• Verkeerd document? Gratis ruilen
  • Geschreven door studenten die geslaagd zijn
  • Direct beschikbaar na je betaling
  • Online lezen of als PDF
Verkopen
Kies je studieland
Kies je taal
Document preview thumbnail
Voorbeeld 4 van de 459 pagina's
Tentamen (uitwerkingen)

Test Bank For Consumer Behavior Buying, Having, Being, 13e Michael Solomon

Document preview thumbnail
Voorbeeld 4 van de 459 pagina's

Master consumer behavior with this comprehensive test bank for Solomon's Consumer Behavior: Buying, Having, Being, 13th Edition. Featuring 900+ multiple-choice questions with detailed answers covering all 14 chapters, this essential resource explores consumer decision-making, motivation, perception, learning, attitudes, persuasion, group influences, social media, income, social class, subcultures, and culture. Each question includes difficulty level, learning objectives, and AACSB standards. Perfect for marketing students, professors, and professionals preparing for exams or seeking to understand the psychological, social, and cultural factors that drive consumer behavior.

Voorbeeld van de inhoud

,Chapter 1 Buying, Having, and Being: An Introduction to Consumer Behavior

1) A(n) is a person who identifies a need or desire, makes a purchase, and then
disposes of a product during the three stages of the consumption process.
A) marketer
B) consumer
C) influencer
D) content generator
Answer: B
Diff: 1
LO: 1.1: Consumer behavior is a process.
AACSB: Application of knowledge

2) Jenny Rowlins is absolutely exhausted after her shopping trip to pick out a dress for her
sorority's formal event. The stores were crowded, and none of her favorite shops carried a dress
that she liked in her size. After spending hours at the mall, Jenny decided to order her dress
online and just return it if it was not exactly right. This story is an example of how consumer
behavior is a(n) .
A) industry
B) process
C) art form
D) theory
Answer: B
Diff: 2
LO: 1.1: Consumer behavior is a process.
AACSB: Analytical thinking

3) Which of the following is the study of the processes involved when individuals or groups
select, purchase, use, or dispose of products, services, ideas, or experiences to satisfy needs and
desires?
A) lifestyle marketing
B) role theory
C) consumer behavior
D) marketing research
Answer: C
Diff: 1
LO: 1.1: Consumer behavior is a process.
AACSB: Application of knowledge

,4) Which term refers to the bond between product and consumer that is difficult for competitors
to break?
A) brand loyalty
B) custom
C) patronage
D) relationship
Answer: A
Diff: 1
LO: 1.1: Consumer behavior is a process.
AACSB: Application of knowledge

5) Which of the following time periods is encompassed in the study of consumer behavior?
A) prepurchase
B) purchase
C) postpurchase
D) All of the above
Answer: D
Diff: 1
LO: 1.1: Consumer behavior is a process.
AACSB: Application of knowledge

6) Which of the following is NOT a stage of the consumption process?
A) desire
B) prepurchase
C) purchase
D) postpurchase
Answer: A
Diff: 1
LO: 1.1: Consumer behavior is a process.
AACSB: Application of knowledge

7) According to the basic marketing concept, a firm exists to , only to the extent that
they understand the people or organizations that will use the products and services they sell.
A) influence popular culture
B) dominate market share
C) nurture relationships
D) satisfy needs
Answer: D
Diff: 2
LO: 1.1: Consumer behavior is a process.
AACSB: Application of knowledge

, 8) Which of the following is NOT considered a demographic?
A) sex
B) income
C) lifestyle
D) occupation
Answer: C
Diff: 1
LO: 1.1: Consumer behavior is a process.
AACSB: Application of knowledge

9) A transaction in which two or more organizations or people give and receive something of
value is called .
A) buyer behavior
B) an exchange
C) perception
D) consumer perspective
Answer: B
Diff: 1
LO: 1.1: Consumer behavior is a process.
AACSB: Application of knowledge

10) are statistics that measure observable aspects of population.
A) Psychographics
B) Lifestyles
C) Demographics
D) Benefits
Answer: C
Diff: 2
LO: 1.1: Consumer behavior is a process.
AACSB: Application of knowledge

11) When a transaction occurs between two or more organizations or people who give and
receive something of value, an exchange has taken place.
Answer: TRUE
Diff: 1
LO: 1.1: Consumer behavior is a process.
AACSB: Application of knowledge

12) According to the definition of consumer behavior, how a consumer disposes of an idea and
accepts another is part of consumer behavior.
Answer: TRUE
Diff: 2
LO: 1.1: Consumer behavior is a process.
AACSB: Application of knowledge

Gekoppeld boek
 image
Michael Solomon, Michael R. Solomon Consumer Behavior
Uitgever: Onbekend ISBN: 9781292318103 Druk: 13

Documentinformatie

Geüpload op
18 februari 2026
Aantal pagina's
459
Geschreven in
2025/2026
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden
$17.89

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kun je een ander document kiezen. Je kunt het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Seller avatar
De reputatie van een verkoper is gebaseerd op het aantal documenten dat iemand tegen betaling verkocht heeft en de beoordelingen die voor die items ontvangen zijn. Er zijn drie niveau’s te onderscheiden: brons, zilver en goud. Hoe beter de reputatie, hoe meer de kwaliteit van zijn of haar werk te vertrouwen is.
ScholarSource
4.8
(199)
Verkocht
320
Volgers
3
Items
1060
Laatst verkocht
5 dagen geleden



Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo makkelijk kan het dus zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen