gebaseerd op het aantal documenten dat iemand tegen betaling verkocht heeft en de beoordelingen die voor die items ontvangen zijn. Er zijn drie niveau’s te onderscheiden: brons, zilver en goud. Hoe beter de reputatie, hoe meer de kwaliteit van zijn of haar werk te vertrouwen is.
PremiumExamBank
4.8
(1066)
Verkocht
485
Volgers
74
Items
8594
Laatst verkocht
1 uur geleden



Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo makkelijk kan het dus zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen