• Verkeerd document? Gratis ruilen
  • Geschreven door studenten die geslaagd zijn
  • Direct beschikbaar na je betaling
  • Online lezen of als PDF
Verkopen
Kies je studieland
Kies je taal
Document preview thumbnail
Voorbeeld 4 van de 91 pagina's
Tentamen (uitwerkingen)

Test Bank for Paramedic Care: Principles and Practice, 5th Edition, Volume 2 | All Chapters | 2026 Updated Exam Questions

Document preview thumbnail
Voorbeeld 4 van de 91 pagina's

Download the Test Bank for Paramedic Care: Principles and Practice, 5th Edition, Volume 2, covering all chapters with verified exam questions and answers. This 2026 updated study resource includes essential paramedic care concepts such as patient assessment, trauma management, cardiac emergencies, pharmacology, and critical decision-making in prehospital care. Ideal for paramedic students and instructors, this comprehensive test bank supports exam preparation, coursework review, and mastery of emergency medical services principles for academic and clinical success.

Voorbeeld van de inhoud

Paramedic
Paramedic
Care Principles
Care Principles
and Practice
and Practice
5th Edition
5thVolume
Edition 2Volume
ALL CHAPTERS
2 ALL CHAPTERS
Test Bank
Test
paramedic
Bank paramedic
care principles
care principles
practice 5e
practice
(bledsoe).pdf
5e (bledsoe)
2026-03-07




TEST BANK
PARAMEDIC CARE:
Principles & Practice

Volume 2: Patient Assessment
5TH EDITION, BLEDSOE




TEST BANK
Page 1 of 91 1 Page 1

,Paramedic
Paramedic
Care Principles
Care Principles
and Practice
and Practice
5th Edition
5thVolume
Edition 2Volume
ALL CHAPTERS
2 ALL CHAPTERS
Test Bank
Test
paramedic
Bank paramedic
care principles
care principles
practice 5e
practice
(bledsoe).pdf
5e (bledsoe)
2026-03-07




Paramedic Care: Principles & Practice V.2, 5e (Bledsoe)

Test Bank Paramedic Care: Principles & Practice, 5th Edition Volume 2: Patient Assessment
(Bledsoe)

Table Of Contents:

CHAPTER 1: Scene Size-Up

CHAPTER 2: Primary Assessment

CHAPTER 3: Therapeutic Communications

CHAPTER 4: History Taking

CHAPTER 5: Secondary Assessment

CHAPTER 6: Patient Monitoring Technology

CHAPTER 7:Patient Assessment in the Field




Page 2 of 91 2 Page 2

,Paramedic
Paramedic
Care Principles
Care Principles
and Practice
and Practice
5th Edition
5thVolume
Edition 2Volume
ALL CHAPTERS
2 ALL CHAPTERS
Test Bank
Test
paramedic
Bank paramedic
care principles
care principles
practice 5e
practice
(bledsoe).pdf
5e (bledsoe)
2026-03-07




Paramedic Care: Principles & Practice V. 2, 5e (Bledsoe)
Test Bank Paramedic Care: Principles & Practice, 5th edition Volume 2: Patient Assessment
(Bledsoe)

Chapter 1: Scene Size-Up

1) You arrive at a location and begin to read the scene by:
A) approaching the patient.
B) observing the immediate surroundings.
C) conducting a focused exam.
D) addressing life threats.
Answer: B
Diff: 1 Page Ref: 3
Standard: Assessment (Scene Size-Up)
Objective: 2

2) Which of the following is a potentially life-threatening patient complaint?
A) Fractures of the tibia and radius
B) Asthma
C) Headache
D) Chest pain
Answer: D
Diff: 2 Page Ref: 15-16
Standard: Assessment (Scene Size-Up)
Objective: 7

3) At the scene of a multiple-vehicle collision, which of the following actions should you take
first?
A) Wait for additional resources to arrive.
B) Treat the most seriously injured patient.
C) Quickly scan the scene to count patients.
D) Go directly to the first patient you see.
Answer: C
Diff: 2 Page Ref: 14-15
Standard: Assessment (Scene Size-Up)
Objective: 6

4) A scene size-up is performed for all of the following reasons EXCEPT:
A) to assess the mechanism of injury.
B) to assess a baseline mental status.
C) to provide information that will guide your medical care.
D) to assess the need for additional resources.
Answer: B
Diff: 1 Page Ref: 3
Standard: Assessment (Scene Size-Up)
Objective: 2




Page 3 of 91 3 Page 3

, Paramedic
Paramedic
Care Principles
Care Principles
and Practice
and Practice
5th Edition
5thVolume
Edition 2Volume
ALL CHAPTERS
2 ALL CHAPTERS
Test Bank
Test
paramedic
Bank paramedic
care principles
care principles
practice 5e
practice
(bledsoe).pdf
5e (bledsoe)
2026-03-07




5) Which of the following is usually the best source of information about an alert and oriented
patient?
A) The patient
B) Visual cues
C) Diagnostic tests
D) Family members
Answer: A
Diff: 1 Page Ref: 16
Standard: Assessment (Scene Size-Up)
Objective: 7

6) Which of the following is NOT a consideration when evaluating the mechanism of injury?
A) Mass and velocity of objects involved
B) Whether the mechanism was blunt or penetrating
C) Direction of impact
D) Whether it is a rural or an urban setting
Answer: D
Diff: 2 Page Ref: 15-16
Standard: Assessment (Scene Size-Up)
Objective: 7

7) When approaching a potential crime scene, you should:
A) enter the scene if no signs of danger are noted.
B) quickly enter the scene, retrieve the victim, and withdraw to the vehicle.
C) park away from the scene until the police arrive and secure the scene.
D) park and wait in front of the scene so the victim knows you are there.
Answer: C
Diff: 2 Page Ref: 10
Standard: Assessment (Scene Size-Up)
Objective: 5

8) Which of the following best describes when you should perform a scene size-up?
A) Once you arrive at the patient's side
B) Throughout your time on the scene
C) When you initially arrive at the scene
D) As you are leaving the scene
Answer: B
Diff: 1 Page Ref: 3
Standard: Assessment (Scene Size-Up)
Objective: 2




Page 4 of 91 4 Page 4

Documentinformatie

Geüpload op
7 maart 2026
Aantal pagina's
91
Geschreven in
2025/2026
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden
$19.99

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kun je een ander document kiezen. Je kunt het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Seller avatar
De reputatie van een verkoper is gebaseerd op het aantal documenten dat iemand tegen betaling verkocht heeft en de beoordelingen die voor die items ontvangen zijn. Er zijn drie niveau’s te onderscheiden: brons, zilver en goud. Hoe beter de reputatie, hoe meer de kwaliteit van zijn of haar werk te vertrouwen is.
nurshingschools
4.8
(495)
Verkocht
1267
Volgers
2
Items
770
Laatst verkocht
3 dagen geleden

Reviews van geverifieerde kopers




Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo makkelijk kan het dus zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen